Actie: Nieuwe scooter = € 100 korting op autorijles

Koop je nieuwe scooter bij Central Scooters.
En profiteer van € 100 korting op een autorijlespakket bij Rijschool Look!

Bel snel Central Scooters in Oosterhout (bij Breda): 0162 – 453 880.
Of stuur vandaag nog een e-mail.

Actievoorwaarden

  1. Deze actie geldt alleen bij afname van een volledig autorijlespakket bij Rijschool Look. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Rijschool Look.
  2. Alleen beginnende leerlingen kunnen van deze actie gebruik maken. De rijinstructeur bepaalt of het een beginnende leerling betreft. De leerling is minimaal 16,5 jaar oud bij het inleveren van de kortingsvoucher.
  3. De rijlessen vinden plaats in het werkgebied van Rijschool Look, te omschrijven als Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout en omstreken. Raadpleeg de website van Rijschool Look voor details.
  4. Per persoon kan maximaal één kortingsvoucher worden ingeleverd. Alleen originele kortingsvouchers zijn geldig. De kortingsvoucher is geldig tot 1 jaar na uitgifte en is niet inwisselbaar voor contant geld of andere vormen van restitutie.
  5. De leerling hoeft geen inschrijf- of administratiekosten te betalen. Leerling en Rijschool Look ondertekenen een overeenkomst met voor beide partijen duidelijke afspraken over onder meer autorijlespakket, korting en betalingen.
  6. Het rijexamen kan enkel afgelegd worden via Rijschool Look als alle rijlessen uitsluitend bij Rijschool Look zijn gevolgd.
  7. Rijschool Look behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden de actie stop te zetten of deze actievoorwaarden te wijzigen.
  8. Werknemers van Central Scooters of Rijschool Look en hun familieleden zijn uitgesloten van de actie.
  9. Actie onder voorbehoud van typfouten. Wanneer deze actievoorwaarden in voorkomende gevallen niet toereikend zijn, ligt het beslisrecht bij Central Scooters en/of Rijschool Look.