CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

Hoe zit een accu elektrische scooter in elkaar?

Een elektrische scooter is een vervoersmiddel wat vandaag de dag niet meer weg te denken is van de straten. Je hebt geen benzine kosten, maar enkel een accu elektrische scooter die je moet opladen. Een accu kan kapot gaan of aan het einde zijn van haar levensduur. Maar wist je dat je bij sommige scooters ook een extra accu kan toevoegen? Hierdoor creëer je een grotere actieradius. Central Scooters is officiële dealer van alle A-merken met de beste accu elektrische scooter.

Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren

Wat is een accu elektrische scooter?

Bij het kiezen van een e-scooter is het slim om op de accu elektrische scooter te letten. Er zit namelijk zeker verschil in de accu's. Door middel van de accu en de motor wordt bepaald hoeveel kilometer je kunt rijden met jouw e-scooter. We noemen dit ook wel de actieradius.

Bij de specificaties van een accu elektrische scooter krijg je te maken met termen zoals Ampère, Watt en Volt. Wanneer je op zoek bent naar een e-scooter met veel uithoudingsvermogen, dan hoeft de accu elektrische scooter niet veel Ampère te hebben. Bij het uithoudingsvermogen gaat het namelijk om de combinatie van Volt en Ampère.

De beste accu elektrische scooter vind je in: Nipponia E-Legance en de IVA E-Go S3.

Langere levensduur accu elektrische scooter

Door zo goed mogelijk voor jouw accu elektrische scooter te zorgen, behoudt jouw accu een langere levensduur. Wist je dat de temperatuur namelijk een grote invloed heeft op de accu? De buitentemperatuur heeft invloed op de rolweerstand van de banden en op de luchtweerstand. Als de lucht en de buitentemperatuur warm is, is de lucht dunner. Dit zorgt voor minder weerstand. In de winter verbruikt jouw accu elektrische scooter meer energie dan in de zomer. In de zomer is de lucht namelijk dikker.

Bij koude omstandigheden presteert je accu elektrische scooter minder goed. Als jouw accu koud is, bewegen de moleculen langzamer waardoor er minder energie afgegeven wordt. Een koude accu elektrische scooter geeft dus minder energie af dan een warme. In de winter zul je minder kilometers kunnen rijden met jouw e-scooter dan in de zomer. De ideale temperatuur voor een accu elektrische scooter is 20 graden Celsius.

Om ervoor te zorgen dat jouw accu elektrische scooter minder last heeft van het koude weer, adviseren wij je om jouw accu binnen te bewaren. De meeste accu's zijn namelijk uitneembaar, waardoor je deze gemakkelijk binnen kan opladen, maar dus ook kan bewaren. Maar mocht je jouw e-scooter langere tijd niet gaan gebruiken, is het slim om de accu op een koude plek te bewaren. Op deze manier behoudt de accu namelijk energie. Neem bijvoorbeeld batterijen. Heb jij ook ooit het advies gehad om jouw batterijen in de koelkast te bewaren? Vergelijk een accu elektrische scooter dan maar met een batterij, het werkt namelijk hetzelfde.

Elektrische scooter aanschaffen

Ben jij al overtuigd dat jij ook iets bij wil dragen aan het milieu en schakel jij over naar een elektrische scooter? Dan maak je zeker een goede keuze als je deze aanschaft bij Central Scooters. Je kunt ervoor kiezen om een e-scooter direct te kopen, te leasen of in drie termijnen te betalen. Het leasen wordt mogelijk gemaakt door onze partner SprayPay. Door SprayPay kun jij binnen 12 tot 36 maanden jouw e-scooter volledig afbetalen. Mocht je niet lang vast willen zitten aan een contract, kun je er ook voor kiezen om jouw e-scooter te betalen met IN3. Door IN3 betaal jij jouw e-scooter in drie termijnen. Het eerste termijn betaal je direct bij de aanschaf van jouw e-scooter. Het tweede termijn betaal je 30 dagen na aanschaf en het laatste termijn betaal je 60 dagen na aanschaf. Zo is jouw volledige e-scooter afbetaald.

Mocht je nog vragen hebben over jouw accu elektrische scooter of andere e-scooters, kun je altijd contact met ons opnemen. Schaf jouw e-scooter gemakkelijk en snel aan via onze website. Uiteraard ben je ook bij ons welkom in Oosterhout. Wellicht mogen wij binnenkort bij jou thuis een gloednieuwe e-scooter afleveren.

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden