CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Central scooters

Scooter leasen bij Central Scooters

Heb jij een scooter op het oog en wil jij graag een scooter leasen? Bij Central Scooters is het mogelijk om met SprayPay een betaling te verspreiden in verschillende termijnen. Hierdoor hoef jij niet direct in één keer het volledige bedrag te voldoen, maar kun jij het bedrag binnen 12 tot 60 maanden betalen. Een scooter lease is een goed idee voor iedereen die het bedrag nog even op zijn bank wil houden, maar toch geniet van de vrijheid van een scooter. Wat is SprayPay en hoe kun jij een scooter leasen bij Central Scooters?

Scooter leasen door een gespreide betaling

Central Scooters werkt samen met SprayPay. Wat houdt SprayPay in? Met SprayPay is het mogelijk om een aankoop bij onze webshop tot € 5000,- te betalen in verschillende termijnen. Het is mogelijk om deze aankoop in verschillende maanden terug te betalen in een periode van 12, 18, 24, 36, 48 of 60 maanden. Daarnaast is het ook mogelijk om eerder af te lossen. Jij kunt zelf de looptijd bepalen met SprayPay. SprayPay is interessant voor jou, als jij graag niet in één keer het totale bedrag wilt voldoen of als jij niet al jouw spaargeld aan een scooter wilt besteden.

SprayPay kan al gedaan worden bij een aankoopbedrag vanaf € 250,-. In het aanvraagformulier kun jij kiezen voor SprayPay. Wij beoordelen aan de hand van een aantal checks jouw aanvraag. Zo weet jij direct of jij in aanmerking komt voor SprayPay. Doordat deze beoordeling online plaatsvindt, hoef jij niet lang te wachten op een akkoord van jouw aanvraag. Binnen enkele seconden zie jij al of jij in aanmerking komt voor SprayPay! Is de aanvraag akkoord, dan is een scooter lease via SprayPay mogelijk en kun jij genieten van jouw nieuwe scooter. Een scooter leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Daarnaast zet SprayPay zich in voor een betere wereld door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. Dit bedrag zullen zij doneren, zodra de koper het product netjes op tijd heeft afbetaald. Samen kunnen jullie dus een extra stap zetten aan een betere wereld. Zelf kun jij bepalen aan welke doel jij wilt steunen, want SprayPay heeft een lijst opgesteld met goede doelen waaruit jij kunt kiezen.
Naar het complete aanbod

Voordelen van SprayPay

 • vaste looptijd
 • vast maandbedrag
 • vaste rente
 • kosteloos aflossen

De voordelen van een scooter leasen via SprayPay en Central Scooters

 • Afbetalen in 12, 18, 24, 36, 48 of 60 maanden
 • Binnen enkele seconde weet jij al of je in aanmerking komt voor een gespreide betaling
 • Je kunt alles online regelen en hoeft niks per post te versturen
 • Je betaalt alleen rente over het openstaande saldo
 • Je doet een maandelijkse betaling via een automatische incasso

Central Scooters

Central Scooters is een betrouwbare scooterspecialist voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Je kunt bij ons terecht voor een vakkundige scooterreparatie, accessoires en onderdelen voor jouw scooter. Daarnaast is Central Scooters een officiele dealer van alle A-merken. Dit houdt in dat jij altijd garantie hebt op de scooters. Woon jij in het verre Noorden? Ook dat is geen probleem, want wij leveren GRATIS jouw scooter af aan huis!

Bekijk direct ons volledige aanbod aan scooters op onze website en lease nu jouw scooter via Central Scooters.

Hoe werkt het?
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?