CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

Scooter leasen bij Central Scooters

Heb jij een scooter op het oog en wil jij graag een scooter leasen? Bij Central Scooters is het mogelijk om met SprayPay een betaling te verspreiden in verschillende termijnen. Hierdoor hoef jij niet direct in één keer het volledige bedrag te voldoen, maar kun jij het bedrag binnen 12 tot 36 maanden betalen. Een scooter lease is een goed idee voor iedereen die het bedrag nog even op zijn bank wil houden, maar toch geniet van de vrijheid van een scooter. Wat is SprayPay en hoe kun jij een scooter leasen bij Central Scooters?

Scooter leasen door een gespreide betaling

Central Scooters werkt samen met SprayPay. Wat houdt SprayPay in? Met SprayPay is het mogelijk om een aankoop bij onze webshop tot € 5000,- te betalen in verschillende termijnen. Het is mogelijk om deze aankoop in verschillende maanden terug te betalen in een periode van 12, 18, 24 of 36 maanden. Daarnaast is het ook mogelijk om eerder af te lossen. Jij kunt zelf de looptijd bepalen met SprayPay. SprayPay is interessant voor jou, als jij graag niet in één keer het totale bedrag wilt voldoen of als jij niet al jouw spaargeld aan een scooter wilt besteden.

SprayPay kan al gedaan worden bij een aankoopbedrag vanaf € 250,-. In het aanvraagformulier kun jij kiezen voor SprayPay. Wij beoordelen aan de hand van een aantal checks jouw aanvraag. Zo weet jij direct of jij in aanmerking komt voor SprayPay. Doordat deze beoordeling online plaatsvindt, hoef jij niet lang te wachten op een akkoord van jouw aanvraag. Binnen enkele seconden zie jij al of jij in aanmerking komt voor SprayPay! Is de aanvraag akkoord, dan is een scooter lease via SprayPay mogelijk en kun jij genieten van jouw nieuwe scooter. Een scooter leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Daarnaast zet SprayPay zich in voor een betere wereld door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. Dit bedrag zullen zij doneren, zodra de koper het product netjes op tijd heeft afbetaald. Samen kunnen jullie dus een extra stap zetten aan een betere wereld. Zelf kun jij bepalen aan welke doel jij wilt steunen, want SprayPay heeft een lijst opgesteld met goede doelen waaruit jij kunt kiezen.
Naar het complete aanbod

De voordelen van een scooter leasen via SprayPay en Central Scooters

 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconde weet jij al of je in aanmerking komt voor een gespreide betaling
 • Je kunt alles online regelen en hoeft niks per post te versturen
 • Je betaalt alleen rente over het openstaande saldo
 • Je doet een maandelijkse betaling via een automatische incasso

Central Scooters

Central Scooters is een betrouwbare scooterspecialist voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Je kunt bij ons terecht voor een vakkundige scooterreparatie, accessoires en onderdelen voor jouw scooter. Daarnaast is Central Scooters een officiele dealer van alle A-merken. Dit houdt in dat jij altijd garantie hebt op de scooters. Woon jij in het verre Noorden? Ook dat is geen probleem, want wij leveren GRATIS jouw scooter af aan huis!

Bekijk direct ons volledige aanbod aan scooters op onze website en lease nu jouw scooter via Central Scooters.

Hoe werkt het?
Wat is je maandbedrag? Bereken het nu!


Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden