CentralScooters.nl® Officiële site
 • Geleverd door heel Nederland
 • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

De beste scooterwinkel van Nederland

Welkom bij de beste scooterwinkel van Nederland: Central Scooters! Je kunt bij deze scooterwinkel terecht voor een nieuwe scooter van verschillende A-merken. Central Scooters is een officiële dealer van vele top merken, waaronder Vespa, Peugeot, Kymco, Segway en nog veel meer. In onze webshop kun jij snel en eenvoudig op zoek gaan naar jouw nieuwe scooter. Tevens is het ook mogelijk om langs te komen in onze scooterwinkel in Oosterhout (nabij Breda). Onze adviseurs helpen je graag met het uitkiezen van jouw nieuwe scooter. Ga jij voor een retroscooter of voor een hippe elektrische scooter?

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Een scooter kopen bij de beste scooterwinkel van Nederland

Central Scooters is een betrouwbare scooterwinkel, zowel online als in onze fysieke winkel in Oosterhout. Voor een nieuwe scooter moet je dus echt bij Central Scooters zijn. Wij zorgen ervoor dat u met een prachtige scooter de weg op kan. Je kunt hierbij kiezen uit een benzinescooter of uit een elektrische scooters. Ons aanbod is ontzettend gevarieerd. Wedden dat ook jouw favoriete scooter in ons assortiment zet? Door middel van onze handige filtering kun jij snel en eenvoudig op zoek gaan naar jouw nieuwe scooter. Weet je niet zo goed wat je wilt? Onze adviseurs in onze scooterwinkel adviseren je graag, zodat jij straks de deur uit gaat met een prachtige nieuwe scooter.

Zodra jij een scooter hebt gekocht bij scooterwinkel Central Scooters zorgen wij ervoor dat jouw scooter kosteloos bij jouw thuis wordt gebracht. Wij bezorgen jouw nieuwe scooter door heel Nederland, ongeacht waar je woont. Tevens is het ook mogelijk om jouw scooter op te halen in onze scooterwinkel in Oosterhout.

Ruim aanbod in scooters bij deze scooterwinkel

Scooterwinkel Central Scooters heeft een zeer ruim aanbod in scooters. Zo kun jij kiezen uit scooters, brommers, elektrische scooters, benzinescooters, motorscooters en nog veel meer. Maar ook in verschillende kleuren, waaronder rood, blauw, groen, zwart, cameleon, wit, grijs en nog veel meer. Tevens kun jij kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals een 25 km/u scooter of een 45 km/u scooter. Central Scooters is de echte scooterspecialist waar jij moet zijn voor een nieuwe scooter.

Wist je ook al dat jij bij ons terecht kan voor scooterreparatie? Naast het ruime aanbod in nieuwe scooters zorgen wij er ook voor dat jouw scooter een onderhoudsbeurt krijgt en dat jij weer snel veilig de weg op kunt. Bij ons als scooterwinkel kun jij terecht voor alles wat met scooters te maken heeft.

Onze scooterwinkel in Oosterhout

Bij Central Scooters kun jij terecht voor een nieuwe scooter die jij eenvoudig kunt aanschaffen via onze webshop. Uiteraard begrijpen wij ook dat een proefrit maken super fijn is, waardoor jij altijd mag langskomen in onze scooterwinkel in Oosterhout. Wellicht kom jij al uit Brabant, dan weet jij vast waar Oosterhout ligt. Kom jij niet uit Brabant? Geen probleem! Onze winkel ligt vlakbij Breda, een welbekende stad.

In onze scooterwinkel kun jij binnenlopen (mag ook op afspraak). Geef gerust aan welke scooter jouw favoriet is en wij zorgen ervoor dat jij een proefritje kunt maken op deze scooter. Rijdt de scooter net zo fijn als dat jij in je hoofd had? Top! In onze scooterwinkel kun jij ook jouw bestelling afronden, net zoals in onze webshop. Ook als jij jouw nieuwe scooter in onze winkel koopt, zorgen wij ervoor dat jouw scooter rijklaar bij jouw thuis wordt gebracht.

Scooterwinkel met de beste merken

Central Scooters is officiële dealer van alle A-merken in scooters. Wij hebben onder andere de scooters van de volgende bekende merken op voorraad:
 • DTS
 • Vespa
 • Lambretta
 • Peugeot
 • Sym
 • Kymco
 • Piaggio
 • NIU
 • Segway
 • Aprilia
Door jouw scooter te kopen bij een erkende scooterwinkel weet jij zeker dat jij gegarandeerd bent van de juiste garantie.

Een scooter kopen of leasen

Een scooter kopen kan eenvoudig gedaan worden via onze webshop of in onze scooterwinkel. Een betaling kan gedaan worden via iDEAL, Bancontact of CreditCard. Via één van deze manieren wordt het bedrag in één keer afgeschreven. Wil jij niet dat het bedrag in één keer wordt afgeschreven en wil jij graag de scooter in verschillende termijnen betalen? Geen probleem! Kies dan voor de mogelijkheid van SprayPay of IN3. Via SprayPay kun jij een scooter leasen en via IN3 kun jij jouw betaling in drie termijnen betalen. Wat jouw voorkeur ook heeft, een scooter aanschaffen is nog nooit zo makkelijk geweest bij een scooterwinkel.

Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?