CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Particulier leasen van een Fatbike: Geniet van avontuur zonder grote investeringen

Wil je graag de opwinding van een Fatbike ervaren, maar aarzel je vanwege de hoge aanschafkosten? Maak je geen zorgen! Bij Central Scooters bieden we de perfecte oplossing: het particulier leasen van een Fatbike. Met particulier leasen kun je genieten van het avontuurlijke plezier van fatbiken zonder je zorgen te maken over grote investeringen. Meer informatie

Filteren
Merken
Afstand
Filteren

Hoe werkt het Particulier Leasen van een Fatbike?

Bij het particulier leasen van een Fatbike betaal je een vast maandelijks bedrag gedurende een afgesproken leaseperiode. Hierdoor heb je direct toegang tot een hoogwaardige Fatbike zonder de noodzaak van een grote initiële investering.
 

Voordelen van het particulier leasen van een Fatbike

 • Geen grote investering nodig: Het particulier leasen van een Fatbike stelt je in staat om te genieten van de voordelen van fatbiken zonder dat je een grote investering hoeft te doen. In plaats van het volledige aankoopbedrag te betalen, betaal je een vast maandelijks bedrag dat beter past bij jouw budget.
 • Verzekering: Bij Central Scooters zorgen we ervoor dat de Fatbike die je least, verzekerd is. Dit betekent dat je gedekt bent in geval van diefstal, schade of andere onvoorziene gebeurtenissen. Met de juiste verzekering heb je gemoedsrust en kun je met vertrouwen op pad gaan.
 • Flexibiliteit: Het particulier leasen van een Fatbike biedt ook flexibiliteit. Aan het einde van de leaseperiode kun je ervoor kiezen om de Fatbike terug te geven en een nieuwe te leasen, of je kunt ervoor kiezen om de Fatbike tegen een vooraf bepaalde restwaarde over te nemen. Dit geeft je de vrijheid om regelmatig te upgraden naar nieuwere modellen of om te blijven genieten van jouw vertrouwde Fatbike.
 • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Fatbikes zijn van nature milieuvriendelijke vervoermiddelen. Door te kiezen voor het particulier leasen van een Fatbike draag je bij aan een duurzamere levensstijl en verminder je jouw ecologische voetafdruk. Fatbikes stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en kunnen worden gebruikt als een alternatieve vorm van transport, zowel voor korte ritten in de stad als voor avontuurlijke off-road tochten in de natuur. Door te kiezen voor het particulier leasen van een Fatbike, draag je actief bij aan het behoud van het milieu en de vermindering van de CO2-uitstoot.
 • Geen grote investering nodig: Het particulier leasen van een Fatbike biedt het voordeel dat je geen grote investering hoeft te doen. In plaats van het volledige bedrag voor de aanschaf van een Fatbike in één keer te betalen, betaal je een vast maandelijks bedrag gedurende de leaseperiode. Dit maakt fatbiken veel toegankelijker, vooral voor mensen die de kosten willen spreiden of niet direct de financiële middelen hebben voor een grote aanschaf.
 • Comfortabele ritten: Fatbikes zijn ontworpen met comfort in gedachten. Ze hebben bredere banden en een speciaal ontworpen frame om schokken en trillingen te absorberen, wat resulteert in een soepele en comfortabele rit, zelfs op ruwe terreinen. Het comfortabele zadel en de ergonomische handvatten zorgen ervoor dat je langere afstanden kunt afleggen zonder ongemak te ervaren. Of je nu geniet van ontspannen ritjes in de natuur of de uitdaging aangaat op ruige paden, een Fatbike biedt een comfortabele fietservaring.


Fatbike leasen? Een uitstekend alternatief zonder rijbewijsvereisten

In vergelijking met gemotoriseerde opties zoals scooters of motorfietsen bieden fatbikes het voordeel dat er geen rijbewijs nodig is om ze te besturen. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor avonturiers van alle leeftijden die de buitenwereld willen verkennen zonder de noodzaak van het behalen van een rijbewijs.

Geen helmplicht op Fatbikes

Fatbikes worden steeds meer gezien als hét vervoermiddel voor avonturiers die graag ruige terreinen willen verkennen. Opvallend genoeg is er voor deze fietsen met hun brede banden en stevige bouw in veel regio's geen helmplicht.

De Fatbike zakelijk leasen

Bij Central Scooters is het mogelijk om een Fatbike zakelijk te leasen. Deze unieke fietsen met brede banden zijn ideaal voor avontuurlijke ritten op verschillende terreinen, zoals zand, sneeuw en modder. Door een Fatbike zakelijk te leasen bij Central Scooters, kunnen bedrijven profiteren van de voordelen van deze stoere en veelzijdige fietsen zonder grote investeringen.

Particulier leasen van een Fatbike bij Central Scooters

Bij Central Scooters begrijpen we dat particulier leasen een geweldige manier is om fatbiken toegankelijk te maken voor iedereen. Onze deskundige leaseadviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste Fatbike en het samenstellen van een leasecontract dat perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. We bieden een breed scala aan Fatbikes van gerenommeerde merken, zodat je kunt kiezen uit verschillende modellen, specificaties en kleuren.
 
Of je nu wilt genieten van ontspannen fietstochten door het bos, het avontuur wilt opzoeken in ruige terreinen of gewoon een milieuvriendelijk transportmiddel zoekt voor dagelijkse ritten, het particulier leasen van een Fatbike biedt je de vrijheid en flexibiliteit om jouw fietsplezier te maximaliseren zonder zorgen over grote investeringen.
 
Dus waar wacht je nog op? Stap op een Fatbike en ontdek de sensatie van avontuurlijk fietsen. Neem vandaag nog contact op met onze leaseadviseurs, bezoek onze showroom of bekijk ons assortiment online om jouw droomfatbike te vinden. Bij Central Scooters maken we het particulier leasen van een Fatbike eenvoudig, betaalbaar en spannend. Begin jouw Fatbike-avontuur vandaag nog!
Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?