CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Unigarant Scooterverzekering

Uw nieuwe scooter van Central Scooters kan direct worden verzekerd, bij Unigarant, een 100% dochter van de ANWB. Dat voelt goed! De ideale bromfietsverzekering past precies bij u en heeft een verrassend scherpe premie. Natuurlijk biedt Central Scooters u deze bromfietsverzekering van de ANWB!
Pluspunten
 • 2-3 jaar garantie op scooters!
 • Officieel dealer van A-merken
 • Uitstekende aftersales
 • Grote voorraad scooters
 • Showroom van 300 m2
Basisdekkingen scooterverzekeringCentral Scooters is officieel dealer van Unigarant, een 100% dochter van de ANWB. Unigarant is specialist in verzekeringen rond mobiliteit, en marktleider in verzekeringen voor fietsen en bromfietsen. Hebt u schade? Meld deze gemakkelijk en snel online. U profiteert van de betrouwbare hulp van de ANWB!
Aanvullende dekkingen scooterverzekeringCentral Scooters is officieel dealer van Unigarant, een 100% dochter van de ANWB. Unigarant is specialist in verzekeringen rond mobiliteit, en marktleider in verzekeringen voor fietsen en bromfietsen. Hebt u schade? Meld deze gemakkelijk en snel online. U profiteert van de betrouwbare hulp van de ANWB!
Pechhulp nodig?
Pech onderweg? U moet er niet aan denken. Kies voor de Unigarant Pechhulp. Dankzij een (nood)reparatie van de ANWB bent u snel weer op weg. U hoeft alleen te betalen voor de onderdelen, niet voor de reparatie. Is reparatie onderweg niet mogelijk? Dan wordt u, samen met uw scooter, gratis naar een reparateur of naar huis gebracht.
Aanschafwaardegarantie uitbreiden?
Bent u de eerste eigenaar van uw scooter en wordt deze gestolen of raakt deze total loss? Dan krijgt u het bedrag dat u voor uw scooter heeft betaald. Dat noemen wij aanschafwaardegarantie. Deze aanschafwaardegarantie heeft u standaard al een jaar. Met deze aanvullende dekking kunt u dat uitbreiden naar drie jaar.
Opzittenden meeverzekeren bij ongevallen
Heeft u een ongeval waarbij u overlijdt of blijvend invalide raakt? Dan krijgt u een vergoeding. Bij overlijden vergoeden wij maximaal € 3.000,-, bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000,-. Bijvoorbeeld voor zorgkosten of als u geen salaris krijgt doordat u niet kan werken.
Bestuurder jonger dan 25 jaar meeverzekeren
Bent u ouder dan 25 jaar? Dan is uw scooter niet verzekerd als u deze aan iemand uitleent die jonger is dan 25 jaar. Rijdt er iemand van jonger dan 25 jaar op uw scooter? Dan kunt u deze bestuurder meeverzekeren. Geef dit aan tijdens uw aanvraag of neem contact met ons op. Zo is uw scooter op ieder moment goed verzekerd. Wie er ook op rijdt.
Verhaalsrechtsbijstand nodig?
Heeft u een aanrijding met iemand anders? En is de andere partij aansprakelijk? Met de aanvullende dekking verhaalsrechtsbijstand van onze scooterverzekering helpen wij u met het terugkrijgen van de kosten. Wij regelen dit meteen met de andere partij. Zo maken wij het u gemakkelijk.
Track & Trace – voertuigbeveiliging
Track & Trace – voertuigbeveiliging
 • • U krijgt 10% korting op de dekkingen Diefstal en Diefstal en Aanrijding.
 • • Ook krijgt u € 125,- korting op het eigen risico als uw scooter wordt gestolen.
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?