CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Scooter merken | Alle merken op een rij

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel scooters en scooter merken te vinden op de markt, waardoor jij het overzicht kwijt kan raken. Welke scooter past bij mij? Welke scooter merken bestaan er? En uit welke scooter merken kan ik kiezen? Central Scooters is de grootste scooterspecialist in Nederland. Wij geven je antwoord op deze vragen, zodat jij eenvoudiger een keuze kan maken welke scooter bij jou past.

Wil jij graag een nieuwe scooter kopen? Dan is de keuze enorm! Uiteraard is het goed dat er zoveel scooter merken zijn, want hierdoor kun jij uit veel verschillende scooter merken een keuze maken. De ene scooter merk hecht meer waarde aan functionaliteiten en een ander merk hecht weer meer waarde aan de optimale rijgemak. Elke consument heeft zijn of haar eigen voorkeuren die op basis van eigenschappen een keuze maken in een scooter merk. Daarnaast zijn er verschillende fabrikanten over de hele wereld die scooters fabriceren. Zo komt Rieju uit Spanje, Vespa uit Italië en een ander merk uit Azië. Ook hierin kan het zijn dat een consument een bepaalde voorkeur heeft waar de scooter wordt geproduceerd.

Verschillende scooter merken

Zoals hierboven beschreven, zijn er tal van verschillende scooter merken. Om het overzicht zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij de meest bekende (elektrische) scooter merken op een rij gezet met een beschrijving van het merk. Op deze manier willen wij jullie - als scooterspecialist - graag adviseren om de keuze in een scooter te vergemakkelijken.

Bekende scooter merken

DTS

DTS is een Nederlands scootermerk. Dit merk is opgericht door jonge ondernemers en monteur met meer dan 15 jaar ervaring in de scooterbranche. De scooters van DTS zijn ontzettend hip, trendy en betrouwbaar. Een ander voordeel aan dit scooter merk is dat de scooters van DTS aan de goedkopere kant zitten. Hierdoor kun je al voor een laag budget een hippe en milieubewuste scooter rijden. Dit scooter merk is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een goedkope en hippe scooter. Ga hier direct naar alle DTS scooters.

AGM

Net zoals DTS is AGM ook een Nederlands scooter merk. Het scooter merk AGM biedt een ruim assortiment aan in scooters. De uitstraling van deze scooters zijn erg gevarieerd, waardoor zij een brede doelgroep aanspreken: van stoer tot klassiek. De scooters van AGM zijn laag in verbruik, waardoor deze scooters ook milieuvriendelijk zijn. Dit scooter merk denkt ook aan de uitgebreidere functionaliteiten, zoals een USB aansluiting op een scooter. De slogan van AGM luidt: Enjoy Life, Ride AGM. En dat maken zij ook echt waar! Ga hier direct naar alle AGM scooters.

Aprilia

Aprilia is een Italiaans scooter merk. Deze scooters zijn echt ontwikkeld voor de liefhebbers van sportieve scooters. Waarom? De uitstraling is een en al sport en racing. Daarnaast hebben de scooters van Aprilia de laatste technieken, waardoor de technologie van deze scooter ook optimaal is. Hierdoor weet elke Aprilia rijder dat hij of zij op een hoogkwalitatieve scooter rijdt zonder enige mankementen. Aprilia is geschikt voor iedereen  die graag een sportieve scooter wilt met de juiste functionaliteiten. Ga hier direct naar alle Aprilia scooters.

BTC

Ride BTC, Ride Quality: dat is de slogan van BTC. Dit Nederlandse scootermerk maakt echt zijn woorden waar met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Ben jij op zoek naar een gave retro scooter? Dan is BTC echt het scooter merk dat jij gezien moet hebben! Het aanbod in retroscooters is erg uiteenlopend het scooter merk BTC, waardoor jij altijd wel een retroscooter kunt vinden die bij jou past. Naast de gave retro scooters vind je ook hippe city scooters en sportieve scooters bij dit merk. Dit merk is betaalbaar en kenmerkt zich met de hoogste kwaliteitseisen. Voor een kwalitatief goede en hippe scooter ben jij bij BTC aan het juiste adres. Ga hier direct naar alle BTC scooters.

Hanway

Hanway onderscheidt zich door schakelbrommers te produceren, waardoor de scooters een tikkeltje sneller kunnen vergeleken met andere scooters. De scooters zijn erg zuinig door de voetversnellingen, omdat jij zelf het toerental laag kunt houden. Hierdoor is het mogelijk om zelfs een verbruik van 1 op 40 te halen! Hanway scooters rijden erg aangenaam door de fijne wegligging van deze scooters. Indien jij op zoek bent naar een sportieve, stoere en veilige schakelscooter? Dan past een Hanway scooter zeker bij jou. Ga hier direct naar alle Hanway scooters.

Kymco

Een Kymco scooter is een betrouwbare en goede scooter met de productie in Taiwan. In enkele jaren was Kymco al uitgegroeid tot de grootste scooter fabrikant van Taiwan. Kymco is nog niet heel lang op de Nederlandse markt, maar wint nu al razendsnel aan naamsbekendheid en populariteit. Dat is niet zo vreemd, want deze scooters zijn ontzettend betrouwbaar, stijlvol én zuinig. De scooters van Kymco zijn erg verschillend: van stoer tot klassiek. Hierdoor heeft Kymco voor iedereen wel een scooter die bij hem of haar past. Ga hier direct naar alle Kymco scooters.

Lambretta

Lambretta wordt ook wel gezien als de concurrent van het welbekende merk Vespa. Lambretta komt uit Italië en produceert kwalitatief goede klassieke scooters. Door de Italiaanse looks van deze scooters rijd jij altijd op een hippe manier over de weg. De scooters van Lambretta zijn veilig, hip en trendy. Indien jij van een klassieke scooter houdt, moet jij dit merk echt even bekijken! Waarschijnlijk zit hier jouw nieuwe scooter tussen. Ga hier direct naar alle Lambretta scooters.

Peugeot

Waarschijnlijk kent iedereen Peugeot als automerk, maar daar blijft het niet bij. Peugeot produceert ook kwalitatief goede scooters en is een zeer populaire keuze voor een nieuwe scooter. De uitstraling is in de loop der jaren veranderd, maar de veelzijdigheid, het praktische aspect en de kwaliteit is altijd hetzelfde gebleven. Daarnaast is de bergruimte van een Peugeot scooter groter vergeleken met andere scooters. Indien jij graag een scooter wilt kopen, ben jij met een Peugeot scooter verzekerd van de beste kwaliteit voor een trendy model. De techniek, alsmede de afwerking, is erg goed, waardoor een Peugeot scooter jaren mee kan. Ga hier direct naar alle Peugeot scooters.

Piaggio

Piaggio is een van de meest betrouwbare scooter merken. De kwaliteit, deskundigheid, zorg en precisie waarmee de scooters worden geproduceerd is uitzonderlijk hoog. Daarnaast is Piaggio marktleider op het gebied van scooter design en innovatie, waardoor de modellen van dit scooter merk altijd vernieuwend zijn. Piaggio heeft verschillende modellen, waaronder sportieve scooters en retro scooters. Hierdoor is een Piaggio scooter geschikt voor een brede doelgroep. De Piaggio scooters zijn herkenbaar door de hoogwaardige afwerking en de kleurgebruik. Piaggio heeft voor ieder wat wilt. Ga hier direct naar alle Piaggio scooters.

Rieju

Het Spaanse merk Rieju is de enige motorfietsfabrikant die 100% Spaans is gebleven. Zij gebruiken een uitgebreide technologie om motorscooters te produceren, waardoor de kwaliteit van de scooters erg hoog is. Deze kwaliteit zorgt voor de kern van het product. Daarnaast zijn deze motorscooters uitzonderlijk veilig en betrouwbaar. Ga hier direct naar alle Rieju scooters.

Sym

Wil jij graag een nieuwe scooter kopen? Dan is Sym zeker het overwegen waard. Het assortiment van Sym is erg uitgebreid: van klassiek tot stoer. Hierdoor is dit merk geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het rijcomfort is erg goed en de kwaliteit van de onderdelen erg hoog. Dit merk loopt voorop met de moderne technieken, waardoor een Sym scooter ook ontzettend zuinig en stil is. Een Sym scooter is betaalbaar en de prijs-kwaliteitsverhouding ligt echt op één lijn. Ga hier direct naar alle Sym scooters.

Vespa

Waarschijnlijk heb je al eens van het merk Vespa gehoord, want dit merk is razend populair! Een Vespa is een Italiaans merk in hart en nieren. En dat is ook heel goed terug te zien in het design met zijn Italiaanse looks. Vespa besteedt veel aandacht aan het uiterlijk met de nieuwste technologieën, zonder dat de klassieke en de echte Vespa uitstraling verloren gaat. De wegligging en rijgenot van een Vespa is erg hoog, waardoor deze scooters eenvoudig te besturen zijn op iedere weg. Wat zullen we nog meer vertellen? Een Vespa is gewoon hét merk voor jong en oud! Ga hier direct naar alle Vespa scooters.

Verschillende elektrische scooter merken

Ecooter

Ecooter is al ruim 25 jaar actief in deze branche, waardoor zij precies weten wat jij nodig hebt bij een elektrische scooter. Ecooter kenmerkt zich door de ultieme rijervaring voor een scherpe prijs. Dit zorgt voor een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Ecooter is altijd bezig met optimalisaties en innovaties aan de scooters, waardoor de kwaliteiten en de rijeigenschappen van deze scooters zeer hoog zijn. Indien jij op zoek bent naar een elektrische scooter, dan is Ecooter zeker een merk die jij gezien moet hebben. Ga hier direct naar alle Ecooter scooters.

Iva

Iva is een Nederlands scooter merk met stijlvolle elektrische scooters tegen een zeer betaalbare prijs. Dit merk werkt vaak samen met grote namen, waaronder Samsung, Panasonic en Bosch, wat zorgt voor extra fijne functionaliteiten op de scooter. Zo hebben deze elektrische scooters een krachtige Bosch motor, waarmee jij jarenlang vooruit kunt. Ga hier direct naar alle Iva scooters.

Lifan

Lifan is een moderne elektrische scooters met de allerlaatste innovatieve snufjes. Ook deze scooters worden aangedreven door een krachtige Bosch motor wat zorgt voor optimale wegprestaties. Iedereen die een Lifan rijdt, is ontzettend positief. Dit komt mede door de uitgebreide actieradius van deze modellen, want zodra de accu onder 16% zakt, gaat de scooter automatisch over naar eco-driving-modus. Hierdoor kom jij met een Lifan scooter nooit stil te staan langs de weg. Ga hier direct naar alle Lifan scooters.

Niu

Het Chinese scooter merk Niu produceert hoogkwalitatieve elektrische scooters. De missie van het bedrijf is om hoogkwalitatieve scooters te produceren met de nieuwste technologieën en designs. En dat is dit merk ook echt aan het waarmaken. Een Niu scooter heeft een krachtige Lithium-Ion accu, BOSCH + FOC aandrijving en een aparte Niu app. Niu biedt slimme mobiliteitsoplossingen met milieuvriendelijke elektrische scooters. Ga hier direct naar alle Niu scooters.

Segway

Segway stond bekend als de staande stepachtige tweewielers, maar produceert nu eindelijk elektrische scooters. Hier hebben we met z'n alle jarenlang op gewacht, maar deze betaalbare en slimme e-scooters zijn eindelijk op de markt. De Segway scooters zijn ontzettend duurzaam en bieden de meest uitgebreide functionaliteiten, zoals een verre actieradius, een slim vergrendelings-/ontgrendelingssysteem (RideyGo), Airlock Systeem, Golden Riding Triangle, Antidiefstalfunctie, Sensordetectie, Smart Battery Management System en een verplaatsbare batterij. Deze elektrische scooters van Segway zijn een echte must-have. Ga hier direct naar alle Segway scooters.

Super Soco

Indien jij op zoek bent naar een stoere elektrische scooter, dan is de Super Soco echt iets voor jou. Deze scooters zijn sportief, stoer en ultra modern. Deze betaalbare elektrische scooters zijn milieuvriendelijk en leverbaar in verschillende vette kleurencombinaties. Daarnaast heeft een Super Soco scooter een sterke motor en een lithium batterij wat zorgt voor een hoge kwaliteit. Ga hier direct naar alle Super Soco scooters.

Yadea

Yadea ontwikkelt high-end elektrische scooters. Deze scooters zijn schoon, comfortabel, stil, betrouwbaar, veilig én vrijwel onderhoudsvrij. Hierdoor is een Yadea scooter een goede investering voor iedere doelgroep. Dit merk heeft verschillende modellen geproduceerd, waaronder de Yadea Z3 en Yadea C-Umi. Ga hier direct naar alle Yadea scooters.

De specialist in verschillende scooters en scooter merken

Central Scooters is de grootste scooterspecialist in Nederland. Bij ons kun jij terecht voor een nieuwe scooter van alle A-merken. Wij zijn official dealer van alle A-merken, waardoor jij bent verzekerd van de juiste garantie, kennis en service. Wil jij graag een sportieve, stoere of klassieke scooter? Wat jouw wens ook is, bij Central Scooters vind jij jouw nieuwe scooter snel en eenvoudig. Ons team adviseert je graag!
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officiële dealer van alle A-merken
 • Gespreid betalen mogelijk


Waarom Central Scooters?

 • Levering in heel Nederland!
 • Scooters binnen 7 tot 10 werkdagen
 • Officieel dealer A-merken
 • Minimaal 2 jaar garantie

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?