CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

Schaf nu jouw scooter aan bij scooter centrum Central Scooters!

Scooter centrum: ben je op zoek naar een nieuwe scooter? Central Scooters is het grootste scooter centrum voor elektrische scooters, motorscooters, normale scooters en meer. Wij zijn officiële dealer van A-merken met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden betrouwbare, zuinige en voordelige scooters, zoals Piaggio, DTS en Vespa.
In Nederland wordt scooter rijden steeds populairder. En eigenlijk is dat helemaal niet zo vreemd, want scooter rijden heeft nu eenmaal veel voordelen te bieden. Zeker als je jouw scooter koopt bij een betrouwbare en voordelige dealer, zoals scooter centrum Central Scooters. Maar wat zijn precies de voordelen van rondrijden op een nieuwe scooter? Houd je vast: het zijn er meer dan je denkt. Wij hebben 4 voordelen op een rij gezet.

#1 Geld besparen door slimmer vervoer

Een van de belangrijkste redenen waarom er zoveel nieuwe scooters via een scooter centrum verkocht worden, is het feit dat scooter rijden relatief gezien erg voordelig is. Neem alleen al de benzinekosten. Als je met je auto naar het werk gaat, verbruik je veel meer brandstof dan wanneer je op de scooter gaat. Een gemiddelde scooter van een scooter centrum verbruikt zo'n 1 liter brandstof op 35 kilometer rijden. Met een auto kom je, zeker op kortere stukken, bij lange na niet aan dit getal. De gemiddelde benzineauto gebruikt vandaag de dag zo'n 1 liter benzine op 14 kilometer. Door een nieuwe scooter te kopen en voor je woon-werkverkeer of schoolgang te gebruiken, bespaar je dus tweeënhalf keer zoveel brandstof. En dat ga je al snel merken in je portemonnee! Dit is al één van de voordelen om zo snel mogelijk naar het scooter centrum Central Scooters te gaan voor een nieuwe scooter.


#2 Geen last meer van files

Ideaal aan scooters is dat je niet meer afhankelijk bent van hoofdwegen. Buiten de bebouwde kom mag je met een scooter sowieso op fietspaden rijden en kun je dus files en verkeersopstoppingen gemakkelijk ontwijken. Je bent dus direct van die nare ochtendspits af en kunt later van huis vertrekken als je naar je werk of naar school moet.

#3 Eenvoudig te besturen

Een van de grote voordelen van scooters is dat ze gemakkelijk te besturen zijn. Je hoeft geen ervaren automobilist te zijn om op een scooter te kunnen rijden. Natuurlijk is de bestuurbaarheid ook afhankelijk van het merk en model scooter dat je koopt. Maar kies je voor een goed instapmodel, dan is er niets aan de hand en ben je razendsnel gewend aan je scooter! Wij, bij scooter centrum Central Scooters, adviseren je graag over het model dat bij jou past.

#4 Geen last van een zweterige start van de dag

Het kan zijn dat je momenteel nog op je fiets naar je werk gaat, omdat de afstand tot je werk meevalt. Mocht het om een toch gaan van tien kilometer of meer, dan kan fietsen op momenten erg vervelend zijn. Zeker als het broeierig warm is, is naar je werk of naar school fietsen minder fijn. Je komt bezweet aan en moet dan nog een hele dag aan de slag. Hetzelfde geldt natuurlijk voor regen. Gebruik je een scooter (eventueel met regenjas), dan ben je van dit soort nattigheid af!

Central Scooters: het online scooter centrum van Nederland

Ben jij op zoek naar een goedkope en nieuwe scooter? In ons online scooter center vind jij de nieuwste scooters. Je kunt ze eenvoudig met elkaar vergelijken, zodat jij altijd een scooter vindt die voldoet aan jouw wensen. Als je een scooter hebt gevonden die bij jou past, kun je deze eenvoudig binnen enkele stappen bestellen. Twijfel je welke scooter bij jou past? Vraag dan een gratis proefrit aan of kom langs in onze showroom in Oosterhout.

De voordelen van scooter centrum Central Scooters

Kies je voor aanschaf van een nieuwe scooter, kies dan voor het betrouwbare en voordelige scooter centrum Central Scooters. Wij zijn een professionele dealer van elk A-merk in scooters en leveren gratis jouw nieuwe scooter af in heel Nederland. Heeft jouw scooter een onderhoudsbeurt nodig? Laat jouw scooter kosteloos ophalen met onze gratis ophaal- en brengservice voor reparatie- en onderhoudsbeurten.Voor elk A-merk kun je bij Central Scooters terecht. Er is dus keuze genoeg.

Betaalmogelijkheden bij Central Scooters

Heb jij jouw droom scooter gevonden? Je kan deze eenvoudig online bestellen of koop hem in onze showroom. Als koper heb jij minimaal 2 jaar garantie. Daarnaast levert Central Scooters jouw scooter altijd gratis bij je thuis. Bij Central Scooters heb jij de mogelijkheid om jouw scooter op verschillende manieren te betalen. Als eerste kun jij veilig en snel betalen met iDEAL. Wil je niet in een keer zo'n groot bedrag betalen? Dan biedt Central Scooters de mogelijkheid om jouw scooter in drie termijnen te betalen. Dit kan worden gedaan via onze partner IN3. Via IN3 kan jij jouw scooter in drie termijnen betalen tegen 0% rente. Het eerste termijn wordt direct betaalt bij het plaatsen van een order. Het tweede bedrag betaal ja na 30 dagen en het derde termijn wordt na 60 dagen betaalt. Bij deze methode betaal jij dus geen rente. Hierbij worden alleen administratiekosten in rekening gebracht. Jouw scooter betalen via IN3 is al mogelijk bij een bedrag van €100 tot €5000.


Een scooter leasen bij Central Scooters

Wil jij liever jouw scooter leasen? Ook dat kan bij Central Scooters! Bij ons is het mogelijk om jouw scooter in verschillende termijnen te betalen via onze partner SprayPay. Op deze manier hoef jij niet in een keer het hele bedrag af te rekenen. Bij deze methode is het mogelijk om het bedrag binnen 12 tot 36 maanden terug te betalen aan SprayPay. SprayPay maakt deze betaalmethode al mogelijk vanaf €250. Als jij bij de betaling aangeeft dat je met SprayPay wil betalen, beoordelen wij aan de hand van verschillende checks of je in aanmerking komt voor deze methode. Deze beoordeling vindt online plaats, hierdoor zijn er geen lange wachttijden en weet jij binnen no time of je in aanmerking komt voor deze betaalmethode.


Je scooter laten repareren bij Central Scooters

Central Scooters maakt het mogelijk om jouw scooter te laten repareren in de werkplaats van ons scooter centrum. Heeft jouw scooter een onderhoudsbeurt nodig of moet hij gerepareerd worden? Dan ben jij bij Central Scooters aan het juiste adres! Wij repareren geheel volgens de BOVAG-garantie en geven advies over de reparaties, zodat jij precies weet hoeveel de reparatie kost.

Waarom Central Scooters?

 • Levering in heel Nederland!
 • Scooters binnen 7 tot 10 werkdagen
 • Officieel dealer A-merken
 • Minimaal 2 jaar garantie

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden