CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

Goedkope scooters van verschillende A-merken

Central Scooters heeft een zeer ruim aanbod in scooters, waaronder in goedkope scooters. Vaak zijn de Chinese merken een stuk goedkoper. Dit zijn onder andere de merken BTC, IVA en AGM. De prijs/kwaliteitsverhouding van deze goedkope scooters zijn uitstekend, waardoor jij al voor een goedkope prijs op een prettige scooter kunt rijden. Een scooter kopen kan dus voor ieder budget. Wil jij nog goedkoper een scooter aanschaffen? Kies dan voor het leasen van een scooter via SprayPay of het betalen in drie termijnen via IN3.Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren

Goedkope scooters in verschillende modellen

Goedkope scooters zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Een BTC is bijvoorbeeld een retro scooter met de looks van een Vespa. Daarnaast is het ook mogelijk om een goedkope elektrische scooter te rijden met het merk IVA. Al vanaf €1299,- heb jij al een goedkope elektrische scooter in jouw garage staan. Milieuvriendelijk én voor een zeer scherpe prijs, wie wil dat niet? Door het ruime aanbod in goedkope scooters is voor iedereen wel een scooter te vinden die bij hem of haar past.

Het aanbod in goedkope scooters is zeer gevarieerd: van benzinescooters tot elektrische scooters. De goedkope scootermerken zijn onder andere IVA, BTC of DTS. Tevens hebben wij ook duurdere scooters, waardoor voor iedere budget een scooter in het assortiment zit.

Goedkoop scooter rijden

Goedkope scooters zijn een uitkomst voor iedereen die graag goedkoop de weg op wilt. Een goedkope elektrische scooter is een uitkomst voor iedereen die graag duurzaam en tegen een lage prijs wil rijden. Zodra je kijkt naar de kosten per kilometer liggen deze kosten namelijk een stuk lager dan bij een benzinescooter. Hierdoor kun jij met een elektrische scooter dus nóg goedkoper rijden. Een goedkope scooter kopen stopt dus niet na het aanschaffen van een scooter. Indien jij de keuze maakt voor een goedkope elektrische scooter houd jij nog meer geld in jouw eigen portemonnee. Win-win situatie!

Een andere voordeel is dat jij bij een elektrische scooter vrijwel geen onderhoud nodig hebt, waardoor de onderhoudskosten ook laag zijn. Een motorblok bij een benzinescooter heeft veel meer onderdelen die ongemakken kunnen veroorzaken. Met een elektrische scooter is dit niet het geval. Hierdoor heb jij ook op dit gebied de mogelijkheid om een goedkope scooter nog goedkoper te kunnen rijden. Goedkope elektrische scooters zijn er in verschillende merken. Zo heeft BTC verschillende elektrische modellen, maar ook IVA en AGM. Tevens is het mogelijk om goedkope scooters te leasen met SprayPay of IN3, waardoor jij de maandelijkse kosten nog lager kunt houden. Benieuwd naar alle elektrische scooters? Ga hier naar alle elektrische scooters.

Goedkope scooters: die koop jij bij Central Scooters!

Goedkope scooters koop jij bij Central Scooters. Het is mogelijk om een scooter via onze webshop te kopen. Door jouw scooter online te kopen, kun jij lekker achterover op de bank blijven zitten en zelfs dat bespaart weer brandstof naar onze showroom. Stiekem zijn het al die kleine dingen die wij doen om jou een zo goedkoop mogelijke scooter te kunnen laten aanschaffen. Wil jij graag een proefrit maken? Dat kan! Kom langs in onze showroom in Oosterhout (nabij Breda).

Ook goedkope scooters gratis geleverd

Heb jij een scooter gekocht via onze webshop of in onze showroom? Central Scooters brengt kosteloos de scooter bij jouw thuis af, zonder bijkomende kosten. Dit doen wij door heel Nederland. Tevens kun jij ook bij ons terecht voor een gratis haal- en brengservice voor onderhoud of schadeherstel aan jouw scooter. Wil jij een goedkope scooter kopen tegen de laagste prijs en zonder bijkomende kosten? Dan moet jij bij Central Scooters zijn.

Goedkope scooters leasen

Goedkope scooters leasen kan bij Central Scooters. Wij werken samen met onze partner SprayPay en bieden onze klanten de mogelijkheid om een scooter te leasen. Een goedkope scooter leasen is een fijne uitkomst voor iedereen die het bedrag nog even op zijn of haar bankrekening wil laten staan. Zo hoef je niet in één keer het volledige bedrag te voldoen. SprayPay maakt het mogelijk om het bedrag in verschillende termijnen te betalen. Het aantal termijnen varieert vaak tussen 12 tot 36 maanden.

Ook goedkope scooters kunnen geleased worden, mits jouw aanvraag akkoord is. Een leaseaanvraag kan al gedaan worden bij een bedrag vanaf €250,-. Zodra jij een scooter hebt gevonden die jij graag wilt, kun jij tijdens het betaalproces voor de optie SprayPay kiezen. Aan de hand van een aantal checks bekijken wij direct of jij in aanmerking komt voor het leasen van een scooter. Zodra jouw aanvraag akkoord is, leveren wij de scooter binnen enkele dagen al bij jou af. Een goedkope scooter leasen kan eindelijk eenvoudig en snel!

In drie termijnen betalen

Naast de mogelijkheid om een scooter te leasen in verschillende termijnen is het ook mogelijk om jouw nieuwe scooter in drie termijnen te betalen. Dit kan via onze partner IN3. Het eerste bedrag betaal jij direct na het plaatsen van jouw bestelling. Het tweede deel betaal je na 30 dagen en het derde deel betaal je na 60 dagen. Zo is de looptijd van het betalen van jouw scooter een stuk korter, maar kun jij wel de betaling in meerdere termijnen voldoen. Ideaal voor iedereen die het bedrag niet in één keer wil betalen.

De voordelen van Central Scooters

Central Scooters is de scooterzaak van Nederland. Bij ons kun jij terecht voor goedkope scooters, maar ook scooters in het duurdere segment. Ook als jij een goedkopere scooter koopt, maak jij profijt van de verschillende voordelen die Central Scooters biedt. Ten eerste zijn wij officiële dealer van verschillende A-merken, waardoor jij altijd kunt profiteren van de juiste garantie en service. Daarnaast leveren wij de scooter kosteloos bij je thuis af. Wil jij graag onderhoud of reparatie aan jouw scooter? Ook dan kun jij bij ons terecht. Wij halen de scooter gratis bij jouw thuis op met onze gratis haal- en brengservice.

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden