CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Goedkope scooters van verschillende A-merken

Central Scooters heeft een zeer ruim aanbod in scooters, waaronder in goedkope scooters. Vaak zijn de Chinese merken een stuk goedkoper. Dit zijn onder andere de merken BTC, IVA en AGM. De prijs/kwaliteitsverhouding van deze goedkope scooters zijn uitstekend, waardoor jij al voor een goedkope prijs op een prettige scooter kunt rijden. Een scooter kopen kan dus voor ieder budget. Wil jij nog goedkoper een scooter aanschaffen? Kies dan voor het leasen van een scooter via SprayPay of het betalen in drie termijnen via IN3.Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Goedkope scooters in verschillende modellen

Goedkope scooters zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Een BTC is bijvoorbeeld een retro scooter met de looks van een Vespa. Daarnaast is het ook mogelijk om een goedkope elektrische scooter te rijden met het merk IVA. Al vanaf €1299,- heb jij al een goedkope elektrische scooter in jouw garage staan. Milieuvriendelijk én voor een zeer scherpe prijs, wie wil dat niet? Door het ruime aanbod in goedkope scooters is voor iedereen wel een scooter te vinden die bij hem of haar past.

Het aanbod in goedkope scooters is zeer gevarieerd: van benzinescooters tot elektrische scooters. De goedkope scootermerken zijn onder andere IVA, BTC of DTS. Tevens hebben wij ook duurdere scooters, waardoor voor iedere budget een scooter in het assortiment zit.

Goedkoop scooter rijden

Goedkope scooters zijn een uitkomst voor iedereen die graag goedkoop de weg op wilt. Een goedkope elektrische scooter is een uitkomst voor iedereen die graag duurzaam en tegen een lage prijs wil rijden. Zodra je kijkt naar de kosten per kilometer liggen deze kosten namelijk een stuk lager dan bij een benzinescooter. Hierdoor kun jij met een elektrische scooter dus nóg goedkoper rijden. Een goedkope scooter kopen stopt dus niet na het aanschaffen van een scooter. Indien jij de keuze maakt voor een goedkope elektrische scooter houd jij nog meer geld in jouw eigen portemonnee. Win-win situatie!

Een andere voordeel is dat jij bij een elektrische scooter vrijwel geen onderhoud nodig hebt, waardoor de onderhoudskosten ook laag zijn. Een motorblok bij een benzinescooter heeft veel meer onderdelen die ongemakken kunnen veroorzaken. Met een elektrische scooter is dit niet het geval. Hierdoor heb jij ook op dit gebied de mogelijkheid om een goedkope scooter nog goedkoper te kunnen rijden. Goedkope elektrische scooters zijn er in verschillende merken. Zo heeft BTC verschillende elektrische modellen, maar ook IVA en AGM. Tevens is het mogelijk om goedkope scooters te leasen met SprayPay of IN3, waardoor jij de maandelijkse kosten nog lager kunt houden. Benieuwd naar alle elektrische scooters? Ga hier naar alle elektrische scooters.

Goedkope scooters: die koop jij bij Central Scooters!

Goedkope scooters koop jij bij Central Scooters. Het is mogelijk om een scooter via onze webshop te kopen. Door jouw scooter online te kopen, kun jij lekker achterover op de bank blijven zitten en zelfs dat bespaart weer brandstof naar onze showroom. Stiekem zijn het al die kleine dingen die wij doen om jou een zo goedkoop mogelijke scooter te kunnen laten aanschaffen. Wil jij graag een proefrit maken? Dat kan! Kom langs in onze showroom in Oosterhout (nabij Breda).

Ook goedkope scooters gratis geleverd

Heb jij een scooter gekocht via onze webshop of in onze showroom? Central Scooters brengt kosteloos de scooter bij jouw thuis af, zonder bijkomende kosten. Dit doen wij door heel Nederland. Tevens kun jij ook bij ons terecht voor een gratis haal- en brengservice voor onderhoud of schadeherstel aan jouw scooter. Wil jij een goedkope scooter kopen tegen de laagste prijs en zonder bijkomende kosten? Dan moet jij bij Central Scooters zijn.

Goedkope scooters leasen

Goedkope scooters leasen kan bij Central Scooters. Wij werken samen met onze partner SprayPay en bieden onze klanten de mogelijkheid om een scooter te leasen. Een goedkope scooter leasen is een fijne uitkomst voor iedereen die het bedrag nog even op zijn of haar bankrekening wil laten staan. Zo hoef je niet in één keer het volledige bedrag te voldoen. SprayPay maakt het mogelijk om het bedrag in verschillende termijnen te betalen. Het aantal termijnen varieert vaak tussen 12 tot 36 maanden.

Ook goedkope scooters kunnen geleased worden, mits jouw aanvraag akkoord is. Een leaseaanvraag kan al gedaan worden bij een bedrag vanaf €250,-. Zodra jij een scooter hebt gevonden die jij graag wilt, kun jij tijdens het betaalproces voor de optie SprayPay kiezen. Aan de hand van een aantal checks bekijken wij direct of jij in aanmerking komt voor het leasen van een scooter. Zodra jouw aanvraag akkoord is, leveren wij de scooter binnen enkele dagen al bij jou af. Een goedkope scooter leasen kan eindelijk eenvoudig en snel!

In drie termijnen betalen

Naast de mogelijkheid om een scooter te leasen in verschillende termijnen is het ook mogelijk om jouw nieuwe scooter in drie termijnen te betalen. Dit kan via onze partner IN3. Het eerste bedrag betaal jij direct na het plaatsen van jouw bestelling. Het tweede deel betaal je na 30 dagen en het derde deel betaal je na 60 dagen. Zo is de looptijd van het betalen van jouw scooter een stuk korter, maar kun jij wel de betaling in meerdere termijnen voldoen. Ideaal voor iedereen die het bedrag niet in één keer wil betalen.

De voordelen van Central Scooters

Central Scooters is de scooterzaak van Nederland. Bij ons kun jij terecht voor goedkope scooters, maar ook scooters in het duurdere segment. Ook als jij een goedkopere scooter koopt, maak jij profijt van de verschillende voordelen die Central Scooters biedt. Ten eerste zijn wij officiële dealer van verschillende A-merken, waardoor jij altijd kunt profiteren van de juiste garantie en service. Daarnaast leveren wij de scooter kosteloos bij je thuis af. Wil jij graag onderhoud of reparatie aan jouw scooter? Ook dan kun jij bij ons terecht. Wij halen de scooter gratis bij jouw thuis op met onze gratis haal- en brengservice.

Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?