CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Brandstof scooter particulier leasen

Ben jij op zoek naar de ultieme vrijheid op de weg? Wil je genieten van een efficiënte en milieuvriendelijke manier van vervoer? Dan is het particulier leasen van een brandstof scooter dé oplossing voor jou! Ontdek nu onze uitgebreide selectie A-merk brandstof scooters en zet de eerste stap naar jouw avontuur op twee wielen. Bekijk ons aanbod en kies vandaag nog jouw perfecte scooter! Wacht niet langer, de open weg roept!
Meer informatie

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Het particulier leasen van een brandstof scooter

Het particulier leasen van een brandstof scooter houdt in dat je een scooter huurt voor een bepaalde periode, waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag omvat vaak alle kosten, zoals verzekering, onderhoud en reparaties, waardoor je geen onverwachte uitgaven hebt. Het leasen van een scooter biedt een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een nieuwe scooter, vooral voor mensen die flexibiliteit en financiële zekerheid willen.


Voordelen van het particulier leasen van een brandstof scooter

 1. Gemak en financieel voordeel: Particulier leasen van een brandstof scooter biedt tal van voordelen op het gebied van gemak en financiën. Je hoeft je geen zorgen te maken over grote initiële investering. 
 2. Stijl en keuze: Met een breed scala aan modellen en merken om uit te kiezen, kun je de brandstof scooter kiezen die het beste bij jouw persoonlijke stijl en behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een sportieve scooter of een elegant model, er is altijd een scooter die bij jouw voorkeur past.
 3. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Hoewel elektrische scooters de laatste jaren steeds populairder zijn geworden, biedt het leasen van een brandstof scooter ook duurzame voordelen. Moderne brandstof scooters zijn uitgerust met efficiënte motoren en voldoen aan de nieuwste emissienormen, waardoor ze minder schadelijke stoffen uitstoten.
 4. Gratis levering: Bij het particulier leasen van een brandstof scooter profiteer je van gratis levering door heel Nederland. Dit betekent dat de scooter bij jou thuis wordt afgeleverd zonder extra kosten.
 5. Gratis ophaal- en brengservice: Mocht er onderhoud of een reparatie nodig zijn, dan kun je gebruikmaken van de gratis ophaal- en brengservice. Dit bespaart jou de moeite en kosten van het zelf moeten regelen van het transport van de scooter naar de werkplaats.
 6. Officieel dealer van alle A-merken: Bij het particulier leasen van een brandstof scooter kun je rekenen op een officiële dealer die samenwerkt met alle A-merken. Dit betekent dat je een ruime keuze hebt uit kwalitatief hoogwaardige scooters van gerenommeerde merken.
 7. Mogelijkheid voor gespreid betalen: Een groot voordeel van particulier leasen is de mogelijkheid om de kosten van de brandstof scooter gespreid te betalen in 12 tot 60 maanden. In plaats van in één keer een groot bedrag te moeten betalen, kun je maandelijkse leasebetalingen doen. Dit maakt het financieel aantrekkelijker en gemakkelijker om een brandstof scooter aan te schaffen.


Hoe werkt het particulier leasen van een brandstof scooter?

Ben je gecharmeerd van een brandstof scooter en wil je deze graag leasen? Bij Central Scooters hebben we goed nieuws: in samenwerking met SprayPay bieden we de mogelijkheid om jouw brandstof scooter in termijnen te betalen. Met SprayPay kun je aankopen tot €5000,- in verschillende termijnen afbetalen, en deze flexibele betaalmethode is al beschikbaar bij een aankoopbedrag vanaf €250,-.

Het proces is eenvoudig. Tijdens het bestellen van jouw brandstof scooter kun je kiezen voor de betaalmethode SprayPay. Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag aan de hand van een aantal checks. Binnen enkele seconden ontvang je al een beslissing over jouw aanvraag. Door het volledig online beoordelingsproces krijg je snel duidelijkheid of je in aanmerking komt voor het leasen van een brandstof scooter.

Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan kun je jouw brandstof scooter leasen via SprayPay. Het leasen van een brandstof scooter is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Je kunt direct genieten van jouw nieuwe brandstof scooter, terwijl je het aankoopbedrag in overzichtelijke termijnen afbetaalt. SprayPay biedt je de flexibiliteit en het betaalgemak dat je zoekt bij het leasen van een brandstof scooter.

Zakelijk Leasen van een Brandstof scooter - Efficiëntie en Kostenbesparing

Zakelijk leasen van een brandstof scooter biedt bedrijven en ondernemers diverse voordelen op het gebied van efficiëntie en kostenbesparing. Als bedrijfseigenaar wil je misschien mobiliteitsopties bieden aan je werknemers of een efficiënte manier van vervoer hebben voor zakelijke doeleinden. In dit geval kan het leasen van een brandstof scooter een uitstekende keuze zijn.

Duurzaamheid en toekomstperspectieven

Het leasen van een brandstof scooter kan bijdragen aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hoewel elektrische scooters steeds populairder worden vanwege hun emissievrije karakter, bieden brandstof scooters nog steeds voordelen op het gebied van efficiëntie en actieradius. Daarnaast worden brandstof scooters voortdurend verbeterd om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen en de brandstofefficiëntie te verhogen.
De toekomst van brandstof scooters is veelbelovend, met technologische ontwikkelingen die gericht zijn op het verminderen van emissies en het verhogen van de duurzaamheid. Door te kiezen voor het leasen van een brandstof scooter draag je bij aan een groenere toekomst en verminder je jouw ecologische voetafdruk.

Particulier leasen van een brandstof scooter bij Central Scooters

Wil je genieten van de vrijheid en het gemak van een brandstof scooter, zonder je zorgen te maken over grote investeringen of onderhoudskosten? Bij Central Scooters bieden we particulier leaseopties voor brandstof scooters die perfect passen bij jouw behoeften.

Wil je meer informatie of de brandstof scooter van jouw keuze particulier leasen? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom, waar je een ruime selectie van brandstof scooters kunt vinden. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te helpen bij het proces en om al jouw vragen te beantwoorden. Ervaar de vrijheid en het gemak van een brandstof scooter zonder grote financiële investeringen. Lease vandaag nog jouw brandstof scooter bij Central Scooters met behulp van SprayPay!
Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?