CentralScooters.nl® Officiële site
 • Geleverd door heel Nederland
 • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Brandstof scooter particulier leasen

Ben jij op zoek naar de ultieme vrijheid op de weg? Wil je genieten van een efficiënte en milieuvriendelijke manier van vervoer? Dan is het particulier leasen van een brandstof scooter dé oplossing voor jou! Ontdek nu onze uitgebreide selectie A-merk brandstof scooters en zet de eerste stap naar jouw avontuur op twee wielen. Bekijk ons aanbod en kies vandaag nog jouw perfecte scooter! Wacht niet langer, de open weg roept!
Meer informatie

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Het particulier leasen van een brandstof scooter

Het particulier leasen van een brandstof scooter houdt in dat je een scooter huurt voor een bepaalde periode, waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag omvat vaak alle kosten, zoals verzekering, onderhoud en reparaties, waardoor je geen onverwachte uitgaven hebt. Het leasen van een scooter biedt een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een nieuwe scooter, vooral voor mensen die flexibiliteit en financiële zekerheid willen.


Voordelen van het particulier leasen van een brandstof scooter

 1. Gemak en financieel voordeel: Particulier leasen van een brandstof scooter biedt tal van voordelen op het gebied van gemak en financiën. Je hoeft je geen zorgen te maken over grote initiële investering. 
 2. Stijl en keuze: Met een breed scala aan modellen en merken om uit te kiezen, kun je de brandstof scooter kiezen die het beste bij jouw persoonlijke stijl en behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een sportieve scooter of een elegant model, er is altijd een scooter die bij jouw voorkeur past.
 3. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Hoewel elektrische scooters de laatste jaren steeds populairder zijn geworden, biedt het leasen van een brandstof scooter ook duurzame voordelen. Moderne brandstof scooters zijn uitgerust met efficiënte motoren en voldoen aan de nieuwste emissienormen, waardoor ze minder schadelijke stoffen uitstoten.
 4.  
 5. Levering: Bij het particulier leasen van een brandstof scooter profiteer je van levering door heel Nederland. Dit betekent dat de scooter bij jou thuis wordt afgeleverd zonder extra kosten.
 6. Ophaal- en brengservice: Mocht er onderhoud of een reparatie nodig zijn, dan kun je gebruikmaken van de ophaal- en brengservice. Dit bespaart jou de moeite en kosten van het zelf moeten regelen van het transport van de scooter naar de werkplaats.
 7. Officieel dealer van alle A-merken: Bij het particulier leasen van een brandstof scooter kun je rekenen op een officiële dealer die samenwerkt met alle A-merken. Dit betekent dat je een ruime keuze hebt uit kwalitatief hoogwaardige scooters van gerenommeerde merken.
 8. Mogelijkheid voor gespreid betalen: Een groot voordeel van particulier leasen is de mogelijkheid om de kosten van de brandstof scooter gespreid te betalen in 12 tot 60 maanden. In plaats van in één keer een groot bedrag te moeten betalen, kun je maandelijkse leasebetalingen doen. Dit maakt het financieel aantrekkelijker en gemakkelijker om een brandstof scooter aan te schaffen.


Hoe werkt het particulier leasen van een brandstof scooter?

Ben je gecharmeerd van een brandstof scooter en wil je deze graag leasen? Bij Central Scooters hebben we goed nieuws: in samenwerking met SprayPay bieden we de mogelijkheid om jouw brandstof scooter in termijnen te betalen. Met SprayPay kun je aankopen tot €5000,- in verschillende termijnen afbetalen, en deze flexibele betaalmethode is al beschikbaar bij een aankoopbedrag vanaf €250,-.

Het proces is eenvoudig. Tijdens het bestellen van jouw brandstof scooter kun je kiezen voor de betaalmethode SprayPay. Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag aan de hand van een aantal checks. Binnen enkele seconden ontvang je al een beslissing over jouw aanvraag. Door het volledig online beoordelingsproces krijg je snel duidelijkheid of je in aanmerking komt voor het leasen van een brandstof scooter.

Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan kun je jouw brandstof scooter leasen via SprayPay. Het leasen van een brandstof scooter is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Je kunt direct genieten van jouw nieuwe brandstof scooter, terwijl je het aankoopbedrag in overzichtelijke termijnen afbetaalt. SprayPay biedt je de flexibiliteit en het betaalgemak dat je zoekt bij het leasen van een brandstof scooter.
 

Zakelijk Leasen van een Brandstof scooter - Efficiëntie en Kostenbesparing

Zakelijk leasen van een brandstof scooter biedt bedrijven en ondernemers diverse voordelen op het gebied van efficiëntie en kostenbesparing. Als bedrijfseigenaar wil je misschien mobiliteitsopties bieden aan je werknemers of een efficiënte manier van vervoer hebben voor zakelijke doeleinden. In dit geval kan het leasen van een brandstof scooter een uitstekende keuze zijn.

Duurzaamheid en toekomstperspectieven

Het leasen van een brandstof scooter kan bijdragen aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hoewel elektrische scooters steeds populairder worden vanwege hun emissievrije karakter, bieden brandstof scooters nog steeds voordelen op het gebied van efficiëntie en actieradius. Daarnaast worden brandstof scooters voortdurend verbeterd om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen en de brandstofefficiëntie te verhogen.
De toekomst van brandstof scooters is veelbelovend, met technologische ontwikkelingen die gericht zijn op het verminderen van emissies en het verhogen van de duurzaamheid. Door te kiezen voor het leasen van een brandstof scooter draag je bij aan een groenere toekomst en verminder je jouw ecologische voetafdruk.

Particulier leasen van een brandstof scooter bij Central Scooters

Wil je genieten van de vrijheid en het gemak van een brandstof scooter, zonder je zorgen te maken over grote investeringen of onderhoudskosten? Bij Central Scooters bieden we particulier leaseopties voor brandstof scooters die perfect passen bij jouw behoeften.

Wil je meer informatie of de brandstof scooter van jouw keuze particulier leasen? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom, waar je een ruime selectie van brandstof scooters kunt vinden. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te helpen bij het proces en om al jouw vragen te beantwoorden. Ervaar de vrijheid en het gemak van een brandstof scooter zonder grote financiële investeringen. Lease vandaag nog jouw brandstof scooter bij Central Scooters met behulp van SprayPay!
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?