CentralScooters.nl® Officiele - site
  • Gratis geleverd door heel Nederland
  • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
  • Officieel dealervan alle A merken
  • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

E scooter leasen via Central Scooters

Ben jij op zoek naar een e scooter, maar wil je niet in één keer een flink bedrag kwijt zijn? Dan ben je bij Central Scooters aan het juiste adres! Bij Central Scooters vinden wij het belangrijk dat een e scooter rijden voor iedereen mogelijk wordt, door te kiezen voor een e scooter leasen. Door onze partner SprayPay kunnen wij jou de mogelijkheid geven om jou te laten kiezen voor een e-scooter leasen. Vul online jouw lease aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op zodat jij een e scooter leasen kan. Meer informatie

Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren

Voordelen e scooter leasen

Benieuwd van welke voordelen jij kan profiteren als je kiest voor een e-scooter leasen? Wij nemen de voordelen graag met je door. Wellicht ben je dan overtuigd dat een e scooter leasen de juiste keuze is. Het grootste voordeel bij een e scooter leasen is dat jij een gloednieuwe e scooter rijd, zonder dat je in één keer een flink bedrag hoeft te betalen. Misschien komt het je financieel even niet lekker uit om veel geld neer te leggen voor een e scooter of wil je nog wat geld achter de hand houden voor andere zaken. Via Central Scooters kun je op een betrouwbare manier jouw e scooter leasen. Je bepaald zelf je leasetermijn die vaak tussen de 12 en 36 maanden ligt. Maandelijks betaal jij een vast bedrag en betaal je enkel rente over het openstaande bedrag.

Een e scooter leasen is zuiniger dan een benzine scooter. Wanneer je kiest voor een e scooter leasen is dit een goede keuze voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Benzine is een flink stuk duurder dan het opladen van jouw accu. De accu van een e scooter kun je gemakkelijk thuis opladen. Vaak kun je de accu zelfs loshalen van de e scooter, waardoor het opladen zeer eenvoudig is.

Met een benzine scooter kun je nog wel eens last hebben van opstartproblemen of hoge onderhouds rekeningen. Bij een e scooter leasen heb je dit niet meer. De motor van een e scooter is altijd klaar voor gebruik. Een benzine scooter heeft regelmatig onderhoud nodig door onderdelen die kapot gaan of vervangen moeten worden. In een e scooter zitten minder onderdelen, waardoor ook minder onderhoud nodig is.

Een e scooter leasen brengt vele voordelen met zich mee en is ook nog eens een stuk voordeliger voor je portemonnee.

Waar moet je op letten bij een e scooter leasen?

Als je ervoor gaat kiezen om een e scooter te leasen, is het goed om op een aantal onderdelen te letten. Als eerste de actieradius. Een actieradius is het aantal kilometer dat jij kunt rijden met een volle accu. Moet jij dagelijks flinke afstanden afleggen, dan is een e scooter leasen met een grote actieradius een goede keuze. Sommige e scooters zijn zelfs uit te bereiden met een extra accu om de actieradius te vergroten.

Central Scooters is officiële dealer van A-merken. Maar we zeggen ook altijd: duurder is niet altijd beter. Het gaat er namelijk echt ook om waarvoor je de e scooter gaat gebruiken. Moet jij dagelijks lange afstanden afleggen, dan zal de ene e-scooter beter bij je passen dan de ander. Daarnaast hoeft het niet te betekenen dat een e-scooter leasen die duurder is automatisch een langere levensduur heeft.

Mocht je het nog steeds lastig vinden welke e scooter je moet kiezen, ben je uiteraard welkom in onze winkel in Oosterhout. Ook kun je altijd telefonisch contact opnemen. Onze medewerkers zijn benieuwd naar jouw wensen en samen zoeken we de perfecte e scooter voor jou.

Hoe kom ik in aanmerking voor een e-scooter leasen?

Een e-scooter leasen gaat gemakkelijk via onze website. Voordat je kiest voor een e-scooter leasen moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je tussen de 18 en 73 jaar zijn, beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonachtig zijn in Nederland. Ook moet je een vast inkomen hebben en geen negatieve BKR registratie hebben. Voldoe jij al aan alle eisen?

Via onze website kun je gemakkelijk een e-scooter leasen. Stel jouw e scooter aan de hand van jouw wensen samen. Kies bij het betalen voor het leasen via SprayPay. Door onze partner Spray Pay kunnen wij het voor jou mogelijk maken om een e-scooter te leasen. Vervolgens nemen wij je lease aanvraag in behandeling en nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens ons contact krijg je te horen of je in aanmerking komt voor het leasen van een e scooter. Mocht dit zo zijn, krijg je een contract van ons toegestuurd en hoef je deze enkel getekend retour te sturen. Je bent officieel eigenaar van jouw e scooter! We maken een afspraak om jouw e-scooter te bezorgen en dan kun jij onbezorgd een flink aantal kilometers gaan rijden op jouw e scooter. Maandelijks betaal jij een vast bedrag om jouw e-scooter af te lossen. Het aantal termijnen kun je gemakkelijk van tevoren vaststellen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Over Central Scooter

Bij Central Scooters hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring binnen de scooterbranche. Hierdoor hebben onze medewerkers veel kennis over een e-scooter leasen. We zijn betrouwbaar en verkopen niet alleen e scooter maar ook brom scooters, motorscooters en een e-step. Wist je dat je bij Central Scooters ook terecht kan voor onderhoud aan jouw scooter? Central Scooters repareert zorgvuldig jouw e-scooter, is RDW erkend en wij verzekeren e-scooters via de ANWB. Doordat Central Scooters officiële dealer is van A-merken kunnen wij jou 2 tot 3 jaar garantie aanbieden wanneer je kiest voor een e-scooter leasen.

Door ons ruime assortiment zit er vast ook een voor jou tussen! Kies uit Vespa, Super Soco, Piaggio, NIU of een van onze andere merken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig de weg op kan. Wij geven jou een totaaladvies en halen en brengen jouw e-scooter gratis bij je thuis. Dat noemen wij pas service!

Naast een e scooter leasen, kun je bij ons ook terecht voor alle accessoires van jouw e-scooter. Zorg dat jouw e-scooter altijd veilig staat geparkeerd met een extra slot of zelfs een Track and Trace. Natuurlijk wil je niet dat jouw prachtige e scooter beschadigd wordt. Schaf daarom beugels aan en eventueel een hoes zodat jouw e-scooter er als nieuw uit blijft zien.


Kom jij ook jouw e scooter leasen bij Central Scooters? Kom gerust eens bij ons langs in Oosterhout voor een proefrit en vind de ideale e-scooter die bij jou past. Of doe eenvoudig jouw aanvraag via onze website. We laten je zo snel mogelijk weten of jouw aanvraag is goedgekeurd. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het