CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden
Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren

Scooters te koop: Koop je scooter bij central scooters

Wil je graag een scooter kopen? Wij van Central scooters hebben allerlei verschillende scooters te koop. Door ons ruime aanbod zit er vrijwel altijd een scooter bij die past bij jou. Wij bieden normale benzine scooters aan, maar ook elektrische scooters. Op deze manier kan jij zelf bepalen wat je wil. Op deze pagina zullen we je van alles over ons aanbod vertellen, maar ook wat de voordelen zijn van de verschillende scooters. Ben je benieuwd? Lees dan meteen verder! 

Ons aanbod

Bij Central Scooters bieden we verschillende soorten scooters aan. Uiteraard bieden we de standaard benzine scooter aan, maar ook elektrische- en motorscooters zitten in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op de hoogte zijn van ons aanbod en daarom zullen we per scooter soort meer informatie geven.

We zullen het allereerst gaan hebben over de standaard scooter. Deze scooters rijden op benzine en zijn de meest gebruikte soort scooter. Bij Central Scooters bieden we verschillende merken aan, waaronder AGM, Aprilia, BTC, Peugeot, Piaggio, Vespa en nog veel meer. Door ons ruime aanbod kan jij zelf een keuze maken welk merk het beste bij jou past.

Zoals eerder gezegd bieden wij ook elektrische scooters aan. Bij deze scooters heb je de keuze uit verschillende vermogens. Ook heb je keuze uit verschillende merken, zoals AGM, BTC, Ecooter, Iva en nog veel meer.

Ten slotte kan je bij ons ook kiezen voor een motorscooter. We hebben verschillende merken van 125 tot 500 cc, dus wederom genoeg keus. De merken die wij aanbieden zijn Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym en Vespa. 

Wat zijn de voordelen van een scooter ten opzichte van een fiets?

Nu je op de hoogte bent van ons aanbod, is het belangrijk om te gaan kijken naar de voordelen van een scooter. We zullen allereerst gaan kijken naar de voordelen van een scooter ten opzichte van een fiets:

Je kan veel bagage meenemen
Vergeleken met een fiets kan je bij een scooter een stuk meer bagage meenemen. Over het algemeen is er standaard al veel bagageruimte, maar dit zou je ook nog kunnen upgraden door gebruik te maken van een voordrager, achterdrager of topkoffer.

Je bent sneller op je bestemming
Met een scooter ben je sneller dan met een fiets of e-bike. Met een bromscooter die 45 km/u kan, ben je uiteraard veel sneller en een scooter die 25 km/u kan, is een stuk sneller weg en op topsnelheid dan een e-bike.

Je kan iemand comfortabel achterop meenemen
Waarschijnlijk denk je nu "maar ik kan op mijn fiets toch ook iemand achterop meenemen?'' Klopt, maar dit kan niet zo makkelijk en comfortabel als bij een scooter. Een scooter is echt gemaakt om iemand mee te nemen en een fiets niet.

Je kan je telefoon opladen onderweg
Niet alle scooters beschikken over een USB aansluiting, maar er zijn zeker scooters die dit wel bevatten en dan is het dus mogelijk om je telefoon onderweg op te laden. 

Wat zijn de voordelen van een scooter ten opzichte van een auto?

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een scooter ten opzicht van een fiets. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af wat dan de voordelen zijn van een scooter ten opzichte van een auto. Deze zullen we hieronder dan ook omschrijven:

Parkeren is gratis
Het is tegenwoordig niet meer goedkoop om een dagje naar de stad te gaan met de auto, want parkeren wordt steeds duurder. Om dit te voorkomen kan je beter met de scooter gaan. Deze mag je vrijwel overal (gratis) parkeren.

Het brandstofverbruik is lager
Het brandstofverbruik van een scooter is tot wel 4x lager dan bij een auto. Dit scheelt weer een hoop geld elke maand en dat is uiteraard een erg groot voordeel.

De verzekeringskosten zijn lager
Bij een scooter betaal je tot wel 8x minder aan verzekeringskosten. Wanneer je dit elke maand bij elkaar op zou tellen, scheelt het je veel geld ieder jaar.

De onderhoudskosten zijn lager
Het laatste voordeel van een scooter ten opzichte van een auto, is dat de onderhoudskosten tot wel 5x lager zijn. Er zullen dan ook niet snel hele hoge onverwachte kosten zijn en bij een auto kan dit wel het geval zijn.

Zoals je ziet zijn er veel voordelen van een scooter ten opzichte van andere vervoersmiddelen. We kunnen concluderen dat een scooter een stuk comfortabeler is dan een fiets en dat je meer mogelijkheden hebt. Als je kijkt naar de voordelen ten opzichte van een auto, dan kan je concluderen dat het vooral veel geld scheelt. en dat je dus met een scooter een stuk goedkoper uit bent. 

Welke voordelen zijn er per scooter type?

Nu je weet wat de voordelen zijn van een scooter, gaan we kijken naar de voordelen van iedere scooter soort. Bij Central scooters bieden we namelijk (naast de standaard benzine scooter) ook elektrische- en motorscooters aan. Deze hebben uiteraard ook weer zo hun voordelen en daarom vinden wij het belangrijk dat dit duidelijk is.

We zullen allereerst gaan kijken naar de voordelen van een elektrische scooter. Een voordeel is dat je geen problemen zal hebben met starten, aangezien een elektromotor direct start. Daarnaast zal je met een elektrische scooter veel minder onderhoudskosten hebben, want deze bestaat uit een stuk minder onderdelen. Ook kan je met een elektrische scooter overal rijden, aangezien je ook door de milieuzones mag rijden. Ten slotte maakt een elektrische scooter amper geluid, waardoor anderen geen last van je zullen hebben.

Ten tweede zullen we gaan kijken naar de voordelen van een motorscooter ten opzichte van een standaard benzine scooter. Een voordeel van een motorscooter, is dat je een stuk harder kan rijden dan met een standaard scooter. Daarnaast kan je altijd door de files rijden en dat betekent dat je dus niet hoeft te wachten. Wel zo fijn na een lange werkdag!

Dit zijn de grootste voordelen van deze twee soorten scooters. Wij hopen dat we je een goed beeld hebben kunnen geven over de voordelen van een scooter en wat dan weer de voordelen zijn per soort scooter. Ben je overtuigd en wil je zelf kijken welke scooter het beste bij jou? Wij hebben alle soorten scooters te koop, dus klik hier om een kijkje te nemen op onze website.
 

Wat kunnen wij allemaal voor jou betekenen?

Wij verkopen niet alleen scooters, maar repareren en lease ze ook. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat je voor alles bij ons terecht kan. Hieronder vind je meer informatie over onze verschillende diensten en waarom dit een voordeel kan zijn voor jou.

Wanneer je bij ons je scooter laat repareren, verzekeren we je ervan dat hij snel klaar is. Door onze strakke planningen zorgt ons team ervoor dat je niet lang hoeft te wachten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel tweetakt-, viertakt en injectiemotoren. Je kan dus vrijwel altijd bij ons terecht wanneer je scooter gerepareerd moet worden. Wat ook een voordeel is van onze scooter reparatie, is dat je niet per se een afspraak hoeft te maken. Kom langs in onze winkel en we zullen kijken wat mogelijk is. 

Zoals eerder gezegd hebben wij veel scooters te koop, maar daarnaast is het ook mogelijk om een scooter te leasen bij ons. Hierbij hoeft je niet meteen het hele bedrag te betalen, maar ik je in termijnen je scooter afbetalen. Hierdoor kan jij toch genieten van je scooter, zonder direct het hele bedrag te betalen. Het leasen van een scooter wordt mogelijk gemaakt door SprayPay.
 

Scooters te koop: Kom jij langs in onze winkel?

Wij hopen dat we je genoeg informatie hebben gegeven over onze scooters en wat hier precies de voordelen van zijn. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onze website of kom langs in onze winkel!

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden