CentralScooters.nl® Officiële site
  • Geleverd door heel Nederland
  • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
  • Officieel dealervan alle A merken
  • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden
Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Scooters te koop: Koop je scooter bij central scooters

Wil je graag een scooter kopen? Wij van Central scooters hebben allerlei verschillende scooters te koop. Door ons ruime aanbod zit er vrijwel altijd een scooter bij die past bij jou. Wij bieden normale benzine scooters aan, maar ook elektrische scooters. Op deze manier kan jij zelf bepalen wat je wil. Op deze pagina zullen we je van alles over ons aanbod vertellen, maar ook wat de voordelen zijn van de verschillende scooters. Ben je benieuwd? Lees dan meteen verder! 

Ons aanbod

Bij Central Scooters bieden we verschillende soorten scooters aan. Uiteraard bieden we de standaard benzine scooter aan, maar ook elektrische- en motorscooters zitten in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op de hoogte zijn van ons aanbod en daarom zullen we per scooter soort meer informatie geven.

We zullen het allereerst gaan hebben over de standaard scooter. Deze scooters rijden op benzine en zijn de meest gebruikte soort scooter. Bij Central Scooters bieden we verschillende merken aan, waaronder AGM, Aprilia, BTC, Peugeot, Piaggio, Vespa en nog veel meer. Door ons ruime aanbod kan jij zelf een keuze maken welk merk het beste bij jou past.

Zoals eerder gezegd bieden wij ook elektrische scooters aan. Bij deze scooters heb je de keuze uit verschillende vermogens. Ook heb je keuze uit verschillende merken, zoals AGM, BTC, Ecooter, Iva en nog veel meer.

Ten slotte kan je bij ons ook kiezen voor een motorscooter. We hebben verschillende merken van 125 tot 500 cc, dus wederom genoeg keus. De merken die wij aanbieden zijn Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym en Vespa. 

Wat zijn de voordelen van een scooter ten opzichte van een fiets?

Nu je op de hoogte bent van ons aanbod, is het belangrijk om te gaan kijken naar de voordelen van een scooter. We zullen allereerst gaan kijken naar de voordelen van een scooter ten opzichte van een fiets:

Je kan veel bagage meenemen
Vergeleken met een fiets kan je bij een scooter een stuk meer bagage meenemen. Over het algemeen is er standaard al veel bagageruimte, maar dit zou je ook nog kunnen upgraden door gebruik te maken van een voordrager, achterdrager of topkoffer.

Je bent sneller op je bestemming
Met een scooter ben je sneller dan met een fiets of e-bike. Met een bromscooter die 45 km/u kan, ben je uiteraard veel sneller en een scooter die 25 km/u kan, is een stuk sneller weg en op topsnelheid dan een e-bike.

Je kan iemand comfortabel achterop meenemen
Waarschijnlijk denk je nu "maar ik kan op mijn fiets toch ook iemand achterop meenemen?'' Klopt, maar dit kan niet zo makkelijk en comfortabel als bij een scooter. Een scooter is echt gemaakt om iemand mee te nemen en een fiets niet.

Je kan je telefoon opladen onderweg
Niet alle scooters beschikken over een USB aansluiting, maar er zijn zeker scooters die dit wel bevatten en dan is het dus mogelijk om je telefoon onderweg op te laden. 


Wat zijn de voordelen van een scooter ten opzichte van een auto?

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een scooter ten opzicht van een fiets. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af wat dan de voordelen zijn van een scooter ten opzichte van een auto. Deze zullen we hieronder dan ook omschrijven:

Parkeren is gratis
Het is tegenwoordig niet meer goedkoop om een dagje naar de stad te gaan met de auto, want parkeren wordt steeds duurder. Om dit te voorkomen kan je beter met de scooter gaan. Deze mag je vrijwel overal (gratis) parkeren.

Het brandstofverbruik is lager
Het brandstofverbruik van een scooter is tot wel 4x lager dan bij een auto. Dit scheelt weer een hoop geld elke maand en dat is uiteraard een erg groot voordeel.

De verzekeringskosten zijn lager
Bij een scooter betaal je tot wel 8x minder aan verzekeringskosten. Wanneer je dit elke maand bij elkaar op zou tellen, scheelt het je veel geld ieder jaar.

De onderhoudskosten zijn lager
Het laatste voordeel van een scooter ten opzichte van een auto, is dat de onderhoudskosten tot wel 5x lager zijn. Er zullen dan ook niet snel hele hoge onverwachte kosten zijn en bij een auto kan dit wel het geval zijn.

Zoals je ziet zijn er veel voordelen van een scooter ten opzichte van andere vervoersmiddelen. We kunnen concluderen dat een scooter een stuk comfortabeler is dan een fiets en dat je meer mogelijkheden hebt. Als je kijkt naar de voordelen ten opzichte van een auto, dan kan je concluderen dat het vooral veel geld scheelt. en dat je dus met een scooter een stuk goedkoper uit bent. 


Scooter merken: welke voordelen zijn er per scooter type?

Nu je weet wat de voordelen zijn van een scooter, gaan we kijken naar de voordelen van iedere scooter soort. Bij Central scooters bieden we namelijk (naast de standaard benzine scooter) ook elektrische- en motorscooters aan. Deze hebben uiteraard ook weer zo hun voordelen en daarom vinden wij het belangrijk dat dit duidelijk is.

We zullen allereerst gaan kijken naar de voordelen van een elektrische scooter. Een voordeel is dat je geen problemen zal hebben met starten, aangezien een elektromotor direct start. Daarnaast zal je met een elektrische scooter veel minder onderhoudskosten hebben, want deze bestaat uit een stuk minder onderdelen. Ook kan je met een elektrische scooter overal rijden, aangezien je ook door de milieuzones mag rijden. Ten slotte maakt een elektrische scooter amper geluid, waardoor anderen geen last van je zullen hebben.

Ten tweede zullen we gaan kijken naar de voordelen van een motorscooter ten opzichte van een standaard benzine scooter. Een voordeel van een motorscooter, is dat je een stuk harder kan rijden dan met een standaard scooter. Daarnaast kan je altijd door de files rijden en dat betekent dat je dus niet hoeft te wachten. Wel zo fijn na een lange werkdag!

Dit zijn de grootste voordelen van deze twee soorten scooters. Wij hopen dat we je een goed beeld hebben kunnen geven over de voordelen van een scooter en wat dan weer de voordelen zijn per soort scooter. Ben je overtuigd en wil je zelf kijken welke scooter het beste bij jou? Wij hebben alle soorten scooters te koop, dus klik hier om een kijkje te nemen op onze website. 


Wat kunnen wij allemaal voor jou betekenen?

Wij verkopen niet alleen scooters, maar repareren en lease ze ook. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat je voor alles bij ons terecht kan. Hieronder vind je meer informatie over onze verschillende diensten en waarom dit een voordeel kan zijn voor jou.

Wanneer je bij ons je scooter laat repareren, verzekeren we je ervan dat hij snel klaar is. Door onze strakke planningen zorgt ons team ervoor dat je niet lang hoeft te wachten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel tweetakt-, viertakt en injectiemotoren. Je kan dus vrijwel altijd bij ons terecht wanneer je scooter gerepareerd moet worden. Wat ook een voordeel is van onze scooter reparatie, is dat je niet per se een afspraak hoeft te maken. Kom langs in onze winkel en we zullen kijken wat mogelijk is. 

Scooter leasen

Zoals eerder gezegd hebben wij veel scooters te koop, maar daarnaast is het ook mogelijk om een scooter te leasen bij ons. Hierbij hoeft je niet meteen het hele bedrag te betalen, maar ik je in termijnen je scooter afbetalen. Hierdoor kan jij toch genieten van je scooter, zonder direct het hele bedrag te betalen. Het leasen van een scooter wordt mogelijk gemaakt door SprayPay. 


Scooters te koop: Kom jij langs in onze winkel?

Wij hopen dat we je genoeg informatie hebben gegeven over onze scooters en wat hier precies de voordelen van zijn. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onze website of kom langs in onze winkel!
 
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?