CentralScooters.nl® Officiële site
  • Geleverd door heel Nederland
  • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
  • Officieel dealervan alle A merken
  • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Waarom een elektrische scooter leasen voordelig is

Vandaag de dag is een elektrische scooter niet meer weg te denken uit het verkeer. Echter kan het aanschaffen van een elektrische scooter een flink bedrag met zich meebrengen. Kies daarom voor een elektrische scooter leasen via Central Scooters. Op deze manier kun jij een elektrische scooter leasen en rijden, voor maandelijks een vaste prijs. Zo sta je niet voor onverwachte kosten én kun jij je spaargeld nog even op je rekening laten staan. Zien we jou binnenkort bij Central Scooters om een elektrische scooter uit te kiezen?

Door de komst van een elektrische scooter leasen neemt de verkoop van benzine scooters af. De techniek van elektrische scooters blijft zich ontwikkelen, waardoor de prijzen ook schappelijk worden dan dat deze eerst waren. Het zakelijk leasen van een auto was al langer een trend onder de ondernemers, maar het is nu ook zeker een trend om te kiezen voor een elektrische scooter leasen als particulier.

Meer informatie

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren
 

Wat is een elektrische scooter leasen?

Laten we eens beginnen helemaal bij het begin. Scooters kennen we natuurlijk al jaren. Een scooter beweegt zich makkelijk door het verkeer, hoeft vaak geen parkeergeld te betalen en is na een tankbeurt weer ready to go. Een elektrische scooter leasen is eigenlijk hetzelfde als een normale scooter. Echter is de benzine motor nu vervangen voor een elektrische motor, oftewel een accu. Het tanken van brandstof wordt hierdoor verleden tijd en je hoeft enkel nog maar je accu op te laden. Het kiezen voor een elektrische scooter leasen is niet alleen goed voor het milieu, doordat er geen uitlaatgassen meer worden uitgestoten, maar is ook beter voor jouw portemonnee. Via onze partner SprayPay kunnen wij jou de mogelijkheid geven om te kiezen voor een elektrische scooter leasen. Een elektrische scooter leasen kan voor vele de ideale oplossing zijn, doordat je niet in één keer een flink bedrag hoeft neer te leggen. Je kunt genieten van de vrijheid van een elektrische scooter leasen, terwijl er nog steeds voldoende geld op jouw rekening blijft staan.

Vooraf bepaal je het leasetermijn dat vaak tussen de 12 en 36 maanden ligt. Maandelijks betaal jij een vast bedrag om jouw elektrische scooter af te lossen. Wanneer jij het volledige bedrag hebt afgelost hoef je nergens meer naar om te kijken en is de scooter helemaal van jou.

De voordelen van een elektrische scooter leasen

Elektrische scooters zijn een milieuvriendelijke en betaalbare manier om je stedelijke verplaatsingen te doen. Door een elektrische scooter te leasen, profiteer je van verschillende voordelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de hoge aanschafprijs en kun je bovendien gebruik maken van de laatste technologieën op het gebied van elektrische scooters. Bovendien zijn er vaak geen verborgen kosten, zoals onderhoudskosten of verzekeringen, omdat deze vaak inbegrepen zijn in het leasecontract. Kortom, elektrisch scooter leasen is een uitstekende keuze voor degene die milieubewust en betaalbaar wil reizen.

Een elektrische scooter leasen via SprayPay

Heb jij jouw perfecte elektrische scooter gevonden in ons ruime assortiment? Via SprayPay is het mogelijk om een aankoop tot €5000,- in termijnen te betalen. Kies jouw ideale scooter en stel deze samen naar jouw smaak. Bij het afrekenen kies je voor de betaalmethode SprayPay. Aan de hand van een aantal eisen beoordelen we jouw lease aanvraag. Ben jij tussen de 18 en 73 jaar, beschik jij over een Nederlandse bankrekening, ben jij woonachtig in Nederland, heb jij een vast inkomen en heb je geen negatieve BKR registratie? Dan is de kans groot dat jouw lease aanvraag wordt goedgekeurd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles in orde te maken, zodat jij snel en eenvoudig een elektrische scooter kan leasen.

Waarom een elektrische scooter leasen bij Central Scooters?

Er zijn veel scooter zaken waar jij een elektrische scooter leasen kan, echter is het belangrijk om goed op de voorwaarden te letten. Central Scooters is een officiële dealer van A merken waaronder: Vespa, Piaggio, Segway en Ecooter. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste kwaliteit elektrische scooter, maar ook van 2 tot 3 jaar garantie bij een elektrische scooter leasen. En daar blijft het niet bij. Wij bezorgen jouw elektrische scooter bij jou thuis af, waar dan ook in Nederland. Ook is Central Scooters RDW erkend en verzekeren wij jouw elektrische scooter via de ANWB. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om jouw elektrische scooter op te halen bij ons in Oosterhout. Mocht je van tevoren eerst willen testen of een elektrische scooter leasen bij jou past, kun je langskomen voor een proefrit.

Wat is de beste elektrische scooter?

De keuze voor de beste elektrische scooter hangt af van je persoonlijke behoeften en eisen. Veel mensen kiezen voor een scooter met een langere actieradius, zodat ze niet snel zonder stroom komen te zitten. Anderen vinden het belangrijk dat de scooter snel op te laden is en een hoge topsnelheid heeft. Er zijn ook scooters die speciaal ontworpen zijn voor het gebruik in de stad, met compacte afmetingen en wendbare stuureigenschappen. Het is dus belangrijk om goed na te denken over jouw specifieke behoeften, voordat je een keuze maakt voor de beste elektrische scooter. Bij elektrische scooter leasen kun je vaak uit verschillende modellen kiezen, dus er is altijd een scooter die bij jouw behoeften past.

Andere opties om een elektrische scooter aan te schaffen
Mocht een elektrische scooter leasen niks voor jou zijn, heb je nog de mogelijkheid om een elektrische scooter te kopen of via IN3 te betalen. Wanneer je een elektrische scooter koopt betaal je direct het aankoopbedrag en zit je verder nergens aan vast. Wanneer je ervoor kiest om via onze partner IN3 te betalen, betaal je de elektrische scooter in enkel drie termijnen. Het eerste termijn betaal je direct bij de aanschaf van de elektrische scooter. Het tweede termijn betaal je 30 dagen na de aanschaf. Het laatste termijn betaal je 60 dagen na aanschaf. Hierna heb je het volledige bedrag betaald en is de elektrische scooter helemaal van jou.

Samen zoeken we de beste elektrische scooter voor jou uit en geven we jou een totaaladvies. Mocht je toch problemen ondervinden bij jouw elektrische scooter leasen, halen we de e-scooter bij je op en nemen we jouw scooter mee naar onze werkplaats. Kies ook voor een elektrische scooter leasen en wie weet bezorgen wij binnenkort bij jouw een gloednieuwe e-scooter.
 
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?