CentralScooters.nl® Officiele - site
  • Gratis geleverd door heel Nederland
  • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
  • Officieel dealervan alle A merken
  • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

Waarom een elektrische scooter leasen voordelig is

Vandaag de dag is een elektrische scooter niet meer weg te denken uit het verkeer. Echter kan het aanschaffen van een elektrische scooter een flink bedrag met zich meebrengen. Kies daarom voor een elektrische scooter leasen via Central Scooters. Op deze manier kun jij een elektrische scooter leasen en rijden, voor maandelijks een vaste prijs. Zo sta je niet voor onverwachte kosten én kun jij je spaargeld nog even op je rekening laten staan. Zien we jou binnenkort bij Central Scooters om een elektrische scooter uit te kiezen?

Door de komst van een elektrische scooter leasen neemt de verkoop van benzine scooters af. De techniek van elektrische scooters blijft zich ontwikkelen, waardoor de prijzen ook schappelijk worden dan dat deze eerst waren. Het zakelijk leasen van een auto was al langer een trend onder de ondernemers, maar het is nu ook zeker een trend om te kiezen voor een elektrische scooter leasen als particulier.

Meer informatie

Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren

Wat is een elektrische scooter leasen?

Laten we eens beginnen helemaal bij het begin. Scooters kennen we natuurlijk al jaren. Een scooter beweegt zich makkelijk door het verkeer, hoeft vaak geen parkeergeld te betalen en is na een tankbeurt weer ready to go. Een elektrische scooter leasen is eigenlijk hetzelfde als een normale scooter. Echter is de benzine motor nu vervangen voor een elektrische motor, oftewel een accu. Het tanken van brandstof wordt hierdoor verleden tijd en je hoeft enkel nog maar je accu op te laden. Het kiezen voor een elektrische scooter leasen is niet alleen goed voor het milieu, doordat er geen uitlaatgassen meer worden uitgestoten, maar is ook beter voor jouw portemonnee. Via onze partner SprayPay kunnen wij jou de mogelijkheid geven om te kiezen voor een elektrische scooter leasen. Een elektrische scooter leasen kan voor vele de ideale oplossing zijn, doordat je niet in één keer een flink bedrag hoeft neer te leggen. Je kunt genieten van de vrijheid van een elektrische scooter leasen, terwijl er nog steeds voldoende geld op jouw rekening blijft staan.

Vooraf bepaal je het leasetermijn dat vaak tussen de 12 en 36 maanden ligt. Maandelijks betaal jij een vast bedrag om jouw elektrische scooter af te lossen. Wanneer jij het volledige bedrag hebt afgelost hoef je nergens meer naar om te kijken en is de scooter helemaal van jou.

Een elektrische scooter leasen via SprayPay

Heb jij jouw perfecte elektrische scooter gevonden in ons ruime assortiment? Via SprayPay is het mogelijk om een aankoop tot €5000,- in termijnen te betalen. Kies jouw ideale scooter en stel deze samen naar jouw smaak. Bij het afrekenen kies je voor de betaalmethode SprayPay. Aan de hand van een aantal eisen beoordelen we jouw lease aanvraag. Ben jij tussen de 18 en 73 jaar, beschik jij over een Nederlandse bankrekening, ben jij woonachtig in Nederland, heb jij een vast inkomen en heb je geen negatieve BKR registratie? Dan is de kans groot dat jouw lease aanvraag wordt goedgekeurd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles in orde te maken, zodat jij snel en eenvoudig een elektrische scooter kan leasen.

Waarom een elektrische scooter leasen bij Central Scooters?

Er zijn veel scooter zaken waar jij een elektrische scooter leasen kan, echter is het belangrijk om goed op de voorwaarden te letten. Central Scooters is een officiële dealer van A merken waaronder: Vespa, Piaggio, Segway en Ecooter. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste kwaliteit elektrische scooter, maar ook van 2 tot 3 jaar garantie bij een elektrische scooter leasen. En daar blijft het niet bij. Wij bezorgen jouw elektrische scooter gratis bij jou thuis af, waar dan ook in Nederland. Ook is Central Scooters RDW erkend en verzekeren wij jouw elektrische scooter via de ANWB. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om jouw elektrische scooter op te halen bij ons in Oosterhout. Mocht je van tevoren eerst willen testen of een elektrische scooter leasen bij jou past, kun je langskomen voor een proefrit.

Andere opties om een elektrische scooter aan te schaffen

Mocht een elektrische scooter leasen niks voor jou zijn, heb je nog de mogelijkheid om een elektrische scooter te kopen of via IN3 te betalen. Wanneer je een elektrische scooter koopt betaal je direct het aankoopbedrag en zit je verder nergens aan vast. Wanneer je ervoor kiest om via onze partner IN3 te betalen, betaal je de elektrische scooter in enkel drie termijnen. Het eerste termijn betaal je direct bij de aanschaf van de elektrische scooter. Het tweede termijn betaal je 30 dagen na de aanschaf. Het laatste termijn betaal je 60 dagen na aanschaf. Hierna heb je het volledige bedrag betaald en is de elektrische scooter helemaal van jou.

Samen zoeken we de beste elektrische scooter voor jou uit en geven we jou een totaaladvies. Mocht je toch problemen ondervinden bij jouw elektrische scooter leasen, halen we de e-scooter gratis bij je op en nemen we jouw scooter mee naar onze werkplaats. Kies ook voor een elektrische scooter leasen en wie weet bezorgen wij binnenkort bij jouw een gloednieuwe e-scooter.

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.