CentralScooters.nl® Officiële site
 • Geleverd door heel Nederland
 • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

SCOOTER KOPEN

Een nieuwe scooter kopen, doe je bij Central Scooters! Central Scooters is jouw betrouwbare scooter specialist voor alle A-merken. Je kunt bij ons terecht voor verschillende scooters van A-merken, waaronder moderne, sportieve of elektrische scooters in verschillende kleuren en uitvoeringen. Central Scooters is officiële dealer van A-merken waardoor wij jou niet alleen kwalitatief goede scooters aan kunnen bieden, maar ook met de beste garantie. Daarnaast bezorgen wij jouw scooter bij je thuis, waar dan ook in Nederland. Vergelijk onze scooters simpel en snel door te filteren op de zaken die voor jou belangrijk zijn bij de keuze voor een nieuwe scooter. Kies uit merken zoals: AGM, Vespa en Piaggio. Kies jouw favoriete kleur, snelheid en type scooter. Ga jij voor een hippe stadsscooter of een klassieke retro? Jouw nieuwe scooter kopen, begint bij Central Scooters.

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Aan welke kosten moet ik denken bij een scooter kopen?

Wanneer je ervoor kiest om een nieuwe scooter te kopen, moet je niet alleen rekening houden met de aankoopprijs. Als eerste variëren de scooter prijzen enorm, het merk en het model is vaak bepalend. De goedkope scooters 25km zijn vaak de merken zoals DTS en BTC. De duurdere scooters zijn van merken zoals Vespa. Daarnaast wil je dat jouw scooter veilig opgeborgen staat dus een aantal accessoires zijn vaak wel handig. Denk bijvoorbeeld aan een goed slot, windscherm of valbeugels. Je kan jouw scooter pimpen zoals jij het wilt! Ook moet je rekening houden met extra onkosten zoals een helm, als je kiest voor een 45km scooter, het tanken, wanneer je kiest voor een benzine scooter en reparaties en onderhoud. Voor reparaties en onderhoud kun je natuurlijk ook bij Central Scooters terecht!

Wist je dat een elektrische scooter over het algemeen minder onderhoud nodig heeft? Dit komt doordat een elektrische scooter beschikt over minder bewegende onderdelen, wat resulteert in minder onderdelen die stuk kunnen gaan. Wel moet je er bij een elektrische scooter rekening mee houden dat wanneer deze leeg is, deze niet binnen een paar minuten opgeladen is. Een accu opladen duurt vaak wel een aantal uur. Dit zijn belangrijke keuzes bij het overwegen van een elektrische of een benzine scooter kopen.

Een scooter kopen: welk model moet ik kiezen?

Het antwoord op deze vraag weet jij vaak alleen zelf, maar onze medewerkers helpen jou graag bij het bepalen van jouw keuze. Een nieuwe scooter kopen is een lastige keuze, dat begrijpen wij. Voordat je een nieuwe scooter gaat kopen is het belangrijk om een aantal dingen voor jezelf op een rijtje te zetten, zoals:
 • Hoe vaak ga ik de scooter gebruiken?
 • Welke afstanden ga ik afleggen met de scooter?
 • Wil je dat er twee personen op de scooter kunnen?
 • Wat is voordeliger: een elektrische scooter of een benzine scooter?
 • Hoe hard wil je dat de scooter rijd? Oftewel ga je voor een blauw of geel kenteken?
Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden heb je al een beetje een idee welke kant je op wilt met een nieuwe scooter kopen. Onze medewerkers beschikken over veel kennis van scooters en helpen jou daarom graag bij het uitkiezen van een nieuwe scooter. Je kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0162-453880 binnen kantooruren, of je kunt langskomen in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Maak een proefritje op de scooter waarvan jij denkt dat deze het beste bij jou past. Uiteindelijk weet je pas zeker of je de juiste keuze maakt, wanneer je een rondje hebt gereden.

Voordelen van een scooter kopen

Wanneer je ervoor kiest om een scooter te kopen brengt dit vele voordelen met zich mee. Wij sommen deze voordelen graag voor je op! Je kunt geniet van de voordelen: 
 • Je hoeft tijdens het scooter rijden enkel goed te letten op het verkeer. Je hoeft niet te trappen maar enkel gas te geven. 
 • Moet je veel bagage mee vervoeren? Dan is een scooter ideaal! Onder het zitgedeelte zit een ruimte waar jij je spullen kwijt kan, dit gaat een stuk gemakkelijker dan met de fiets. 
 • Binnen no-time ben jij op plaats van een bestemming. Je kunt kiezen voor een scooter kopen die 25 km gaat of 45 km. 
 • Er kan gemakkelijk iemand achterop. Dat is niet alleen gezellig, maar ook praktisch en veilig. 
 • De kosten per kilometer van een elektrische scooter zijn 20x lager dan bij een auto. 
 • Het parkeren is bijna altijd gratis. 
 • De verzekeringskosten voor een scooter zijn een stuk lager dan bij een auto. 
 • Niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer, jij kan gaan en staan waar je wilt! 

Wat zijn de beste scooters 25 km?

Steeds meer merken komen met steeds meer nieuwe modellen op de markt. Nu zijn er ook nog eens elektrische scooters uitgebracht door A-merken. De keuze wordt hierdoor eindeloos, maar de ANWB heeft hier iets op gevonden. Zij hebben een test gedaan wat de beste elektrische scooter van 25 km is. Wil je weten wie heeft gewonnen? Het is de Segway B110S die zichzelf de absolute winnaar mag noemen! En weet je wat dan nog het mooiste van alles is? Ook deze scooter kun jij kopen bij Central Scooters! Kom alles te weten over de Segway B110S

Scooter kopen in termijnen

Een scooter kopen is een flinke uitgave. Wellicht is deze uitgave niet direct voor iedereen mogelijk. Bij Central Scooters kun jij een scooter kopen, zonder er direct een flink bedrag voor te betalen. Je kunt direct op jouw gloednieuwe scooter rijden, maar betaald in termijnen. Via onze partner IN3 kun jij een scooter kopen en in drie termijnen terug betalen tegen 0% rente. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leggen wij je haarfijn uit! Direct bij het bestellen van jouw scooter betaal je het eerste deel. Het tweede deel betaal je 30 dagen na aanschaf en het derde deel betaal je 60 dagen na aanschaf. Een scooter kopen in termijnen kan bij een bedrag vanaf €100,- tot €5000,-. Wanneer je online jouw scooter gaat kopen kun je als betalingsoptie IN3 selecteren. Zo gemakkelijk is het! 

Central scooters: jouw scooter online shop

Central Scooters is jouw betrouwbare, allround scooterspecialist. Je kunt bij ons terecht om verschillende scooters te kopen, maar ook voor motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen en nog veel meer. Naast een scooter kopen kun je bij ons ook terecht voor scooter reparatie. 

Wij bieden een ruim assortiment scooters aan, zodat er ook een mooie scooter voor jou bij zit. 
 
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?