CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

SCOOTER KOPEN

Een nieuwe scooter kopen, doe je bij Central Scooters! Central Scooters is jouw betrouwbare scooter specialist voor alle A-merken. Je kunt bij ons terecht voor verschillende scooters van A-merken, waaronder moderne, sportieve of elektrische scooters in verschillende kleuren en uitvoeringen. Central Scooters is officiële dealer van A-merken waardoor wij jou niet alleen kwalitatief goede scooters aan kunnen bieden, maar ook met de beste garantie. Daarnaast bezorgen wij jouw scooter gratis bij je thuis, waar dan ook in Nederland. Vergelijk onze scooters simpel en snel door te filteren op de zaken die voor jou belangrijk zijn bij de keuze voor een nieuwe scooter. Kies uit merken zoals: AGM, Vespa en Piaggio. Kies jouw favoriete kleur, snelheid en type scooter. Ga jij voor een hippe stadsscooter of een klassieke retro? Jouw nieuwe scooter kopen, begint bij Central Scooters.

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Aan welke kosten moet ik denken bij een scooter kopen?

Wanneer je ervoor kiest om een nieuwe scooter te kopen, moet je niet alleen rekening houden met de aankoopprijs. Als eerste variëren de scooter prijzen enorm, het merk en het model is vaak bepalend. De goedkope scooters 25km zijn vaak de merken zoals DTS en BTC. De duurdere scooters zijn van merken zoals Vespa. Daarnaast wil je dat jouw scooter veilig opgeborgen staat dus een aantal accessoires zijn vaak wel handig. Denk bijvoorbeeld aan een goed slot, windscherm of valbeugels. Je kan jouw scooter pimpen zoals jij het wilt! Ook moet je rekening houden met extra onkosten zoals een helm, als je kiest voor een 45km scooter, het tanken, wanneer je kiest voor een benzine scooter en reparaties en onderhoud. Voor reparaties en onderhoud kun je natuurlijk ook bij Central Scooters terecht!

Wist je dat een elektrische scooter over het algemeen minder onderhoud nodig heeft? Dit komt doordat een elektrische scooter beschikt over minder bewegende onderdelen, wat resulteert in minder onderdelen die stuk kunnen gaan. Wel moet je er bij een elektrische scooter rekening mee houden dat wanneer deze leeg is, deze niet binnen een paar minuten opgeladen is. Een accu opladen duurt vaak wel een aantal uur. Dit zijn belangrijke keuzes bij het overwegen van een elektrische of een benzine scooter kopen.

Een scooter kopen: welk model moet ik kiezen?

Het antwoord op deze vraag weet jij vaak alleen zelf, maar onze medewerkers helpen jou graag bij het bepalen van jouw keuze. Een nieuwe scooter kopen is een lastige keuze, dat begrijpen wij. Voordat je een nieuwe scooter gaat kopen is het belangrijk om een aantal dingen voor jezelf op een rijtje te zetten, zoals:
 • Hoe vaak ga ik de scooter gebruiken?
 • Welke afstanden ga ik afleggen met de scooter?
 • Wil je dat er twee personen op de scooter kunnen?
 • Wat is voordeliger: een elektrische scooter of een benzine scooter?
 • Hoe hard wil je dat de scooter rijd? Oftewel ga je voor een blauw of geel kenteken?
Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden heb je al een beetje een idee welke kant je op wilt met een nieuwe scooter kopen. Onze medewerkers beschikken over veel kennis van scooters en helpen jou daarom graag bij het uitkiezen van een nieuwe scooter. Je kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0162-453880 binnen kantooruren, of je kunt langskomen in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Maak een proefritje op de scooter waarvan jij denkt dat deze het beste bij jou past. Uiteindelijk weet je pas zeker of je de juiste keuze maakt, wanneer je een rondje hebt gereden.

Voordelen van een scooter kopen

Wanneer je ervoor kiest om een scooter te kopen brengt dit vele voordelen met zich mee. Wij sommen deze voordelen graag voor je op! Je kunt geniet van de voordelen: 
 • Je hoeft tijdens het scooter rijden enkel goed te letten op het verkeer. Je hoeft niet te trappen maar enkel gas te geven. 
 • Moet je veel bagage mee vervoeren? Dan is een scooter ideaal! Onder het zitgedeelte zit een ruimte waar jij je spullen kwijt kan, dit gaat een stuk gemakkelijker dan met de fiets. 
 • Binnen no-time ben jij op plaats van een bestemming. Je kunt kiezen voor een scooter kopen die 25 km gaat of 45 km. 
 • Er kan gemakkelijk iemand achterop. Dat is niet alleen gezellig, maar ook praktisch en veilig. 
 • De kosten per kilometer van een elektrische scooter zijn 20x lager dan bij een auto. 
 • Het parkeren is bijna altijd gratis. 
 • De verzekeringskosten voor een scooter zijn een stuk lager dan bij een auto. 
 • Niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer, jij kan gaan en staan waar je wilt! 

Wat zijn de beste scooters 25 km?

Steeds meer merken komen met steeds meer nieuwe modellen op de markt. Nu zijn er ook nog eens elektrische scooters uitgebracht door A-merken. De keuze wordt hierdoor eindeloos, maar de ANWB heeft hier iets op gevonden. Zij hebben een test gedaan wat de beste elektrische scooter van 25 km is. Wil je weten wie heeft gewonnen? Het is de Segway B110S die zichzelf de absolute winnaar mag noemen! En weet je wat dan nog het mooiste van alles is? Ook deze scooter kun jij kopen bij Central Scooters! Kom alles te weten over de Segway B110S

Scooter kopen in termijnen

Een scooter kopen is een flinke uitgave. Wellicht is deze uitgave niet direct voor iedereen mogelijk. Bij Central Scooters kun jij een scooter kopen, zonder er direct een flink bedrag voor te betalen. Je kunt direct op jouw gloednieuwe scooter rijden, maar betaald in termijnen. Via onze partner IN3 kun jij een scooter kopen en in drie termijnen terug betalen tegen 0% rente. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leggen wij je haarfijn uit! Direct bij het bestellen van jouw scooter betaal je het eerste deel. Het tweede deel betaal je 30 dagen na aanschaf en het derde deel betaal je 60 dagen na aanschaf. Een scooter kopen in termijnen kan bij een bedrag vanaf €100,- tot €5000,-. Wanneer je online jouw scooter gaat kopen kun je als betalingsoptie IN3 selecteren. Zo gemakkelijk is het! 

Central scooters: jouw scooter online shop

Central Scooters is jouw betrouwbare, allround scooterspecialist. Je kunt bij ons terecht om verschillende scooters te kopen, maar ook voor motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen en nog veel meer. Naast een scooter kopen kun je bij ons ook terecht voor scooter reparatie. 

Wij bieden een ruim assortiment scooters aan, zodat er ook een mooie scooter voor jou bij zit. 

Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?