CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Scooter aanbiedingen

Central Scooters heeft een zeer ruim aanbod in scooters. Wij hebben ook verschillende scooter aanbiedingen, zodat jij voor een scherpe prijs een scooter aan kan schaffen. Wil jij nog goedkoper een scooter aanschaffen? Dan kan je ervoor kiezen om een scooter te leasen via SprayPay of in drie termijnen te betalen via IN3. Vind direct jouw nieuwe scooter op de website van Central Scooters. Wij zijn officiële dealer van alle A-merken.


Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Scooter aanbiedingen van verschillende A-merken

Scooter aanbiedingen in verschillende merken

Bij Central scooters bieden wij verschillende merken aan, waaronder AGM, Aprilia, BTC, DTS en nog veel meer. Een van de meest bekende merk die wij aanbieden is Vespa. Vrijwel iedereen is hier bekend mee en dat is logisch! Het zijn scooters van een erg hoge kwaliteit en hebben een goede uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om een Vespa scooter helemaal zelf samen te stellen, zodat jij op een unieke scooter kan rijden. Ten slotte is er een zeer ruim aanbod in Vespa's, waardoor er altijd wel een bij zit die bij jou past.

Piaggio is een merk wat ook steeds populairder wordt. Dit merk staat echt voor kwaliteit, betrouwbaarheid en design. Het aanbod van Piaggio is zeer ruim en er is dus altijd genoeg keus. Zo heb je de welbekende retro-scooters tot aan de sportieve scooters in verschillende uitvoeringen. Piaggio scooters zijn over het algemeen een stuk goedkoper, maar de kwaliteit is zeker niet minder. Dat is één van de redenen waarom dit zo'n gewild merk is.

Het laatste merk wat we uit zullen lichten, is Peugeot. Een Peugeot scooter kenmerkt zich door zijn bijzondere en strakke uitstraling. Er wordt goed gelet op de details als het gaat om de uitstraling. Qua techniek loopt Peugeot voor op hun concurrenten en daarom is natuurlijk een voordeel van deze scooters. Hierdoor kan jij lang rond blijven rijden op jouw scooter zonder steeds naar de garage te moeten.

Dit zijn 3 merken die erg gewild zijn en daarom vonden wij het belangrijk om deze uit te lichten, zodat je de voordelen hiervan weet. 

Scooter aanbiedingen: Koop je scooter bij Central Scooters

Het is mogelijk om een scooter via onze webshop te kopen. Het voordeel hiervan is dat jij niks hoeft te doen en gewoon online ons aanbod kan bekijken. Dit scheelt jou ook weer brandstofkosten en zo kan je nog goedkoper een scooter aanschaffen. Wil je toch langs komen en even een testrit maken? Dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk en kan je langskomen in onze showroom in Oosterhout.

Wat ook een voordeel is van een scooter bij ons kopen, is dat we de scooter gratis bij jou komen leveren zodra je er een online heb besteld. Dit scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een gratis haal- en brengservice voor onderhoud of schadeherstel aan jouw scooter. Wil jij gebruik maken hiervan? Bekijk onze webshop hier en bestel je scooter online!
 

Liever een scooter leasen?

Bij Central scooters is het ook mogelijk om je scooter te leasen. Wij werken samen met onze partner SprayPay en bieden onze klanten de mogelijkheid om een scooter te leasen. Op deze manier kan je het gehele bedrag nog even op je bankrekening laten staan en hoeft je niet direct het volledige bedrag te betalen. SprayPay maakt het mogelijk om het bedrag in verschillende termijnen te betalen . Het aantal termijnen varieert vaak tussen 12 tot 36 maanden.

Een lease aanvraag kan al gedaan worden vanaf een bedrag van €250,-. Dit wil dus zeggen dat je ook goedkope scooters kunt leases. Ideaal voor onze scooter aanbiedingen! Zodra jij een scooter hebt gevonden die bij jou past, kun je tijdens het betaalproces voor de optie SprayPay kiezen. Wij zullen direct aan de slag gaan om te kijken of jij in aanmerking komt voor het leasen van een scooter aanbieding. Zodra jouw aanvraag akkoord is, leveren wij de scooter binnen enkele dagen bij jou af. Wij maken het jou makkelijk en zorgen dat alles klopt, dus waar wacht je nog op. Bekijk onze webshop voor meer informatie. 

Wil je in drie termijnen betalen?

Ten slotte is het ook mogelijk om je scooter in drie termijnen af te betalen. Hierdoor hoeft je niet meteen het gehele bedrag te betalen. Dit kan via onze partner IN3. Het eerste bedrag betaal jij direct na het plaatsen van jouw bestelling. Het tweede deel betaal je na 30 dagen en het derde deel betaal je na 60 dagen. Op deze manier heb je jouw scooter sneller afbetaald dan wanneer je hem zou leasen, maar hoeft je niet meteen het gehele bedrag te betalen. 

Bestel jouw scooter online

Central Scooters is de scooterzaak voor jou. Je kunt bij ons terecht voor de beste scooter aanbiedingen, zodat jij niet te veel betaalt. Wij bieden verschillende A-merk scooters aan en zorgen er altijd voor dat je tevreden bent met je bestelling. Daarnaast leveren wij jouw scooter gratis thuis af, zodat jij niet langs hoeft te komen. Waarom zou je nog twijfelen? Bestel direct jouw scooter online!

Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?