CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

Scooter aanbiedingen

Central Scooters heeft een zeer ruim aanbod in scooters. Wij hebben ook verschillende scooter aanbiedingen, zodat jij voor een scherpe prijs een scooter aan kan schaffen. Wil jij nog goedkoper een scooter aanschaffen? Dan kan je ervoor kiezen om een scooter te leasen via SprayPay of in drie termijnen te betalen via IN3. Vind direct jouw nieuwe scooter op de website van Central Scooters. Wij zijn officiële dealer van alle A-merken.


Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren

Scooter aanbiedingen van verschillende A-merken

Scooter aanbiedingen in verschillende merken

Bij Central scooters bieden wij verschillende merken aan, waaronder AGM, Aprilia, BTC, DTS en nog veel meer. Een van de meest bekende merk die wij aanbieden is Vespa. Vrijwel iedereen is hier bekend mee en dat is logisch! Het zijn scooters van een erg hoge kwaliteit en hebben een goede uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om een Vespa scooter helemaal zelf samen te stellen, zodat jij op een unieke scooter kan rijden. Ten slotte is er een zeer ruim aanbod in Vespa's, waardoor er altijd wel een bij zit die bij jou past.

Piaggio is een merk wat ook steeds populairder wordt. Dit merk staat echt voor kwaliteit, betrouwbaarheid en design. Het aanbod van Piaggio is zeer ruim en er is dus altijd genoeg keus. Zo heb je de welbekende retro-scooters tot aan de sportieve scooters in verschillende uitvoeringen. Piaggio scooters zijn over het algemeen een stuk goedkoper, maar de kwaliteit is zeker niet minder. Dat is één van de redenen waarom dit zo'n gewild merk is.

Het laatste merk wat we uit zullen lichten, is Peugeot. Een Peugeot scooter kenmerkt zich door zijn bijzondere en strakke uitstraling. Er wordt goed gelet op de details als het gaat om de uitstraling. Qua techniek loopt Peugeot voor op hun concurrenten en daarom is natuurlijk een voordeel van deze scooters. Hierdoor kan jij lang rond blijven rijden op jouw scooter zonder steeds naar de garage te moeten.

Dit zijn 3 merken die erg gewild zijn en daarom vonden wij het belangrijk om deze uit te lichten, zodat je de voordelen hiervan weet. 

Scooter aanbiedingen: Koop je scooter bij Central Scooters

Het is mogelijk om een scooter via onze webshop te kopen. Het voordeel hiervan is dat jij niks hoeft te doen en gewoon online ons aanbod kan bekijken. Dit scheelt jou ook weer brandstofkosten en zo kan je nog goedkoper een scooter aanschaffen. Wil je toch langs komen en even een testrit maken? Dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk en kan je langskomen in onze showroom in Oosterhout.

Wat ook een voordeel is van een scooter bij ons kopen, is dat we de scooter gratis bij jou komen leveren zodra je er een online heb besteld. Dit scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een gratis haal- en brengservice voor onderhoud of schadeherstel aan jouw scooter. Wil jij gebruik maken hiervan? Bekijk onze webshop hier en bestel je scooter online!
 

Liever een scooter leasen?

Bij Central scooters is het ook mogelijk om je scooter te leasen. Wij werken samen met onze partner SprayPay en bieden onze klanten de mogelijkheid om een scooter te leasen. Op deze manier kan je het gehele bedrag nog even op je bankrekening laten staan en hoeft je niet direct het volledige bedrag te betalen. SprayPay maakt het mogelijk om het bedrag in verschillende termijnen te betalen . Het aantal termijnen varieert vaak tussen 12 tot 36 maanden.

Een lease aanvraag kan al gedaan worden vanaf een bedrag van €250,-. Dit wil dus zeggen dat je ook goedkope scooters kunt leases. Ideaal voor onze scooter aanbiedingen! Zodra jij een scooter hebt gevonden die bij jou past, kun je tijdens het betaalproces voor de optie SprayPay kiezen. Wij zullen direct aan de slag gaan om te kijken of jij in aanmerking komt voor het leasen van een scooter aanbieding. Zodra jouw aanvraag akkoord is, leveren wij de scooter binnen enkele dagen bij jou af. Wij maken het jou makkelijk en zorgen dat alles klopt, dus waar wacht je nog op. Bekijk onze webshop voor meer informatie. 

Wil je in drie termijnen betalen?

Ten slotte is het ook mogelijk om je scooter in drie termijnen af te betalen. Hierdoor hoeft je niet meteen het gehele bedrag te betalen. Dit kan via onze partner IN3. Het eerste bedrag betaal jij direct na het plaatsen van jouw bestelling. Het tweede deel betaal je na 30 dagen en het derde deel betaal je na 60 dagen. Op deze manier heb je jouw scooter sneller afbetaald dan wanneer je hem zou leasen, maar hoeft je niet meteen het gehele bedrag te betalen. 

Bestel jouw scooter online

Central Scooters is de scooterzaak voor jou. Je kunt bij ons terecht voor de beste scooter aanbiedingen, zodat jij niet te veel betaalt. Wij bieden verschillende A-merk scooters aan en zorgen er altijd voor dat je tevreden bent met je bestelling. Daarnaast leveren wij jouw scooter gratis thuis af, zodat jij niet langs hoeft te komen. Waarom zou je nog twijfelen? Bestel direct jouw scooter online!

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden