CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

SCOOTER ZAKELIJK LEASEN

Een scooter zakelijk leasen doe je snel en eenvoudig bij Central Scooters. Voor een vast maandbedrag rijd jij op de nieuwste scooter zonder het gehele bedrag in een keer te betalen. Een scooter zakelijk leasen is ideaal voor werkgevers, werknemers en Zzp'ers. Bekijk ons aanbod op deze pagina en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Central Scooters is jouw betrouwbare specialist en officiële dealer van alle A-merken. Ons team adviseert je graag!

Filteren

Actieradius

Accu Ah

Motor vermogen

Merken

Kleuren

Filteren
* Exact maandbedrag afhankelijk van acceptatie geldverstrekker

Ben je nu al een tijdje op zoek naar een scooter en wil je deze scooter zakelijk leasen?
Dan ben je bij Central scooters aan het juiste adres. Als je kiest voor het zakelijk leasen van een scooter bij ons, kies je voor een voordelige manier van het aanschaffen van jouw nieuwe scooter. 

Het proces van een scooter zakelijk leasen bij ons wordt nog makkelijker gemaakt door onze partner, SprayPay. Je kunt eenvoudig het bedrag gespreid betalen in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen. 
En indien je eerder wilt aflossen, is het te allen tijde boetevrij. Een scooter zakelijk leasen gaat gemakkelijk en snel! 

Zakelijk een scooter leasen?

Een scooter zakelijk leasen houdt in dat wij de scooter, het bedrijfsmiddel, financieren voor jou. Aan de hand van welke zakelijke leasevorm je ook kiest, je kunt meteen de scooter gebruiken of je bent zelfs al economisch eigenaar van de scooter. Je spreekt met ons af hoe lang je de scooter zakelijk wilt leasen of binnen welke periode de scooter bij ons wordt afbetaald. Zo kan jij snel genieten van je nieuwe scooter! 

Dit zijn de verschillende vormen van een scooter zakelijk leasen:   

Operational lease
Bij deze vorm van zakelijk een scooter leasen blijven wij, van Central scooters, de eigenaar van de scooter. Je spreekt met ons de periode af waarin je de scooter wilt huren. Ook bespreken we met jou een bedrag dat je maandelijks moet betalen voor het leasen van de scooter. Aan het einde van de periode kun je de scooter inleveren of kopen voor de restwaarde. 

Financial lease
Bij deze vorm van zakelijk een scooter leasen blijven wij ook eigenaar van de scooter. Jij gebruikt de scooter en betaalt hiervoor een maandelijks, vooraf besproken, bedrag.
Het enige wat je op dat moment nog betaald naast het maandbedrag, zijn de eventuele boetes en de brandstof. Bij schade komt er een eigen risico aan bod. 

De voordelen van zakelijk een scooter leasen

Als je kiest voor het zakelijk leasen van een scooter, komen hier een aantal voordelen bij kijken. We hebben deze voordelen hier op een rijtje gezet voor jou:
 • Omdat je kiest voor het zakelijk leasen van de scooter, en dus niet het direct kopen, zorg je ervoor dat er genoeg kapitaal in je onderneming blijft. Dit geld kun je gebruiken om aan je financiële verplichtingen te voldoen.
 • Als je bij ons een scooter zakelijk wilt leasen, helpen we je graag met advies.
 • Na de leaseperiode kun je de scooter gemakkelijk bij ons terug inleveren.
Veelgestelde vragen over een scooter zakelijk leasen


Is het verstandig om een scooter te leasen?

Een scooter leasen heeft veel voordelen. Je krijgt heel veel terug voor het bedrag wat je maandelijks betaalt aan de leasemaatschappij. Je kunt in veel gevallen direct gebruik maken van een gloednieuwe scooter en vaak zit er nog meer bij de prijs inbegrepen.


Hoeveel moet je verdienen om een scooter te leasen?

Om een scooter te kunnen leasen moet je een minimale leeftijd hebben van 18 jaar. Er wordt ook verwacht dat je een minimaal vast inkomen hebt van 1000,- euro per maand. Buiten deze twee voorwaarden, mag je ook niet beschikken over een negatieve BRK-notering.

Is leasen beter dan kopen?

Als je geld moet lenen voor het aanschaffen van je scooter, dan is het kiezen voor leasen vaak voordeliger. Hierdoor kun je de scooter rijden zonder dat je een hoog bedrag kwijt bent in een keer. Als je echter over voldoende geld beschikt, dan is het veel voordeliger om de scooter in een keer te betalen.
Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden