CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden
Financial lease bij Central ScootersMet financial lease ben jij direct eigenaar van een gloednieuwe scooter. Je betaalt de scooter met een vast maandbedrag af met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. Een investering zonder dat dit direct impact heeft op je liquiditeit. En je hebt uiteraard recht op terugvordering van de BTW. Kies welke scooter het best  bij jouw zakelijke behoeften past. Heb je hulp nodig? Wij bij Central Scooters adviseren je graag en beantwoorden al jouw vragen. Stel via onze online configurator je scooter samen en wij nemen vervolgens direct contact met je op. 

Voordelen van zakelijke leasen bij Central scooters

 • Recht op terugvordering BTW
 • Geen kilometerbeperking
 • Looptijd van 36,48 of 60 maanden
 • Fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek
 • Levertijd nadat contract is getekend 7 - 10 werkdagen

Onze favoriete modellen om zakelijk te leasen

Financial lease voor ZZP en MKB bij Central Scooters
Vespa Sprint
 • 4 kleuren
 • Vespa Sprint €89,73 per maand*
Financial lease voor ZZP en MKB bij Central Scooters
Sym Maxsym TL 508
 • 2 kleuren
 • Sym Maxsym TL 508€227,41 per maand*
Financial lease voor ZZP en MKB bij Central Scooters
Segway E125S eScooter
 • 4 kleuren
 • Segway E125S eScooter€74,08 per maand*
Financial lease voor ZZP en MKB bij Central Scooters
Segway E125S eScooter Black Edition
 • 1 kleur
 • Segway E125S eScooter Black Edition€74,08 per maand*

Veelgestelde vragen over zakelijk leasen

 • Hoe bereken je het zakelijke leasebedrag?

  Het zakelijke leasebedrag wordt berekend aan de hand van verschillende factoren, zoals de aanschafwaarde van de scooter, de contractduur en de gewenste opties. Voor een duidelijk overzicht van het leasebedrag raden we je aan om contact met ons op te nemen.
 • Is BPM hetzelfde als bijtelling?

  Nee, BPM en bijtelling zijn twee verschillende zaken. BPM staat voor Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen en is een eenmalige belasting die je betaalt bij aanschaf van een nieuwe auto of motorscooter. Indien de (e)scooter alleen zakelijk wordt gebruikt is er geen bijtelling van toepassing. Wanneer de e-scooter ook privé wordt gebruikt gelden de bijtellingsregels voor een motorscooter, brandstofscooter, of elektrische scooter.

  De bijtelling wordt als volgt berekend:
  Bijtelling = (privé-kilometers X werkelijke kilometerprijs) – eigen bijdrage privégebruik


 • Wat moet je altijd bij je hebben op de scooter?

  Als scooterrijder ben je verplicht om een geldig rijbewijs en geldige verzekeringspapieren bij je te hebben. Daarnaast is het verplicht om een helm te dragen. Ook is het handig om altijd een slot bij je te hebben, zodat je de scooter veilig kunt stallen.
 • Wat heb je nodig om zakelijk een scooter te leasen?

  Om een scooter zakelijk te leasen heb je een eigen bedrijf nodig, ook kun je jouw werkgever vragen om een scooter voor je te leasen via het bedrijf waarvoor je werkt.
 • Is zakelijk een scooter leasen goedkoper dan een auto?

  Een scooter is over het algemeen goedkoper in gebruik dan een auto. Dit komt doordat een scooter in aanschaf goedkoper is dan een auto. Daarnaast zijn de kosten voor verzekering, onderhoud en afschrijving bij een scooter lager dan bij een auto. 

  Een ander voordeel van een scooter is dat deze zuiniger is in brandstofverbruik dan een auto, waardoor je minder kosten hebt voor het tanken of opladen van de scooter. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat er bij een scooter geen sprake is van BPM en wegenbelasting, zoals bij een auto wel het geval is. Dit maakt het rijden van een scooter nog voordeliger.

 • In hoeveel termijnen zakelijk een scooter leasen?

  Je kunt eenvoudig het bedrag gespreid betalen in 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen. 
 • Heeft een scooter bijtelling?

  Indien de scooter alleen zakelijk wordt gebruikt is er geen bijtelling van toepassing.

  Wanneer de scooter ook privé wordt gebruikt gelden de bijtellingsregels voor een motor, bromfiets, of (elektrische) scooter.

  De bijtelling wordt als volgt berekend:
  Bijtelling = (privé-kilometers X werkelijke kilometerprijs) – eigen bijdrage privégebruik
 • Hoe werkt zakelijk een scooter leasen?

  Zakelijk een scooter leasen is een eenvoudig proces waarbij je als ondernemer de mogelijkheid hebt om voor een vast bedrag per maand een scooter te leasen zonder dat je deze meteen hoeft aan te schaffen. Hieronder volgt een stapsgewijze uitleg over hoe het proces werkt
  1. Kies het model en de opties van de scooter die je wilt leasen
   Je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan scooters, motorscooters en elektrische scooters.
  2. Bepaal de looptijd van het leasecontract
   Bij het leasen van een scooter bepaal je samen met ons hoe lang je de scooter wilt leasen. 
  3. Vraag een offerte aan
   Via de website stel je eenvoudig een scooter samen, je vult je bedrijfsgegevens in, er word een offerte gegenereerd, je krijgt een offerte per mail, wij gaan direct aan de slag voor je.
  4. Onderteken het leasecontract
   Als de bank akkoord gaat met de offerte, dan krijg je een lease contract. Hierin staan alle afspraken vastgelegd over onder andere de kosten en looptijd. je kan de lease contract ondertekenen.
  5. Ontvang de scooter
   Zodra het leasecontract is ondertekend, ontvang je de factuur van de scooter. Je betaald de BTW en eventuele aanbetaling. wij leveren dan na aanbetaling binnen 7 tot 10 werkdagen je nieuwe scooter of motor af.
  6. Regel het onderhoud en de verzekering
    wij kunnen voor je een zakelijke verzekering aanbieden eventueel kunnen we ook een onderhoudscontract aanbieden.
  Bij Central Scooters begrijpen we dat het proces van het zakelijk leasen van een scooter soms ingewikkeld kan zijn. Daarom staan we altijd klaar om jou te helpen bij vragen of onduidelijkheden. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in het adviseren en helpen van klanten bij het leasen van een scooter.

  Als je er niet uitkomt met het proces van het leasen van een scooter, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren over de mogelijkheden die het beste bij jouw situatie passen.
 • Wat zijn de kosten voor zakelijk een scooter leasen?

  De kosten voor zakelijk een scooter leasen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het model, de contractduur en de opties die je kiest. 

  Bij Central Scooters vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun zakelijk geleasede scooter. Daarom bieden we graag advies op maat om de scooter te vinden die het beste bij jouw wensen past. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan over jouw specifieke situatie en wensen.

  Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen je informeren over de verschillende modellen en merken scooters en de bijbehorende kosten. Ook kunnen we je adviseren over eventuele opties, zoals een windscherm of een koffer met de daarbij behorende kosten.

  Op basis van jouw wensen en onze expertise kunnen we samen tot een prijs komen voor jouw nieuwe scooter die je zakelijk gaat leasen.

  Door onze persoonlijke benadering en maatwerkadvies kunnen we jou een scooter bieden die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Zo kun jij zorgeloos en efficiënt de weg op met jouw nieuwe scooter!

 • Kan ik zakelijk een scooter leasen met een BKR-registratie?

  Nee, helaas is het bij ons niet mogelijk om zakelijk een scooter te leasen wanneer er sprake is van een negatieve BKR-registratie.

  Mocht je een negatieve BKR-registratie hebben, dan raden we aan om contact op te nemen met een financieel adviseur om je situatie te bespreken. Wellicht zijn er andere financieringsmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. 

  Bij Central Scooters vinden we het belangrijk om transparant te zijn en klanten goed te informeren over de mogelijkheden en beperkingen van onze dienstverlening.

Central Scooters: beste keus voor het zakelijk leasen van jouw scooter

Met een ruime keuze aan verschillende scootermodellen en flexibele leaseopties zorgen wij ervoor dat je altijd de scooter krijgt die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Stel je scooter via de online configurator samen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?