CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Particulier een scooter leasen bij Central Scooters

Heb je jouw ideale e-scooter gevonden en wil je deze graag particulier leasen? Bij Central Scooters hebben we een samenwerking met SprayPay, waardoor het mogelijk is om jouw scooter in termijnen te betalen. Met SprayPay kun je aankopen tot €5000,- in verschillende termijnen afbetalen, en deze optie is al beschikbaar bij een aankoopbedrag vanaf €250,-.

Bij het bestellen van jouw scooter kun je kiezen voor de betaalmethode SprayPay. Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag aan de hand van een aantal checks. Binnen enkele seconden ontvang je al een beslissing over jouw aanvraag.

Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan kun je jouw e-scooter particulier leasen via SprayPay. Het leasen van een scooter was nog nooit zo eenvoudig! Dit stelt je in staat om direct van jouw nieuwe scooter te genieten, terwijl je het aankoopbedrag in overzichtelijke termijnen afbetaalt. SprayPay biedt je de flexibiliteit en het betaalgemak dat je zoekt bij het leasen van een scooter. Maak vandaag nog gebruik van deze handige optie en rijd binnenkort zorgeloos rond op jouw eigen e-scooter!

Voordelen van particulier leasen bij Central scooters

 • Direct eigenaar van de scooter
 • Geen eenmalige hoge uitgave
 • Looptijd van 12,18,24,36,48 of 60 maanden
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Voorraad scooters binnen 7 tot 10 werkdagen geleverd
 • Direct antwoord vanuit SprayPay of krediet mogelijk is

Goedkoop een scooter particulier leasen

Central Scooters biedt de mogelijkheid om zeer goedkoop een scooter particulier te leasen via SprayPay. Een scooter particulier leasen kan al vanaf 1 euro per dag! Ben jij op zoek naar een scooter en wil jij graag een scooter particulier leasen? Zoek niet meer verder, want wij hebben dé ideale oplossing! In een ruim aanbod aan scooters vind jij snel en eenvoudig een scooter die bij jou past. Zo kun jij kiezen uit een retro DTS of een luxe Vespa om te leasen.

Een elektrische scooter particulier leasen

Bij Central Scooters bieden we ook de mogelijkheid om een elektrische scooter particulier te leasen. Elektrische scooters zijn populair vanwege hun milieuvriendelijkheid, efficiëntie en stille werking. Door een elektrische scooter te leasen, kun je genieten van al deze voordelen zonder de zorgen van eigendom en onderhoud. Of je nu kiest voor een compacte stads-scooter of een krachtige elektrische scooter met een grotere actieradius, wij hebben diverse modellen beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen. Lease een elektrische scooter bij Central Scooters en ervaar een duurzaam en comfortabel rijplezier.

Een brandstofscooter particulier leasen

Naast elektrische scooters bieden wij ook de mogelijkheid om een brandstofscooter particulier te leasen. Brandstofscooters zijn nog steeds populair vanwege hun betrouwbare prestaties en brede beschikbaarheid van brandstofstations. Of je nu op zoek bent naar een wendbare stadsscooter of een sportieve variant voor langere ritten, wij hebben verschillende modellen beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen. Het leasen van een brandstofscooter biedt je de vrijheid om te rijden waar je maar wilt, zonder de zorgen van eigendom en het regelen van onderhoud. Geniet van het gemak en de flexibiliteit van het particulier leasen van een brandstofscooter bij Central Scooters.

Een motorscooter particulier leasen

Als je op zoek bent naar kracht en comfort, bieden wij de mogelijkheid om een motorscooter particulier te leasen. Motorscooters combineren het gemak en de wendbaarheid van een scooter met de prestaties en het comfort van een motorfiets. Of je nu kiest voor een sportieve motorscooter of een touringscooter voor langeafstandsritten, wij hebben diverse modellen beschikbaar om aan jouw rijbehoeften te voldoen. Door een motorscooter te leasen, kun je genieten van de krachtige prestaties en de vrijheid van de open weg, zonder je zorgen te maken over het bezit en onderhoud van de scooter. Lease een motorscooter bij Central Scooters en ervaar het plezier van rijden op twee wielen.

Een fatbike particulier leasen

Voor de avontuurlijke fietsliefhebbers bieden wij de mogelijkheid om een fatbike particulier te leasen. Fatbikes zijn speciaal ontworpen voor off-road terrein en bieden superieure grip en stabiliteit dankzij hun brede banden. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor zandduinen, besneeuwde paden of modderige trails, een fatbike kan het allemaal aan. Door een fatbike te leasen, kun je genieten van de sensatie van off-road fietsen zonder de zorgen van eigendom en onderhoud. Geniet van de vrijheid en de uitdagingen van het verkennen van ruige terreinen met een geleasede fatbike van Central Scooters.

Central Scooters SprayPay

Veelgestelde vragen over particulier leasen

 • Welke scooter kan ik leasen?

  Op Central Scooters vind jij een ruim aanbod aan scooters om te leasen. Eigenlijk alle scooters zijn wel te leasen. Zo is het al mogelijk om een DTS vanaf 1,32 euro per dag te leasen of een BTC vanaf 1,80 per dag. Een AGM is al te leasen vanaf 1,70 per dag en een Vespa vanaf 4 euro per dag. Central Scooters is officiële dealer van alle A-merken, ook met het leasen van een scooter. Hierdoor weet jij zeker dat je altijd bent verzekerd van de juiste producten en kunt profiteren van de juiste garantie op alle scooters. Heb jij een scooter gevonden die bij jou past en is het leasecontract akkoord? Wij leveren hierna de scooter kosteloos bij jouw thuis af!
 • Wat houdt een scooter particulier leasen precies in?

  Wij begrijpen dat een scooter aanschaffen een dure investering kan zijn. Een scooter particulier leasen kan de ideale oplossing zijn, doordat jij niet in één keer het volledige bedrag hoeft te betalen. SprayPay maakt het mogelijk om het bedrag in verschillende termijnen te voldoen. Hierdoor is een scooter particulier leasen geschikt voor iedereen die het bedrag nog even op zijn of haar rekening wilt houden, maar wel wilt genieten van de vrijheid van een scooter.

 • Wat is de looptijd?

  De looptijd van een scooter leasen via SprayPay is 12, 18, 24, 36, 48 of 60 maanden. Tevens is het ook mogelijk om het bedrag eerder af te lossen. Hierdoor kun jij eigenlijk zelf jouw looptijd bepalen.

Extra voordelen van een scooter leasen bij Central Scooters

 • Afbetalen in 12, 18, 24, 36, 48 of 60 maanden
 • Binnen enkele seconde weet jij al of je in aanmerking komt voor het leasen van een scooter
 • Makkelijk online te regelen, niks hoeft per post
 • Je betaalt enkel rente over het openstaande saldo
 • Je doet eenvoudig een maandelijkse betaling via een automatische incasso
 • Geen grote inverstering
 • Keuze uit een breed assortiment aan A-merk scooters

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?