CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Zakelijk Leasen van Fatbikes: Duurzaam Vervoer voor Jouw Bedrijf

Welkom bij Central Scooters, dé specialist in het zakelijk leasen van Fatbikes voor ZZP en MKB. Als bedrijf begrijpen we dat duurzaamheid en gezondheid steeds belangrijker worden in de bedrijfswereld. Daarom bieden we de mogelijkheid om Fatbikes te leasen, zodat jouw organisatie kan profiteren van de voordelen van dit milieuvriendelijke en gezonde vervoermiddel. Start jouw plan voor duurzaam ondernemen vandaag nog!


Filteren
Merken
Afstand
Filteren
* Exact maandbedrag afhankelijk van acceptatie geldverstrekker

Waarom Zakelijk Leasen van Fatbikes?

Het zakelijk leasen van Fatbikes biedt talloze voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers. Allereerst is het een duurzaam alternatief voor gemotoriseerd vervoer. Door te kiezen voor Fatbikes als zakelijk vervoermiddel verminder je de CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere en gezondere leefomgeving. Het laat ook zien dat jouw organisatie zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 
Bovendien bevordert het zakelijk leasen van Fatbikes de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers. Fatbiken is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging en kan bijdragen aan een actieve en gezonde levensstijl. Door jouw medewerkers de mogelijkheid te bieden om Fatbikes te gebruiken, stimuleer je fysieke activiteit en verhoog je de productiviteit en het welzijn op de werkvloer.
 
Daarnaast kan het zakelijk leasen van Fatbikes bijdragen aan teambuilding en een gevoel van saamhorigheid binnen jouw organisatie. Gezamenlijke fietstochten en activiteiten kunnen de teamgeest versterken, de communicatie bevorderen en zorgen voor een positieve werksfeer.
 

Hoe Werkt het Zakelijk Leasen van Fatbikes bij Central Scooters?

Bij Central Scooters begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor het zakelijk leasen van Fatbikes via financial lease. Met financial lease word je direct eigenaar van de Fatbikes, waardoor je volledige controle hebt over de activa van je bedrijf. Onze deskundige leaseadviseurs werken nauw met jou samen om een oplossing te vinden die perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf. 
 
We bieden flexibele leaseperiodes en verschillende modellen Fatbikes om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar elektrische Fatbikes voor langeafstandsritten of robuuste Fatbikes voor off-road avonturen, we hebben de juiste fietsen om aan jouw eisen te voldoen. Met onze financial lease en ons diverse aanbod aan Fatbikes kun je met vertrouwen investeren in de mobiliteit van je bedrijf.

Voordelen van het Zakelijk Leasen van Fatbikes bij Central Scooters

De voordelen van van het zakelijk leasen van een Fatbike:
 • Gezonde levensstijl: Fatbiken is een geweldige vorm van lichaamsbeweging en biedt een effectieve cardiotraining. Het verbetert je uithoudingsvermogen, verbrandt calorieën en versterkt je spieren. Door te kiezen voor Fatbiken, investeer je in een gezonde en actieve levensstijl.
 • Dikke banden voor verbeterde prestaties: De brede banden van een fatbike zorgen voor uitstekende tractie en stabiliteit, waardoor je gemakkelijk over verschillende terreinen kunt rijden, zoals sneeuw, zand, modder en rotsachtige paden. Ze bieden ook meer drijfvermogen, waardoor je moeiteloos door zachte ondergronden kunt rijden.
 • Geen rijbewijs, verzekering of helm nodig: Een van de geweldige voordelen van Fatbikes is dat je geen rijbewijs, verzekering of helm nodig hebt om te kunnen rijden. Dit betekent dat je direct kunt genieten van de vrijheid en het plezier van fatbiken zonder je zorgen te hoeven maken over bureaucratische procedures.
 • Comfortabele zadelervaring: Fatbikes zijn vaak uitgerust met een comfortabel zadel dat is ontworpen om je rit zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs tijdens lange ritten. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en meer genot tijdens jouw avontuurlijke fietstochten.
 • Vermijd files en parkeerproblemen: Met een Fatbike kun je gemakkelijk files en parkeerproblemen vermijden. Je kunt kiezen voor fietspaden, bospaden en andere alternatieve routes, waardoor je tijd en stress bespaart die gepaard gaan met het rijden in druk verkeer.
 • Milieuvriendelijk vervoer: Fatbikes zijn een milieuvriendelijk vervoermiddel. Ze stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Door te kiezen voor fatbiken draag je bij aan het behoud van het milieu en het verminderen van jouw ecologische voetafdruk.
 • Ontdek nieuwe terreinen en natuurlijke landschappen: Met een fatbike kun je verder gaan dan de gebaande paden en nieuwe terreinen en prachtige natuurlijke landschappen ontdekken. Van besneeuwde bossen tot uitgestrekte stranden, er zijn geen grenzen aan waar jouw fatbike-avontuur je naartoe kan brengen.
 • Geen grote investering nodig: Een fatbike aanschaffen kan een aanzienlijke investering zijn, vooral als je op zoek bent naar een hoogwaardig model. Het voordeel van het leasen van een Fatbike is dat je geen grote initiële investering hoeft te doen. Door te kiezen voor leasing kun je direct gebruikmaken van een hoogwaardige Fatbike zonder de financiële last van de volledige aanschafprijs.
Met deze voordelen biedt Fatbike een unieke en opwindende manier om van de natuur te genieten, je gezondheid te bevorderen en duurzaam vervoer te omarmen. Ga op avontuur met een Fatbike en ontdek de vele mogelijkheden die het te bieden heeft!

Zakelijk leasen van een Fatbike: Geen helmplicht en rijbewijs overbodig

Bij het zakelijk leasen van Fatbikes geniet u van een verhoogde mate van flexibiliteit en gemak. Aangezien er geen helmplicht geldt, ervaren jij of jouw werknemers meer persoonlijke vrijheid. Bovendien heb je geen rijbewijs nodig, waardoor fatbikes een makkelijke keuze zijn voor iedereen. Deze combinatie van toegankelijkheid en gebruiksgemak maakt Fatbikes een aantrekkelijke optie voor zakelijk gebruik.

Het particulier leasen van een Fatbike

Bij Central Scooters hebben particulieren ook de mogelijkheid om een Fatbike te leasen. Met het particulier leasen van een Fatbike kunnen avontuurlijke fietsliefhebbers genieten van de vele voordelen van deze robuuste en opvallende fietsen, zonder de noodzaak van een grote investering. Of je nu wilt genieten van off-road avonturen, het verkennen van onbekende terreinen of gewoon wilt genieten van een comfortabele en unieke fietservaring, een particulier geleasde fatbike van Central Scooters biedt de perfecte oplossing.
 
Zakelijk leasen van een Fatbike bij Central Scooters
Het zakelijk leasen van Fatbikes bij Central Scooters is een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor jouw bedrijf. Het stelt jouw medewerkers in staat om op een gezonde en milieuvriendelijke manier naar het werk te pendelen, klanten te ontmoeten of zakelijke activiteiten uit te voeren.
 
Neem vandaag nog contact op met onze leaseadviseurs om de mogelijkheden van het zakelijk leasen van Fatbikes voor jouw bedrijf te bespreken. Bij Central Scooters streven we ernaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het realiseren van haar duurzaamheidsdoelstellingen en het bieden van gezonde en efficiënte transportoplossingen. Ontdek de voordelen van het zakelijk leasen van Fatbikes en start een nieuw tijdperk van duurzaam vervoer binnen jouw bedrijf!
Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?