CentralScooters.nl® Officiële site
 • Geleverd door heel Nederland
 • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Zakelijk Leasen van Fatbikes: Duurzaam Vervoer voor Jouw Bedrijf

Welkom bij Central Scooters, dé specialist in het zakelijk leasen van Fatbikes voor ZZP en MKB. Als bedrijf begrijpen we dat duurzaamheid en gezondheid steeds belangrijker worden in de bedrijfswereld. Daarom bieden we de mogelijkheid om Fatbikes te leasen, zodat jouw organisatie kan profiteren van de voordelen van dit milieuvriendelijke en gezonde vervoermiddel. Start jouw plan voor duurzaam ondernemen vandaag nog!


Filteren
Merken
Afstand
Filteren
* Exact maandbedrag afhankelijk van acceptatie geldverstrekker

Waarom Zakelijk Leasen van Fatbikes?

Het zakelijk leasen van Fatbikes biedt talloze voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers. Allereerst is het een duurzaam alternatief voor gemotoriseerd vervoer. Door te kiezen voor Fatbikes als zakelijk vervoermiddel verminder je de CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere en gezondere leefomgeving. Het laat ook zien dat jouw organisatie zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 
Bovendien bevordert het zakelijk leasen van Fatbikes de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers. Fatbiken is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging en kan bijdragen aan een actieve en gezonde levensstijl. Door jouw medewerkers de mogelijkheid te bieden om Fatbikes te gebruiken, stimuleer je fysieke activiteit en verhoog je de productiviteit en het welzijn op de werkvloer.
 
Daarnaast kan het zakelijk leasen van Fatbikes bijdragen aan teambuilding en een gevoel van saamhorigheid binnen jouw organisatie. Gezamenlijke fietstochten en activiteiten kunnen de teamgeest versterken, de communicatie bevorderen en zorgen voor een positieve werksfeer.
 

Hoe Werkt het Zakelijk Leasen van Fatbikes bij Central Scooters?

Bij Central Scooters begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor het zakelijk leasen van Fatbikes via financial lease. Met financial lease word je direct eigenaar van de Fatbikes, waardoor je volledige controle hebt over de activa van je bedrijf. Onze deskundige leaseadviseurs werken nauw met jou samen om een oplossing te vinden die perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf. 
 
We bieden flexibele leaseperiodes en verschillende modellen Fatbikes om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar elektrische Fatbikes voor langeafstandsritten of robuuste Fatbikes voor off-road avonturen, we hebben de juiste fietsen om aan jouw eisen te voldoen. Met onze financial lease en ons diverse aanbod aan Fatbikes kun je met vertrouwen investeren in de mobiliteit van je bedrijf.

Voordelen van het Zakelijk Leasen van Fatbikes bij Central Scooters

De voordelen van van het zakelijk leasen van een Fatbike:
 • Gezonde levensstijl: Fatbiken is een geweldige vorm van lichaamsbeweging en biedt een effectieve cardiotraining. Het verbetert je uithoudingsvermogen, verbrandt calorieën en versterkt je spieren. Door te kiezen voor Fatbiken, investeer je in een gezonde en actieve levensstijl.
 • Dikke banden voor verbeterde prestaties: De brede banden van een fatbike zorgen voor uitstekende tractie en stabiliteit, waardoor je gemakkelijk over verschillende terreinen kunt rijden, zoals sneeuw, zand, modder en rotsachtige paden. Ze bieden ook meer drijfvermogen, waardoor je moeiteloos door zachte ondergronden kunt rijden.
 • Geen rijbewijs, verzekering of helm nodig: Een van de geweldige voordelen van Fatbikes is dat je geen rijbewijs, verzekering of helm nodig hebt om te kunnen rijden. Dit betekent dat je direct kunt genieten van de vrijheid en het plezier van fatbiken zonder je zorgen te hoeven maken over bureaucratische procedures.
 • Comfortabele zadelervaring: Fatbikes zijn vaak uitgerust met een comfortabel zadel dat is ontworpen om je rit zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs tijdens lange ritten. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en meer genot tijdens jouw avontuurlijke fietstochten.
 • Vermijd files en parkeerproblemen: Met een Fatbike kun je gemakkelijk files en parkeerproblemen vermijden. Je kunt kiezen voor fietspaden, bospaden en andere alternatieve routes, waardoor je tijd en stress bespaart die gepaard gaan met het rijden in druk verkeer.
 • Milieuvriendelijk vervoer: Fatbikes zijn een milieuvriendelijk vervoermiddel. Ze stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Door te kiezen voor fatbiken draag je bij aan het behoud van het milieu en het verminderen van jouw ecologische voetafdruk.
 • Ontdek nieuwe terreinen en natuurlijke landschappen: Met een fatbike kun je verder gaan dan de gebaande paden en nieuwe terreinen en prachtige natuurlijke landschappen ontdekken. Van besneeuwde bossen tot uitgestrekte stranden, er zijn geen grenzen aan waar jouw fatbike-avontuur je naartoe kan brengen.
 • Geen grote investering nodig: Een fatbike aanschaffen kan een aanzienlijke investering zijn, vooral als je op zoek bent naar een hoogwaardig model. Het voordeel van het leasen van een Fatbike is dat je geen grote initiële investering hoeft te doen. Door te kiezen voor leasing kun je direct gebruikmaken van een hoogwaardige Fatbike zonder de financiële last van de volledige aanschafprijs.
Met deze voordelen biedt Fatbike een unieke en opwindende manier om van de natuur te genieten, je gezondheid te bevorderen en duurzaam vervoer te omarmen. Ga op avontuur met een Fatbike en ontdek de vele mogelijkheden die het te bieden heeft!

Zakelijk leasen van een Fatbike: Geen helmplicht en rijbewijs overbodig

Bij het zakelijk leasen van Fatbikes geniet u van een verhoogde mate van flexibiliteit en gemak. Aangezien er geen helmplicht geldt, ervaren jij of jouw werknemers meer persoonlijke vrijheid. Bovendien heb je geen rijbewijs nodig, waardoor fatbikes een makkelijke keuze zijn voor iedereen. Deze combinatie van toegankelijkheid en gebruiksgemak maakt Fatbikes een aantrekkelijke optie voor zakelijk gebruik.

Het particulier leasen van een Fatbike

Bij Central Scooters hebben particulieren ook de mogelijkheid om een Fatbike te leasen. Met het particulier leasen van een Fatbike kunnen avontuurlijke fietsliefhebbers genieten van de vele voordelen van deze robuuste en opvallende fietsen, zonder de noodzaak van een grote investering. Of je nu wilt genieten van off-road avonturen, het verkennen van onbekende terreinen of gewoon wilt genieten van een comfortabele en unieke fietservaring, een particulier geleasde fatbike van Central Scooters biedt de perfecte oplossing.
 
Zakelijk leasen van een Fatbike bij Central Scooters
Het zakelijk leasen van Fatbikes bij Central Scooters is een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor jouw bedrijf. Het stelt jouw medewerkers in staat om op een gezonde en milieuvriendelijke manier naar het werk te pendelen, klanten te ontmoeten of zakelijke activiteiten uit te voeren.
 
Neem vandaag nog contact op met onze leaseadviseurs om de mogelijkheden van het zakelijk leasen van Fatbikes voor jouw bedrijf te bespreken. Bij Central Scooters streven we ernaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het realiseren van haar duurzaamheidsdoelstellingen en het bieden van gezonde en efficiënte transportoplossingen. Ontdek de voordelen van het zakelijk leasen van Fatbikes en start een nieuw tijdperk van duurzaam vervoer binnen jouw bedrijf!
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?