CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

E-scooter aanschaffen

Wil jij e-scooter aanschaffen? Dan ben je bij Central Scooters aan het juiste adres! Met ons ruime assortiment zit er vast een mooie e-scooter voor jou bij. Je kunt zelfs direct alle accessoires erbij aanschaffen die jij wilt. Betaal in één keer het volledige bedrag of betaal in termijnen. Mogen wij binnenkort bij jou een gloednieuwe e-scooter afleveren?

Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren


Wat is een e-scooter

Een e-scooter is de afgelopen tijd in populariteit enorm gestegen. Een e-scooter is een scooter waarbij het benzine motorblok is vervangen door een elektromotor. Normaliter ging je met jouw scooter naar het tankstation om te tanken, maar met een e-scooter is dit verleden tijd. Door enkel de accu op te laden kun jij jezelf voortbewegen met jouw e-scooter. De meeste e-scooters zijn te kopen in 25km snorscooter of snorbrommer en als 45km bromscooter of bromfiets. Doordat je bij een e-scooter niet hoeft te tanken, maar je eenvoudig de accu op kunt laden, bespaar je veel geld. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je kiest voor een normale scooter in plaats van een e-scooter. 

E-scooter aanschaffen: de merken

Central Scooters is officiële dealer van verschillende A-merken. Hierdoor bieden wij jou 2 tot 3 jaar garantie op verschillende e-scooters. Bij Central Scooters kun je kiezen uit de volgende merken e-scooter:
Na het aanschaffen van een e-scooter stopt het niet. Mocht je onduidelijkheden hebben over jouw e-scooter of wil je accessoires aanschaffen, ben je bij Central Scooters nog steeds aan het juiste adres. Kies uit verschillende beugels en hoezen, zodat jouw e-scooter niet beschadigd wordt. Zorg ook dat jouw e-scooter altijd veilig staat met een van onze sloten of zelfs een Track en Trace. Mocht je meer opbergruimte willen kun je altijd nog een van onze koffers op je e-scooter plaatsen. Zo zit jij nooit met het probleem dat je te weinig kan vervoeren op jouw e-scooter. Wij helpen je graag verder bij Central Scooters! Kom gerust bij ons langs in Oosterhout of neem contact met ons op. 

De voordelen van een e-scooter

Wellicht ben je overtuigd van een e-scooter na het lezen van de volgende voordelen:
 • Nooit meer startproblemen. Doordat een e-scooter geen benzine motor heeft, heb je nooit meer te maken met het feit dat je e-scooter niet start.
 • Minder onderhoud nodig. Een e-scooter bevat minder onderdelen. Doordat een e-scooter minder onderdelen bevat kunnen de onderdelen minder snel kapot gaan, maar hebben deze ook minder onderhoud nodig. Een e-scooter scheelt jou dus ook veel onderhoudskosten.
 • Geen geluidsoverlast. Elektrisch rijden bij een auto maakt geen geluid, dit is natuurlijk ook zo bij een e-scooter.
 • Beter voor het milieu en geen uitlaatgassen. Een benzine motor is slecht voor het milieu en stoot veel uitlaatgassen uit. Dit is niet goed voor de wereld maar ook erg vervelend in de stad. Bij een e-scooter hoef jij je hier geen zorgen om te maken.
 

Wat is een actieradius?

Bij alle e-scooters zie je wel het woord 'actieradius' voorbij komen. Een actieradius vertelt jou het aantal kilometers dat je kunt rijden met een volle accu. Als er bij een e-scooter staat dat je een actieradius hebt van 80 kilometer, kun jij dus met een volle accu 80 kilometer rijden. Enkele e-scooters kun je zelfs nog uitbreiden. Bij deze e-scooters kun je een extra accu toevoegen, voor een grotere actieradius. Gemiddeld kost het opladen van de accu van een e-scooter ongeveer 6 uur. Natuurlijk hangt dit af van het merk e-scooter en het model. 

Hoe kan ik een e-scooter aanschaffen?

Een e-scooter kun je gemakkelijk en snel kopen bij Central Scooters. Doordat Central Scooters een officiële dealer is van verschillende merken e-scooter, heb je te maken met vele voordelen. Ook bezorgen wij de e-scooter gratis bij jou thuis af, waar dan ook in Nederland! Naast het kopen van een e-scooter kun je er ook een leasen. Het leasen van een e-scooter wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner van SprayPay. Door SprayPay hoef jij niet direct in één keer een flink bedrag neer te leggen voor jouw e-scooter, maar betaal jij deze in termijnen terug. Je kunt kiezen om dit binnen 12 tot 36 maanden te betalen. Maandelijks betaal jij een vast bedrag waardoor je weet welke kosten je gaat maken. Doe online jouw lease aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het contract door te spreken. 

Mocht je niet in één keer het bedrag willen betalen of voor langere tijd aan een contract vast willen zitten, kun je ervoor kiezen om jouw e-scooter te betalen in drie termijnen. Via IN3 kun jij jouw e-scooter betalen tegen 0% rente. Het eerste deel betaal je bij het aanschaffen van jouw e-scooter. Het 2e deel betaal je 30 dagen na aanschaf en het 3e deel betaal je 60 dagen na aanschaf. 

Mocht je vragen hebben over e-scooter of een proefrit willen maken, ben je uiteraard welkom in onze winkel in Oosterhout. Ook kun je altijd nog telefonisch contact opnemen. Mogen wij binnenkort bij jou een prachtige e-scooter afleveren?

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden