CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

E-scooter aanschaffen

Wil jij e-scooter aanschaffen? Dan ben je bij Central Scooters aan het juiste adres! Met ons ruime assortiment zit er vast een mooie e-scooter voor jou bij. Je kunt zelfs direct alle accessoires erbij aanschaffen die jij wilt. Betaal in één keer het volledige bedrag of betaal in termijnen. Mogen wij binnenkort bij jou een gloednieuwe e-scooter afleveren?

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren


Wat is een e-scooter

Een e-scooter is de afgelopen tijd in populariteit enorm gestegen. Een e-scooter is een scooter waarbij het benzine motorblok is vervangen door een elektromotor. Normaliter ging je met jouw scooter naar het tankstation om te tanken, maar met een e-scooter is dit verleden tijd. Door enkel de accu op te laden kun jij jezelf voortbewegen met jouw e-scooter. De meeste e-scooters zijn te kopen in 25km snorscooter of snorbrommer en als 45km bromscooter of bromfiets. Doordat je bij een e-scooter niet hoeft te tanken, maar je eenvoudig de accu op kunt laden, bespaar je veel geld. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je kiest voor een normale scooter in plaats van een e-scooter. 

E-scooter aanschaffen: de merken

Central Scooters is officiële dealer van verschillende A-merken. Hierdoor bieden wij jou 2 tot 3 jaar garantie op verschillende e-scooters. Bij Central Scooters kun je kiezen uit de volgende merken e-scooter:
Na het aanschaffen van een e-scooter stopt het niet. Mocht je onduidelijkheden hebben over jouw e-scooter of wil je accessoires aanschaffen, ben je bij Central Scooters nog steeds aan het juiste adres. Kies uit verschillende beugels en hoezen, zodat jouw e-scooter niet beschadigd wordt. Zorg ook dat jouw e-scooter altijd veilig staat met een van onze sloten of zelfs een Track en Trace. Mocht je meer opbergruimte willen kun je altijd nog een van onze koffers op je e-scooter plaatsen. Zo zit jij nooit met het probleem dat je te weinig kan vervoeren op jouw e-scooter. Wij helpen je graag verder bij Central Scooters! Kom gerust bij ons langs in Oosterhout of neem contact met ons op. 

De voordelen van een e-scooter

Wellicht ben je overtuigd van een e-scooter na het lezen van de volgende voordelen:
 • Nooit meer startproblemen. Doordat een e-scooter geen benzine motor heeft, heb je nooit meer te maken met het feit dat je e-scooter niet start.
 • Minder onderhoud nodig. Een e-scooter bevat minder onderdelen. Doordat een e-scooter minder onderdelen bevat kunnen de onderdelen minder snel kapot gaan, maar hebben deze ook minder onderhoud nodig. Een e-scooter scheelt jou dus ook veel onderhoudskosten.
 • Geen geluidsoverlast. Elektrisch rijden bij een auto maakt geen geluid, dit is natuurlijk ook zo bij een e-scooter.
 • Beter voor het milieu en geen uitlaatgassen. Een benzine motor is slecht voor het milieu en stoot veel uitlaatgassen uit. Dit is niet goed voor de wereld maar ook erg vervelend in de stad. Bij een e-scooter hoef jij je hier geen zorgen om te maken.
 

Wat is een actieradius?

Bij alle e-scooters zie je wel het woord 'actieradius' voorbij komen. Een actieradius vertelt jou het aantal kilometers dat je kunt rijden met een volle accu. Als er bij een e-scooter staat dat je een actieradius hebt van 80 kilometer, kun jij dus met een volle accu 80 kilometer rijden. Enkele e-scooters kun je zelfs nog uitbreiden. Bij deze e-scooters kun je een extra accu toevoegen, voor een grotere actieradius. Gemiddeld kost het opladen van de accu van een e-scooter ongeveer 6 uur. Natuurlijk hangt dit af van het merk e-scooter en het model. 

Hoe kan ik een e-scooter aanschaffen?

Een e-scooter kun je gemakkelijk en snel kopen bij Central Scooters. Doordat Central Scooters een officiële dealer is van verschillende merken e-scooter, heb je te maken met vele voordelen. Ook bezorgen wij de e-scooter gratis bij jou thuis af, waar dan ook in Nederland! Naast het kopen van een e-scooter kun je er ook een leasen. Het leasen van een e-scooter wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner van SprayPay. Door SprayPay hoef jij niet direct in één keer een flink bedrag neer te leggen voor jouw e-scooter, maar betaal jij deze in termijnen terug. Je kunt kiezen om dit binnen 12 tot 36 maanden te betalen. Maandelijks betaal jij een vast bedrag waardoor je weet welke kosten je gaat maken. Doe online jouw lease aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het contract door te spreken. 

Mocht je niet in één keer het bedrag willen betalen of voor langere tijd aan een contract vast willen zitten, kun je ervoor kiezen om jouw e-scooter te betalen in drie termijnen. Via IN3 kun jij jouw e-scooter betalen tegen 0% rente. Het eerste deel betaal je bij het aanschaffen van jouw e-scooter. Het 2e deel betaal je 30 dagen na aanschaf en het 3e deel betaal je 60 dagen na aanschaf. 

Mocht je vragen hebben over e-scooter of een proefrit willen maken, ben je uiteraard welkom in onze winkel in Oosterhout. Ook kun je altijd nog telefonisch contact opnemen. Mogen wij binnenkort bij jou een prachtige e-scooter afleveren?

Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?