CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden

SCOOTER LEASEN

Een scooter leasen kan via Central Scooters. Central scooters biedt de mogelijkheid om goedkoop een scooter te kunnen aanschaffen. Het is het mogelijk om een betaling te verspreiden in verschillende termijnen met onze partner SprayPay. Hierdoor hoef jij niet direct in één keer het volledige bedrag te voldoen, maar kun jij het bedrag binnen 12 tot 36 maanden betalen. Een scooter leasen is geschikt voor iedereen die het bedrag nog even op zijn/haar bank wilt houden, maar toch graag geniet van de vrijheid van een scooter. Central Scooters maakt dit graag mogelijk. Wij zijn uw betrouwbare scooterspecialist en officiële dealer van alle A-merken. Vergelijk eenvoudig alle scooters op onze website. Gaat jouw voorkeur uit naar een hippe stadscooter of een elektrische scooter?  Meer informatie

Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren

Goedkoop een scooter leasen

Central Scooters biedt de mogelijkheid om zeer goedkoop een scooter te leasen via SprayPay. Een scooter leasen kan al vanaf 1 euro per dag! Ben jij op zoek naar een scooter en wil jij graag een scooter leasen? Zoek niet meer verder, want wij hebben dé ideale oplossing! In een ruim aanbod aan scooters vind jij snel en eenvoudig een scooter die bij jou past. Zo kun jij kiezen uit een retro DTS of een luxe Vespa om te leasen.

Wat houdt een scooter leasen precies in?

Wij begrijpen dat een scooter aanschaffen een dure investering kan zijn. Een scooter leasen kan de ideale oplossing zijn, doordat jij niet in één keer het volledige bedrag hoeft te betalen. SprayPay maakt het mogelijk om het bedrag in verschillende termijnen te voldoen. Hierdoor is scooter leasen geschikt voor iedereen die het bedrag nog even op zijn of haar rekening wilt houden, maar wel wilt genieten van de vrijheid van een scooter.

Een scooter leasen houdt dus in dat jij een vast bedrag per maand betaalt en dat de scooter direct van jou is! Jij kunt direct wegrijden met jouw scooter en de scooter hoeft ook niet terug, want na het afbetalen van alle termijnen hoef jij nergens naar om te kijken en hoeft de scooter ook niet terug. De scooter is van jou!

Een scooter leasen via SprayPay

Heb jij jouw ideale scooter gevonden? Dan is het mogelijk om de scooter te leasen. Maar hoe? Central Scooters werkt samen met SprapPay. Via SprayPay is het mogelijk om een aankoop tot €5000,- in verschillende termijnen te betalen. Deze optie is al mogelijk bij aankoopbedrag vanaf €250,-. Tijdens het bestellen van jouw scooter kun jij kiezen voor de betaalmethode SprayPay. Wij beoordelen aan de hand van een aantal checks jouw aanvraag. Hierdoor weet jij al in enkele seconden of jij in aanmerking komt voor deze betaalmethode. Doordat deze beoordeling online plaatsvindt, heb jij ook snel antwoord op de vraag of jij een scooter kan leasen. Is jouw aanvraag akkoord? Dan kun is het mogelijk om een scooter te leasen via SprayPay. Een scooter leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Een betere wereld

Wist jij al dat SprayPay zich inzet voor een betere wereld? Dit doen zij door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren aan een goed doel die jij zelf kan kiezen. Dit bedrag wordt gedoneerd, wanneer jij als koper het product netjes hebt afbetaald. Samen zetten jullie dus een stap naar een beter wereld. En jij mag zelf bepalen aan welk doel jij het bedrag wilt doneren, want SprayPay heeft een lijst opgesteld met goede doelen waaruit jij kunt kiezen!

Wat is de looptijd?

De looptijd van een scooter leasen via SprayPay is 12, 18, 24 of 36 maanden. Tevens is het ook mogelijk om het bedrag eerder af te lossen. Hierdoor kun jij eigenlijk zelf jouw looptijd bepalen.

Welke scooter kan ik leasen?

Op Central Scooters vind jij een ruim aanbod aan scooters om te leasen. Eigenlijk alle scooters zijn wel te leasen. Zo is het al mogelijk om een DTS vanaf 1,32 euro per dag te leasen of een BTC vanaf 1,80 per dag. Een AGM is al te leasen vanaf 1,70 per dag en een Vespa vanaf 4 euro per dag. Central Scooters is officiële dealer van alle A-merken, ook met het leasen van een scooter. Hierdoor weet jij zeker dat je altijd bent verzekerd van de juiste producten en kunt profiteren van de juiste garantie op alle scooters. Heb jij een scooter gevonden die bij jou past en is het leasecontract akkoord? Wij leveren hierna de scooter kosteloos bij jouw thuis af!

Tevens maakt het ook niks uit of jij een e scooter of een benzinescooter wilt leasen: het kan allemaal!

De voordelen van een scooter leasen

 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconde weet jij al of je in aanmerking komt voor het leasen van een scooter
 • Makkelijk online te regelen, niks hoeft per post
 • Je betaalt enkel rente over het openstaande saldo
 • Je doet eenvoudig een maandelijkse betaling via een automatische incasso

Liever in drie termijnen betalen?

Een scooter leasen kan gedaan worden via SprayPay, maar wil jij liever in een kortere periode jouw scooter afbetalen? Dat kan met IN3! Met IN3 is het namelijk mogelijk om een betaling in slechts drie termijnen te voldoen. Het eerste bedrag betaal jij direct na aankoop, het tweede bedrag betaal jij na 30 dagen en het derde bedrag betaal jij na 60 dagen. Zo heb jij een kortere looptijd én hoef jij niet in één keer het bedrag te voldoen!

Bekijk direct ons volledige aanbod aan scooters op onze website en ga jouw scooter leasen via Central Scooters.

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
<