CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Elektrische fatbike leasen bij Central Scooters

Wanneer je aan een avontuurlijke rit door zowel stadsstraten als ruige terreinen denkt, is een elektrische fatbike ongetwijfeld wat er in je gedachten opkomt. En nu kun je eenvoudig een fatbike leasen bij Central Scooters, de beste plek voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, duurzaamheid en ongeëvenaarde prestaties. Meer informatie

Filteren
Merken
Afstand
Filteren
De populariteit van elektrische fatbikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dankzij de brede banden kunnen ze eenvoudig elk terrein aan, of je nu door de stad rijdt of door het zand van een strand. Ook bieden ze met hun elektrische ondersteuning een extra duwtje in de rug, waardoor zelfs de steilste hellingen geen probleem meer zijn.

Bij Central Scooters begrijpen we dat niet iedereen direct het volledige bedrag voor een elektrische fatbike kan neerleggen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een fatbike te leasen. Dit geeft je de vrijheid om direct te genieten van je nieuwe fiets, terwijl je deze in handige maandelijkse termijnen betaalt.

De essentie van een fatbike lease

Fatbike leasen is het proces waarbij je een elektrische fatbike verkrijgt zonder direct de volledige aankoopprijs te betalen. In plaats daarvan ga je een overeenkomst aan waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt over een vooraf bepaalde periode. Net zoals je een auto of een woning kunt leasen, biedt fatbike leasing je de mogelijkheid om direct te genieten van de voordelen van deze robuuste elektrische fietsen, zonder het financiële gewicht van een directe aankoop. Het stelt avonturiers, forenzen en fiets enthousiasten in staat om de voordelen van een elektrische fatbike te ervaren, terwijl de kosten over een langere termijn worden verspreid.


Wat zijn de voordelen van het leasen van een Fatbike?

Het leasen van een fatbike biedt een scala aan voordelen die verder gaan dan alleen het fietsplezier. Hier zijn enkele overwegingen om rekening mee te houden:

Betaalgemak:
Door te leasen, verspreid je de kosten over meerdere termijnen. Zo krijg je de kans om zonder directe zware financiële verplichting van een topklasse fatbike te genieten.
Onderhoud en service inbegrepen:
Veel leaseplannen bevatten onderhouds- en servicepakketten, waardoor je altijd zorgeloos kunt fietsen.
Ervaar luxe zonder de hoge kosten:
De unieke constructie, inclusief de kenmerkende brede banden van fatbikes, maakt ze doorgaans prijziger dan de doorsnee fiets. Door te kiezen voor een fatbike leasen, duik je in deze luxe wereld zonder het volle gewicht van de prijs te voelen.
Bij Central Scooters werken we samen met klanten om betalingstermijnen te creëren die aansluiten bij individuele budgetten en behoeften.Particulier of zakelijk leasen van een fatbike?


Particulier leasen fatbike

Deze optie is perfect voor individuen die de vele voordelen van een fatbike willen ervaren zonder een grote vooruitbetaling. Na een vast maandelijks bedrag ben je de trotse eigenaar van een kwaliteitsvolle fatbike. Dit kun je doen via SprayPay:

Gespreid betalen voor je fatbike met SprayPay

Stel je voor: je hebt jouw oog laten vallen op die geweldige fatbike, maar je bent niet klaar voor een eenmalige grote uitgave. Geen zorgen, want met SprayPay kun je nu jouw droomfatbike in handen krijgen en gespreid betalen!

Wat is SprayPay?
SprayPay biedt je de optie om jouw aankoop in termijnen te voldoen. Kies voor 12, 18, 24, 36, 48 of zelfs 60 maandelijkse termijnen, afhankelijk van wat het beste past bij jouw budget. Het mooie? Als je besluit vroegtijdig of extra af te lossen, kun je dat doen zonder enige boete.

Voordelen van SprayPay:
 • Betaalgemak: Spreid je betalingen en vermijd grote eenmalige uitgaven.
 • Flexibiliteit: Wil je sneller afronden? Vroegtijdig of extra aflossen kan altijd zonder extra kosten.
 • Duidelijkheid: De eerste incasso vindt pas plaats na 30 dagen, zodat je precies weet wanneer je betalingen starten.
Als je kiest voor het particulier leasen van een fatbike, kies dan SprayPay als jouw betaalmethode. Het biedt de perfecte combinatie van flexibiliteit en financiële zekerheid. Of ontdek het gemak van in3 - een unieke betaalmethode die het mogelijk maakt om jouw fatbike aanschaf op te splitsen in drie behapbare termijnen, en dat tot een aankoopwaarde van €5000! Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Zakelijk leasen fatbike

Voor de moderne ondernemer speelt mobiliteit een cruciale rol. Waarom zou je kiezen voor een traditioneel vervoermiddel als er innovatieve en duurzame alternatieven beschikbaar zijn? Bij Central Scooters bieden we de optie om zakelijk een fatbike te leasen, en daar zitten een aantal voordelen aan vast.

Voordelen van zakelijk leasen:
 1. BTW-terugvordering: Een belangrijk voordeel voor elke ondernemer; je hebt recht op terugvordering van de BTW. Dit levert direct een aantrekkelijk fiscaal voordeel op.
 2. Rijden zonder beperkingen: Geen zorgen over hoeveel je rijdt; er is geen kilometerbeperking. Rij zo veel of zo weinig als je nodig hebt, zonder extra kosten.
 3. Flexibele looptijden: Afhankelijk van de behoeften van jouw bedrijf kun je kiezen voor een looptijd van 36, 48 of 60 maanden.
 4. Aantrekkelijke fiscale voordelen: Boven op de BTW-terugvordering kun je profiteren van andere fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Dit maakt het zakelijk leasen van een fatbike een financieel aantrekkelijke optie.
 5. Snelle levering: Nadat het contract is getekend, hoef je niet lang te wachten. Binnen 7 tot 10 werkdagen staat jouw gloednieuwe fatbike klaar voor gebruik.
Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang actief bent in het bedrijfsleven, zakelijk leasen van een fatbike bij Central Scooters biedt moderne mobiliteit met duidelijke zakelijke voordelen. Stap over op een groenere, flexibele vorm van transport en draag tegelijkertijd bij aan de duurzaamheidsdoelen van jouw onderneming. Particulier of zakelijk leasen, bij Central Scooters ben je verzekerd van een passend leaseplan, deskundig advies en een eersteklas fatbike-ervaring.


Aanbod fatbikes

Bij Central Scooters geloven we dat kwaliteit en keuzevrijheid hand in hand gaan. Ons assortiment omvat merken zoals AGM Bikes, bekend om hun robuuste bouw en betrouwbaarheid. Voor degenen die houden van een combinatie van stijl en technologie is Brekr de perfecte keuze. Knaap staat synoniem voor klasse en kwaliteit, terwijl Phatfour een vleugje modern design brengt. Met Ruff Cycles krijg je een mix van vintage flair en hedendaagse techniek. En voor degenen die op zoek zijn naar een fiets die net zo uniek is als hun eigen persoonlijkheid, biedt Super73 een rijervaring die ongeëvenaard is.

Bezoek Central Scooters vandaag nog en vind de fatbike die het beste past bij jouw stijl en behoeften. Of plan direct een proefrit in.
Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?