CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Jouw perfecte scooter kopen in Arnhem

Een scooter kopen in Arnhem opent de deuren naar ongekende vrijheid en gemak. Arnhem, bekend om zijn rijke historie, prachtige parken en levendige stadscentra, is het best te ontdekken op twee wielen. Je kunt een scooter voor een dagelijkse reis naar werk versimpelen of in het weekend gebruiken om door de natuur te toeren, een scooter kopen in Arnhem biedt je de flexibiliteit en het plezier dat je zoekt.

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Scooters Arnhem

Scooters in Arnhem staan garant voor een ongekende ervaring bij het verkennen van de stad. Ze bieden je de ultieme vrijheid om met gemak door de straten te navigeren, waarbij flexibiliteit, efficiëntie, en plezier samenkomen in elke rit. Met een scooter als je vervoermiddel wordt elke bestemming in Arnhem moeiteloos bereikbaar, van de bruisende binnenstad tot de rustige buitenwijken en de prachtige natuur daaromheen. Kies voor een scooter in Arnhem en ervaar zelf hoe elke reis vlotter, leuker en efficiënter wordt.

De voordelen van scooter kopen in Arnhem

Een scooter kopen in Arnhem brengt je niet alleen dichter bij de vele gezichten van de stad, maar verrijkt ook je dagelijks leven met talloze voordelen:

 • Gemak bij parkeren: Vindt moeiteloos een parkeerplek, zelfs in de drukste delen van Arnhem.
 • Ontwijking van verkeersopstoppingen: Met een scooter beweeg je vlot door het verkeer, waardoor je sneller op je bestemming aankomt.
 • Kostenbesparing: Scooters zijn zuinig in gebruik en onderhoud, wat leidt tot lagere maandelijkse uitgaven.
 • Milieuvriendelijk: Kies voor een elektrische scooter om je ecologische voetafdruk te verkleinen.
 • Verhoogde mobiliteit: Een scooter geeft je de vrijheid om plekken te verkennen waar auto's niet kunnen komen.
 • Plezier in het rijden: Geniet van de frisse lucht en het gevoel van vrijheid dat een scooter rijden met zich meebrengt.
 • Verbetering van levenskwaliteit: Vermindert stress door het vermijden van druk verkeer en lange wachttijden.
 • Persoonlijke stijl: Scooters zijn beschikbaar in diverse stijlen en kleuren, perfect om je persoonlijkheid te weerspiegelen.

Het kopen van een scooter in Arnhem heeft niet alleen een praktische, maar ook een plezierige beslissing die je mobiliteit en algehele levenskwaliteit verbetert.


Elektrische scooters Arnhem

Elektrische scooters vertegenwoordigen de toekomst van stedelijke mobiliteit. Met hun milieuvriendelijke werking, lage gebruikskosten en stille rijervaring zijn elektrische scooters een ideale keuze voor de milieubewuste inwoner van Arnhem. Met een elektrische scooter draag je niet alleen bij aan een groenere planeet, maar geniet je ook van een geavanceerde rijervaring die zowel modern als kostenbesparend is.


Liever een tweedehandse scooter in Arnhem?

Hoewel een tweedehands scooter waarde en kwaliteit biedt, biedt het kopen of leasen van een nieuwe scooter in Arnhem unieke voordelen die deze optie aantrekkelijk maken. Voor zowel beginners als ervaren rijders die bereid zijn te investeren in betrouwbaarheid, de nieuwste technologieën en een scooter die volledig aan hun wensen voldoet, is een nieuwe scooter de weg vooruit.

Kopen geeft je volledige eigendom en vrijheid zonder zorgen over kilometerbeperkingen of aanpassingen. Je kunt je scooter personaliseren en er zo lang van genieten als je wilt, met de zekerheid van een volledige fabrieksgarantie.

Leasen, daarentegen, biedt flexibiliteit en gemak met lagere initiële kosten. Het is een uitstekende keuze als je graag elke paar jaar van scooter wisselt, en steeds wilt genieten van de nieuwste modellen. Met leasen zijn onderhoud en reparaties vaak inbegrepen, wat zorgt voor een rijervaring zonder omkijken.

Kies jouw scooter bij ons!

Het kiezen van de juiste scooter is dus een belangrijke beslissing. Met zoveel opties op de markt en de betaalmogelijkheden kan het kiezen van de scooter die het beste bij je past, overweldigend zijn. Het selecteren van jouw ideale scooter moet je rekening houden met factoren zoals je rijstijl, budget, en persoonlijke voorkeuren.

Bij Central Scooters helpen we je graag om de perfecte keuze te maken voor een scooter kopen Arnhem. Heb je vragen over het kopen van een scooter in Arnhem? Bereik ons via onze klantenservice of kom langs voor een proefrit in onze showroom.
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?