CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Een scooter kopen Den Haag

Wil je een scooter kopen in Den Haag? Central Scooters heeft precies wat je nodig hebt! Bij het navigeren door de levendige straten van Den Haag is het vinden van de perfecte scooter belangrijk. Niet alleen om stijlvol te zijn, maar ook om te genieten van comfort en betrouwbaarheid op elke route.

Central Scooters biedt persoonlijk advies en opties die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Laat ons je helpen de ideale scooter te vinden die jouw rijervaring in Den Haag verrijkt, zodat je elke rit kunt beginnen met vertrouwen en plezier.

Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren

Welke scooter mag in Den Haag?

Als je overweegt een scooter te kopen in Den Haag, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale milieuregels die van invloed kunnen zijn op jouw keuze. Sinds 1 december 2020 heeft Den Haag een milieuzone ingevoerd voor brom- en snorfietsen. Dit betekent dat scooters op benzine uit 2010 of eerder de stad niet meer in mogen. Maar geen zorgen, oude elektrische brom- en snorfietsen zijn wel welkom. Voor je een scooter koopt, is het dus slim om te controleren of jouw toekomstige scooter welkom is in de straten van Den Haag.


Elektrische scooter Den Haag

Kiezen voor een elektrische scooter kopen in Den Haag betekent kiezen voor de toekomst. Deze scooters voldoen niet alleen moeiteloos aan de strenge milieuregels van Den Haag, maar ze bieden je ook een stille, schone en efficiënte manier om je door de stad te bewegen. Je draagt actief bij aan een gezonder stedelijk milieu en geniet van een lagere uitstoot van roet en fijnstof, wat direct ten goede komt aan de luchtkwaliteit in Den Haag.

Bij Central Scooters zijn we trots op ons ruim assortiment elektrische scooters, perfect afgestemd op het stadsleven van Den Haag. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de elektrische scooter die niet alleen voldoet aan jouw persoonlijke behoeften en stijl, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Scooter leasen Den Haag

Is een scooter kopen een grote stap voor je? Geen zorgen, want bij Central Scooters kun je ook kiezen voor het leasen van een scooter in Den Haag. Deze optie biedt jou de vrijheid om door de stad te cruisen op een splinternieuwe scooter, zonder direct een grote investering te hoeven doen. Wij bieden transparante leasecontracten met flexibele voorwaarden, aangepast aan jouw budget en behoeften. Zo kun je genieten van alle voordelen van een eigen scooter, met de flexibiliteit die je wenst.


Scooter reparatie Den Haag

Heb je een scooter gekocht en is er na een tijdje onderhoud nodig? Hoewel onze werkplaats in Oosterhout is, zijn wij de reis meer dan waard. Ons team van ervaren monteurs gebruikt alleen de beste onderdelen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat jouw scooter in topconditie blijft. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties, wij staan voor je klaar.


De voordelen van Central Scooters

Wanneer je kiest voor Central Scooters, kies je niet alleen voor een scooter kopen. Je kiest voor een complete ervaring die begint bij het vinden van de perfecte scooter en doorgaat met ondersteuning lang na je aankoop. Hier zijn enkele voordelen om te kiezen voor ons:
 • Persoonlijk advies: Wij nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we je kunnen adviseren over de scooter die het beste bij je past.
 • Uitgebreid assortiment: Van de nieuwste elektrische modellen tot betrouwbare klassiekers, ons assortiment voldoet aan elke smaak en behoefte.
 • Deskundige service: Ons team van ervaren monteurs staat garant voor topkwaliteit onderhoud en reparatie van jouw scooter.
 • Flexibele financiering: Met onze lease opties bieden we je de flexibiliteit om een scooter te rijden zonder de volledige kosten vooraf te betalen, aangepast aan jouw financiële situatie.
 • Duurzame oplossingen: Met een focus op de toekomst, benadrukken we de waarde van elektrische scooters als een milieuvriendelijke keuze voor stedelijk vervoer in Den Haag.
 • Betrouwbare klantenservice: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig.


Een scooter kopen in Den Haag bij Central Scooters

Jouw zoektocht naar de perfecte scooter kopen in Den Haag begint en eindigt bij Central Scooters. Wij begrijpen dat elke rijder uniek is met eigen behoeften en voorkeuren. Daarom zetten we ons in om jou niet alleen een scooter te verkopen, maar om een ervaring te bieden die rijker is dan wat je elders zult vinden. Van het kiezen van de juiste scooter tot aan de onderhoud en reparatie, wij staan aan jouw zijde.

Wil je rijden langs de historische gebouwen, de kustlijn verkennen of simpelweg genieten van de vrijheid die een scooter biedt; bij Central Scooters vinden we het perfecte model dat past bij jouw levensstijl. En met onze uitgebreide diensten, van leasen tot onderhoud, ben je verzekerd van een ultieme rijervaring.

Aarzel niet langer en neem contact op voor meer informatie over een scooter kopen Den Haag. Of beter nog, kom langs bij ons in de showroom in Oosterhout. Ons team staat klaar om je te verwelkomen met een kopje koffie en je te helpen bij het vinden van jouw ideale scooter.
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?