CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden
Filteren
Scootertype
Merken
Kleuren
Filteren
Wil jij graag een nieuwe scooter kopen, maar zit je nog met veel vragen? Zoek jouw nieuwe scooter uit bij Central Scooters! Wij helpen jou graag met al jouw vragen. Samen zoeken we de ideale scooter uit die helemaal bij jouw wensen past. Van Vespa tot aan Piaggio. Een nieuwe scooter kopen doe jij bij Central Scooters.

De voordelen van een nieuwe scooter kopen

Een nieuwe scooter kopen brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van een tweedehands scooter. Als je een nieuwe scooter koopt weet je zeker dat er niks mis mee is én dat hij krasvrij is. Ook heb je nog recht op de volledige fabrieksgarantie. Daarnaast zijn wij officiële dealer van verschillende A-merken, waardoor jij altijd recht hebt op de juiste garantie. Aan reparatie en onderhoud hoef jij voorlopig nog niet te denken. Bij een tweedehands scooter ken je de onderhoudshistorie en het gebruik vaak niet. Sommige reparaties kunnen duur zijn, waardoor een nieuwe scooter kopen soms nog goedkoper kan zijn dan een tweedehands scooter. Bij een nieuwe scooter heb je veel meer zekerheid omdat jij de eerste eigenaar bent. 

Welke kosten komen er bij een nieuwe scooter kopen?

Een nieuwe scooter kopen brengt natuurlijk kosten met zich mee. Je kunt al een scooter aanschaffen voor €1000,-. De prijzen voor een nieuwe scooter zijn heel uiteenlopend. Je moet ook weten of je een scooter op benzine of een elektrische scooter wilt. De prijzen van deze scooters verschillen erg. Natuurlijk zul je maandelijks ook een verzekering moeten betalen, benzine en onderhoud. Bij een nieuwe scooter kopen komen ook andere kosten bij zoals een extra slot, een helm en andere accessoires. 

Wanneer heeft mijn nieuwe scooter onderhoud nodig?

Om te zorgen dat jouw scooter je altijd van A naar B brengt, moet jij je scooter goed onderhouden. Het is verstandig om periodieke onderhoudsbeurten in te plannen. Het is belangrijk om jouw scooter te laten onderhouden bij 500, 1500, 4000 en 10.000 kilometer. Voor een elektrische scooter is dit ook weer anders. Dan willen wij je adviseren om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren bij 1000, 3000, 6000 en 12000 kilometer. Je kunt het onderhoud van jouw scooter ook laten uitvoeren door onze experts bij Central Scooters. 

Scooter merken van Central Scooters

Veel scooter merken zijn afkomstig uit China, maar de laatste jaren komen er steeds meer merken en modellen bij. De Chinese scooters vallen in de goedkopere categorie nieuwe scooters. Hierdoor is de kwaliteit ook wat lager dan bij een Europese scooter. Een kwalitatief goede scooter, hoeft niet altijd de duurste scooter. Bij Central Scooters hebben wij de volgende scooter merken:Ieder merk heeft verschillende modellen in verschillende uitvoeringen en kleuren. De keuze is reuze! Hierdoor zit er voor jou ook vast een mooie nieuwe scooter bij. 

Elektrische nieuwe scooter kopen

Naast scooters op benzine verkopen wij bij Central Scooters ook elektrische scooters. Mocht je bijvoorbeeld dagelijks een scooter nodig hebben, voor een aantal kilometer, kun je deze zeker overwegen. Er is een ruim aanbod elektrische scooters op onze website te vinden. Hierbij kun je denken aan een elektrische Vespa scooter, maar ook NIU, Segway en Ecooter.  

Online een nieuwe scooter kopen bij Central Scooters

Wil jij een goede nieuwe scooter kopen voor de beste prijs? Dan ben je bij Central Scooters aan het juiste adres! Een nieuwe scooter kopen is een lastige keuze, het aanbod is namelijk enorm. Welke scooter past nou bij jou? Kom gerust langs in onze showroom, zodat wij weten wat jouw wensen zijn. Natuurlijk kun je ook online via onze webshop een nieuwe scooter kopen. Mocht je online een scooter hebben uitgezocht, maken wij jouw scooter rijklaar en bezorgen wij deze bij jou thuis. 

Op welke manieren kun je een nieuwe scooter kopen?

Bij Central Scooters kun je op drie manieren jouw nieuwe scooter kopen. We leggen de verschillende manieren graag aan je uit. 

Een nieuwe scooter kopen

Heb jij tussen al onze modellen een mooie scooter kunnen vinden? Schaf dan jouw nieuwe scooter aan via Central Scooters. Je kunt jouw scooter direct online bestellen of langskomen in de showroom. Je betaald direct het volledige bedrag, inclusief de eventuele accessoires. Je bent direct de eigenaar van jouw nieuwe scooter en zit nergens meer aan vast! 

Een nieuwe scooter leasen

Mocht je bij een nieuwe scooter kopen niet direct een flink bedrag willen neerleggen, kun je ervoor kiezen om een scooter te leasen. Het leasen van een scooter gaat via SprayPay. Als je een nieuwe scooter wilt leasen betaal je het aankoopbedrag in verschillende termijnen terug. De scooter is direct van jou en na het afbetalen van alle termijnen hoef jij nergens meer naar om te kijken. Een nieuwe scooter kopen door middel van leasen kun je gemakkelijk via onze website aanvragen. Wij beoordelen dan jouw aanvraag zodat jij een nieuwe scooter kunt kopen. 

Het leasen van een scooter brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt kiezen voor 12, 18, 24 of 36 maanden. Daarnaast betaal je enkel rente over het openstaande bedrag. Door een automatische incasso hoef jij je geen zorgen te maken over jouw maandelijkse betalingen. 

Een nieuwe scooter kopen en betalen in drie termijnen

Tot slot kun je er ook voor kiezen om jouw nieuwe scooter in drie termijnen te betalen. Hiervoor maken wij gebruik van IN3. In slechts drie termijnen betaal jij het volledige aankoopbedrag van jouw scooter. Direct bij aanschaf van jouw nieuwe scooter betaal je het eerste deel. 30 dagen daarna betaal jij automatisch het 2e deel van het bedrag. 60 dagen na aanschaf van jouw scooter betaal jij het laatste deel. Door te betalen in drie termijnen zit jij niet vast aan een lange looptijd, maar hoef je ook niet in één keer het volledige bedrag te betalen. 

Mocht je vragen hebben over de verschillende mogelijkheden om jouw nieuwe scooter te kopen, horen wij het graag. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. Een nieuwe scooter kopen doe je bij Central Scooters. Wij wensen jou veel rijplezier!

Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?