CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden
Betaalopties bij Central Scooters
Bij Central Scooters vinden we het belangrijk om onze klanten comfort en gemak te bieden. Dit geldt ook voor het betalen, daarom hebben we verschillende manieren van afrekenen. Bij Central Scooters kun je direct betalen of in termijnen. 

iDeal
Via iDeal kan je makkelijk en snel betalen. Als je afrekent word je doorgestuurd naar de vertrouwde pagina van je eigen bank. Deze afschrijving is direct zichtbaar in je afschriften.

Pinnen
In de winkel bij ons kun je pinnen, maar ook bij bezorging thuis. Onze bezorgers hebben namelijk een pinautomaat bij zich. Let op: jouw bank heeft vaak een limiet op het maximaal te pinnen bedrag (vaak €1000). Wil je toch pinnen? Dan kun je tijdelijk je limiet verhogen bij de bank.

Soms kun je niet pinnen voor jouw bestelling bij een bezorger. Wij zorgen er dan voor dat je hiervan op de hoogte wordt gesteld. Check altijd goed je orderbevestiging die je van ons ontvangt per mail. 

Contant
Bij ons kan je contact betalen. Dit kan zowel in de winkel als bij de bezorging thuis. Let op: dit kan alleen als je de scooter al hebt aanbetaald op de website. Zorg dat je gepast kunt betalen, want onze bezorgers hebben geen wisselgeld bij.

Banconact/ Mistercash
Kom je uit België? Geen probleem! Bij ons kan je ook met Bancontact betalen. Betaal kleine, maar ook grotere bedragen met jouw Bancontact-kaart. Ook kan je de Payconiq by Bancontact-app gebruiken om te betalen. Snel en veilig!

Voor deze betaaloptie rekenen wij 1%.

Visa/ Mastercard
Via de webshop kun je afrekenen met een creditcard van Mastercard of Visa. Onze pinautomaten in de winkel zijn geactiveerd voor creditcards. Let op: dit geldt niet bij bezorging. 

In3
Bij ons kan je er ook voor kiezen om in drie termijnen te betalen, zonder rente! Hiervoor werken we samen met in3. Het eerste termijn betaal je als je online je bestelling plaatst, wij zorgen er dan gelijk voor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Het tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en het derde binnen 60 dagen. 

Voor deze betaaloptie rekenen wij 3%.

Spraypay
Kies er voor om jouw aankoop in 12, 18, 24 of 36 maanden te betalen, want soms heb je wat meer tijd nodig om jouw aankoop te betalen. Hiervoor werken wij met SprayPay. Bij ons kun je aankopen vanaf €250 gespreid betalen. Als je kiest voor SprayPay, checken wij snel je aanvraag en weet jij binnen enkele seconden of je in aanmerking komt voor een krediet.

Voor deze betaaloptie rekenen wij 3%.

Afterpay
Bij ons is het ook mogelijk om te betalen met Afterpay. Zo kun je thuis op je gemak jouw bestelling bekijken. Ben je blij met je bestelling? Super! Dan kun je met een klik op de knop betalen. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor,

Voor deze betaaloptie rekenen wij 3%.
Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden