CentralScooters.nl® Officiele - site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24 en 36 maanden
Garantie afhandeling Bij Central Scooters vinden wij het belangrijk dat jij jarenlang kunt genieten van jouw scooter. Daarom is de garantietermijn bij ons minimaal 2 jaar lang. Daarnaast repareren wij bijna alle merken scooters in onze super moderne werkplaats in Oosterhout. Wil jij jouw scooter laten repareren? Wij halen jouw scooter kosteloos bij jouw thuis op.

Jij kunt extra lang genieten van jouw garantietermijn als jij je scooter laat onderhouden door Central Scooters. Jij kunt altijd jouw scooter bij ons brengen of wij halen jouw scooter kosteloos bij jouw thuis op met onze haal- en brengservice. 

Wil jij een een serviceaanvraag indienen?
- Vul ons contactformulier in
- Neem telefonisch contact met ons op via 0162-453 880
- Of stuur een mail naar info@centralscooters.nl

Garantietermijn
Voor alle artikelen die jij bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument in alle redelijkheid mag verwachten. De garantie dekt de reparatie en het vervangen van de defecte onderdelen, inclusief de daarbij horende arbeidskosten. Tevens zijn de transportkosten voor rekening van Central Scooters.

Garantievoorwaarden
Om aanspraak te maken op de garantie dien jij rekening te houden met verschillende voorwaarden:
- Je moet in het bezit zijn van het aankoopbewijs;
- Als jij aanspraak wilt maken op de volledige garantie mogen de reparatiewerkzaamheden uitsluitend uitgevoerd worden in de werkplaats van Central Scooters of een erkende dealer;
- Alle onderhoudsbeurten - volgens het onderhoudsboekje - moeten tijdig hebben plaatsgevonden;
- Het voertuig moet conform het onderhoudsschema onderhouden worden bij een erkende dealer. Als je de onderhoudsbeurten ergens anders hebt laten uitvoeren dan bij Central Scooters, moet je hiervan de facturen kunnen laten zien. Dit heeft invloed op de garantietermijn;
- Als je zelf onderdelen inbouwt of laat inbouwen, of zelf het onderhoud van het voertuig uitvoert, kan er geen beroep gedaan worden op de garantie;
- De originele onderdelen mogen niet vervangen worden door non-originele onderdelen.

De garantie dekt niet 
- Normale slijtage en beschadiging veroorzaakt door het gebruik van het voertuig, zijnde geen materiaal- of constructiefout, zijn als dusdanig niet gedekt door de garantie: de vervanging van binnen- en buitenbanden, lampen, bougies, zekeringen, rubberen onderdelen, rem- en frictiedelen, alle keerringen, remschijven of trommels, riemen, filters, accu’s, kettingen, tandwielen, wielspaken en niet genoemde slijtagegevoelige delen;
- Onderhoudswerkzaamheden, zoals: olie verversen, afstellen, reiniging en spanningen bijstellen.
- Reparaties van schade die veroorzaakt is door het gebruik van andere brandstoffen dan de brandstof geschikt/voorgeschreven voor het betreffende voertuig;
- Verergering van de schade door voortgezet gebruik van het voertuig bij een defect of probleem;
- Schade die opzettelijk is toegebracht door de begunstigde/eigenaar;
- Op plastic onderdelen of kuipdelen wordt enkel garantie verleend als er constructiefouten of fabricagefouten worden geconstateerd voor de aflevering van het nieuwe voertuig aan de klant;
- Corrosie of oxidatie van het oppervlak van het chassis, schroeven, uitlaat en alle overige behandelde of onbehandelde onderdelen.
- De 12V startaccu’s worden gedekt voor een periode van 1 maand, op voorwaarde dat er minstens 100 km met het voertuig is gereden. Voor het behoud van de accu adviseren wij een druppellader.
- Reparaties aan schade die voortvloeit uit nalatigheid, verkeerd gebruik of het niet naleven van de aanwijzingen in de gebruikershandleiding;
- Reparaties aan geluiden en trillingen die geen enkele invloed hebben op de betrouwbaarheid, veiligheid en het weggedrag van het voertuig worden niet gedekt door de garantie;
- Aanvullende onderdelen of aanpassingen die niet door Central Scooters gemonteerd of gerealiseerd zijn, bijvoorbeeld opvoer CDI of ECU, alarmen, radio, lampen enzovoort;
- Op plastic onderdelen of kuipdelen wordt enkel garantie verleend als er constructiefouten of fabricagefouten worden geconstateerd voor de aflevering van het nieuwe voertuig aan de klant.

De accu's van elektrische voertuigen
Indien accu's niet correct gebruikt worden, kan dit de levensduur van een accu verkleinen of voor defecten zorgen. Ga daarom zorgvuldig met de accu om. Hiervoor kun jij de volgende adviezen gebruiken:
- Laad de accu minimaal één keer per maand op.
- Een accu kan door zelfontlading langzaam leeglopen. Het opladen van een accu kun je het beste binnenshuis doen.
- Voor een lange levensduur van een accu; blijf de accu gebruiken. Ook in de winter.
- En vergeet niet: laad de accu op tijd op. 

Garantie bij diepteontlading
Er geldt geen garantie als de accu kapot gaat wegens diepteontlading. Diepontlading vindt plaats als een lege accu – door rijden of door het leeglopen bij stilstand – niet direct wordt opgeladen. Ook de rij-afstand, prestaties en het uithoudingsvermogen van de accu zijn gedekt door de garantie.  

Wettelijke rechten EU
In de landen van de Europese Unie wordt de consument beschermd via de wettelijke rechten, zoals de nationale regelgeving. Onderhavige contractuele garantie kan deze rechten niet inbeperken.

Onze partners

Covid-19 maatregelen CentralscootersShowroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
BETALEN IN TERMIJNEN MET SPRAYPAY TOT € 5000,-
Hoe werkt het

ONLINE WINKELEN

Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben.

BETALEN IN TERMIJNEN

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen.

AFREKENEN

SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt.

TERUGBETALEN

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

BETALING AFGEROND

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
SCOOTER KOPEN, MAAR NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN? Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.

Is het aankoopbedrag minimaal €250 dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
 • Binnen enkele seconden weten of u in aanmerking komt
 • Alles online regelen, geen documenten per post
 • Alleen rente over het openstaande saldo
 • Maandelijkse betaling via automatische incasso
Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden