CentralScooters.nl® Officiële site
  • Geleverd door heel Nederland
  • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
  • Officieel dealervan alle A merken
  • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden
Garantie afhandeling Bij Central Scooters vinden wij het belangrijk dat jij jarenlang kunt genieten van jouw scooter. Daarom is de garantietermijn bij ons minimaal 2 jaar lang. Daarnaast repareren wij bijna alle merken scooters in onze super moderne werkplaats in Oosterhout. Wil jij jouw scooter laten repareren? Wij halen jouw scooter kosteloos bij jouw thuis op.

Jij kunt extra lang genieten van jouw garantietermijn als jij je scooter laat onderhouden door Central Scooters. Jij kunt altijd jouw scooter bij ons brengen of wij halen jouw scooter kosteloos bij jouw thuis op met onze haal- en brengservice. 

Wil jij een een serviceaanvraag indienen?
- Vul ons contactformulier in
- Neem telefonisch contact met ons op via 0162-453 880
- Of stuur een mail naar info@centralscooters.nl

Garantietermijn
Voor alle artikelen die jij bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument in alle redelijkheid mag verwachten. De garantie dekt de reparatie en het vervangen van de defecte onderdelen, inclusief de daarbij horende arbeidskosten. Tevens zijn de transportkosten voor rekening van Central Scooters.

Garantievoorwaarden
Om aanspraak te maken op de garantie dien jij rekening te houden met verschillende voorwaarden:
- Je moet in het bezit zijn van het aankoopbewijs;
- Als jij aanspraak wilt maken op de volledige garantie mogen de reparatiewerkzaamheden uitsluitend uitgevoerd worden in de werkplaats van Central Scooters of een erkende dealer;
- Alle onderhoudsbeurten - volgens het onderhoudsboekje - moeten tijdig hebben plaatsgevonden;
- Het voertuig moet conform het onderhoudsschema onderhouden worden bij een erkende dealer. Als je de onderhoudsbeurten ergens anders hebt laten uitvoeren dan bij Central Scooters, moet je hiervan de facturen kunnen laten zien. Dit heeft invloed op de garantietermijn;
- Als je zelf onderdelen inbouwt of laat inbouwen, of zelf het onderhoud van het voertuig uitvoert, kan er geen beroep gedaan worden op de garantie;
- De originele onderdelen mogen niet vervangen worden door non-originele onderdelen.

De garantie dekt niet 
- Normale slijtage en beschadiging veroorzaakt door het gebruik van het voertuig, zijnde geen materiaal- of constructiefout, zijn als dusdanig niet gedekt door de garantie: de vervanging van binnen- en buitenbanden, lampen, bougies, zekeringen, rubberen onderdelen, rem- en frictiedelen, alle keerringen, remschijven of trommels, riemen, filters, accu’s, kettingen, tandwielen, wielspaken en niet genoemde slijtagegevoelige delen;
- Onderhoudswerkzaamheden, zoals: olie verversen, afstellen, reiniging en spanningen bijstellen.
- Reparaties van schade die veroorzaakt is door het gebruik van andere brandstoffen dan de brandstof geschikt/voorgeschreven voor het betreffende voertuig;
- Verergering van de schade door voortgezet gebruik van het voertuig bij een defect of probleem;
- Schade die opzettelijk is toegebracht door de begunstigde/eigenaar;
- Op plastic onderdelen of kuipdelen wordt enkel garantie verleend als er constructiefouten of fabricagefouten worden geconstateerd voor de aflevering van het nieuwe voertuig aan de klant;
- Corrosie of oxidatie van het oppervlak van het chassis, schroeven, uitlaat en alle overige behandelde of onbehandelde onderdelen.
- De 12V startaccu’s worden gedekt voor een periode van 1 maand, op voorwaarde dat er minstens 100 km met het voertuig is gereden. Voor het behoud van de accu adviseren wij een druppellader.
- Reparaties aan schade die voortvloeit uit nalatigheid, verkeerd gebruik of het niet naleven van de aanwijzingen in de gebruikershandleiding;
- Reparaties aan geluiden en trillingen die geen enkele invloed hebben op de betrouwbaarheid, veiligheid en het weggedrag van het voertuig worden niet gedekt door de garantie;
- Aanvullende onderdelen of aanpassingen die niet door Central Scooters gemonteerd of gerealiseerd zijn, bijvoorbeeld opvoer CDI of ECU, alarmen, radio, lampen enzovoort;
- Op plastic onderdelen of kuipdelen wordt enkel garantie verleend als er constructiefouten of fabricagefouten worden geconstateerd voor de aflevering van het nieuwe voertuig aan de klant.

De accu's van elektrische voertuigen
Indien accu's niet correct gebruikt worden, kan dit de levensduur van een accu verkleinen of voor defecten zorgen. Ga daarom zorgvuldig met de accu om. Hiervoor kun jij de volgende adviezen gebruiken:
- Laad de accu minimaal één keer per maand op.
- Een accu kan door zelfontlading langzaam leeglopen. Het opladen van een accu kun je het beste binnenshuis doen.
- Voor een lange levensduur van een accu; blijf de accu gebruiken. Ook in de winter.
- En vergeet niet: laad de accu op tijd op. 

Garantie bij diepteontlading
Er geldt geen garantie als de accu kapot gaat wegens diepteontlading. Diepontlading vindt plaats als een lege accu – door rijden of door het leeglopen bij stilstand – niet direct wordt opgeladen. Ook de rij-afstand, prestaties en het uithoudingsvermogen van de accu zijn gedekt door de garantie.  

Wettelijke rechten EU
In de landen van de Europese Unie wordt de consument beschermd via de wettelijke rechten, zoals de nationale regelgeving. Onderhavige contractuele garantie kan deze rechten niet inbeperken.

Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?