CentralScooters.nl® Officiële site
 • Gratis geleverd door heel Nederland
 • Gratis ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden
Garantie afhandeling Bij Central Scooters vinden wij het belangrijk dat jij jarenlang kunt genieten van jouw scooter. Daarom is de garantietermijn bij ons minimaal 2 jaar lang. Daarnaast repareren wij bijna alle merken scooters in onze super moderne werkplaats in Oosterhout. Wil jij jouw scooter laten repareren? Wij halen jouw scooter kosteloos bij jouw thuis op.

Jij kunt extra lang genieten van jouw garantietermijn als jij je scooter laat onderhouden door Central Scooters. Jij kunt altijd jouw scooter bij ons brengen of wij halen jouw scooter kosteloos bij jouw thuis op met onze haal- en brengservice. 

Wil jij een een serviceaanvraag indienen?
- Vul ons contactformulier in
- Neem telefonisch contact met ons op via 0162-453 880
- Of stuur een mail naar info@centralscooters.nl

Garantietermijn
Voor alle artikelen die jij bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument in alle redelijkheid mag verwachten. De garantie dekt de reparatie en het vervangen van de defecte onderdelen, inclusief de daarbij horende arbeidskosten. Tevens zijn de transportkosten voor rekening van Central Scooters.

Garantievoorwaarden
Om aanspraak te maken op de garantie dien jij rekening te houden met verschillende voorwaarden:
- Je moet in het bezit zijn van het aankoopbewijs;
- Als jij aanspraak wilt maken op de volledige garantie mogen de reparatiewerkzaamheden uitsluitend uitgevoerd worden in de werkplaats van Central Scooters of een erkende dealer;
- Alle onderhoudsbeurten - volgens het onderhoudsboekje - moeten tijdig hebben plaatsgevonden;
- Het voertuig moet conform het onderhoudsschema onderhouden worden bij een erkende dealer. Als je de onderhoudsbeurten ergens anders hebt laten uitvoeren dan bij Central Scooters, moet je hiervan de facturen kunnen laten zien. Dit heeft invloed op de garantietermijn;
- Als je zelf onderdelen inbouwt of laat inbouwen, of zelf het onderhoud van het voertuig uitvoert, kan er geen beroep gedaan worden op de garantie;
- De originele onderdelen mogen niet vervangen worden door non-originele onderdelen.

De garantie dekt niet 
- Normale slijtage en beschadiging veroorzaakt door het gebruik van het voertuig, zijnde geen materiaal- of constructiefout, zijn als dusdanig niet gedekt door de garantie: de vervanging van binnen- en buitenbanden, lampen, bougies, zekeringen, rubberen onderdelen, rem- en frictiedelen, alle keerringen, remschijven of trommels, riemen, filters, accu’s, kettingen, tandwielen, wielspaken en niet genoemde slijtagegevoelige delen;
- Onderhoudswerkzaamheden, zoals: olie verversen, afstellen, reiniging en spanningen bijstellen.
- Reparaties van schade die veroorzaakt is door het gebruik van andere brandstoffen dan de brandstof geschikt/voorgeschreven voor het betreffende voertuig;
- Verergering van de schade door voortgezet gebruik van het voertuig bij een defect of probleem;
- Schade die opzettelijk is toegebracht door de begunstigde/eigenaar;
- Op plastic onderdelen of kuipdelen wordt enkel garantie verleend als er constructiefouten of fabricagefouten worden geconstateerd voor de aflevering van het nieuwe voertuig aan de klant;
- Corrosie of oxidatie van het oppervlak van het chassis, schroeven, uitlaat en alle overige behandelde of onbehandelde onderdelen.
- De 12V startaccu’s worden gedekt voor een periode van 1 maand, op voorwaarde dat er minstens 100 km met het voertuig is gereden. Voor het behoud van de accu adviseren wij een druppellader.
- Reparaties aan schade die voortvloeit uit nalatigheid, verkeerd gebruik of het niet naleven van de aanwijzingen in de gebruikershandleiding;
- Reparaties aan geluiden en trillingen die geen enkele invloed hebben op de betrouwbaarheid, veiligheid en het weggedrag van het voertuig worden niet gedekt door de garantie;
- Aanvullende onderdelen of aanpassingen die niet door Central Scooters gemonteerd of gerealiseerd zijn, bijvoorbeeld opvoer CDI of ECU, alarmen, radio, lampen enzovoort;
- Op plastic onderdelen of kuipdelen wordt enkel garantie verleend als er constructiefouten of fabricagefouten worden geconstateerd voor de aflevering van het nieuwe voertuig aan de klant.

De accu's van elektrische voertuigen
Indien accu's niet correct gebruikt worden, kan dit de levensduur van een accu verkleinen of voor defecten zorgen. Ga daarom zorgvuldig met de accu om. Hiervoor kun jij de volgende adviezen gebruiken:
- Laad de accu minimaal één keer per maand op.
- Een accu kan door zelfontlading langzaam leeglopen. Het opladen van een accu kun je het beste binnenshuis doen.
- Voor een lange levensduur van een accu; blijf de accu gebruiken. Ook in de winter.
- En vergeet niet: laad de accu op tijd op. 

Garantie bij diepteontlading
Er geldt geen garantie als de accu kapot gaat wegens diepteontlading. Diepontlading vindt plaats als een lege accu – door rijden of door het leeglopen bij stilstand – niet direct wordt opgeladen. Ook de rij-afstand, prestaties en het uithoudingsvermogen van de accu zijn gedekt door de garantie.  

Wettelijke rechten EU
In de landen van de Europese Unie wordt de consument beschermd via de wettelijke rechten, zoals de nationale regelgeving. Onderhavige contractuele garantie kan deze rechten niet inbeperken.

Onze partners

Covid-19 maatregelen Centralscooters Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3 TOT € 5000,-
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 5000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
 • Afbetalen in 3 termijnen
 • 0% rente
 • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?