CentralScooters.nl® Officiële site
 • Geleverd door heel Nederland
 • Ophaal- en brengservice bij onderhoud/reparatie
 • Officieel dealervan alle A merken
 • Gespreid betalenin 3, 12, 18, 24, 36, 48 en 60 maanden

Snorscooter (25 km/u) nú omkeuren naar bromscooter (45 km/u)

We kunnen er niet omheen: het jaar is voorbij gevlogen. Met december op de stoep moeten we er toch écht aan geloven; de helmplicht. Deze gaat per 1 januari 2023 in en zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Heb je een snorscooter? Dan moet jij dus per 1 januari een helm gaan dragen. Maar, niet getreurd. Daar hebben wij dé oplossing voor! Van een blauw naar geel kenteken. Of - hoe het eigenlijk heet - je snorscooter om laten keuren naar een bromscooter. 

Van blauw naar geel kenteken: hoe zit dat?
Bij Central Scooters ben jij aan het juiste adres om je snorscooter met blauw kenteken om te laten keuren naar een bromscooter. Dit klinkt ingewikkelder dan dat het is. Als officieel dealer van alle A-merk scooters staan wij aangemeld bij het RDW en zijn we bevoegd om een RDW-keuring uit te voeren. We mogen dan de omkeuring van jouw snorscooter naar bromscooter uitvoeren.

Kosten voor het omkeuren van 25km/u naar 45 km/u
Wij keuren jouw snorscooter om naar een bromscooter voor 150 euro. Het volgende is hierbij inbegrepen:
 • Keuring
 • Nieuw kentekenbewijs
 • Omwisselen van blauw naar geel kentekenplaat

Let op! Jouw scooter moet wel voldoen aan de minimale technische eisen. Denk bijvoorbeeld aan:
 • Profieldiepte banden
 • Remfunctie
 • Verlichting
 • Knipperlichten
 • Spiegels
 • Werking schokbrekers
 • Werking vering
 • Speling balhoofd
 • Claxon

Eventueel is het mogelijk om het omkeuren te combineren met een onderhoudsbeurt
Let op! De kosten voor het ombouwen naar de snelheid van 45km/u is afhankelijk van het merk/type van het voertuig. (Denk hierbij aan een meerprijs van 100 euro)

Wil jij je scooter laten omkeuren of heb jij nog vragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 0162–453 880.

 
Snorscooter laten omkeuren naar bromscooter
Neem eenvoudig contact met ons op via de button en je kan direct een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt in combinatie met het om laten keuren van je snorscooter. Vanwege de verwachte drukte in de feestmaanden raden we je aan om zo snel mogelijk je afspraak te maken, zodat je nog voor januari kan genieten van een 45 km/u scooter. 
 
Voordelen van het om laten keuren van jouw scooter
Het voordeel van je snorscooter om laten keuren naar bromscooter bij Central Scooters? Wij halen én bezorgen jouw scooter. Dus, ben je woonachtig in de Randstad of bijvoorbeeld in Groningen? Geen probleem! Je profiteert van onze haal- en brengservice. Plan direct jouw afspraak via onderstaande button.

Elektrische scooter om laten keuren
Ook een elektrische scooter kan je om laten keuren! En, dat mag ook wel. Elektrische scooters zijn enorm in opkomst. Wij zijn er blij mee; deze scooters zijn goed voor het milieu en jouw portemonnee. Bezit je al een elektrische scooter van 25 km/u met blauw kenteken? Plan ook dan eenvoudig een onderhoudsbeurt in combinatie met een omkeuring van jouw elektrische scooter.

 
Onze partners

Verbouwing nieuw sales kantoor Wegens uitbreiding van ons nieuwe sales kantoor zijn wij vanaf vrijdag 12:00 gesloten tot en met zaterdag 03-02-2024 vanaf maandag zijn wij u weer graag van dienst.

Een moment geduld aub..
iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente
Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.
Hoe werkt het

Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.

Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.

Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.
in3 Business - Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente
De nieuwe manier van zakelijk betalen in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten!

Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL.

Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit.
Hoe werkt het

Kies in3 Business als betaalmethode

Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten.

Betaling en verzending

Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Betaal je 2e en 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Meerdere betaalmethodes
Betaal het volledig bedrag of een aanbetaling van 250,- en het restant bij uitleveren.
Betalen in 3 termijnen tot 5.000 euro Tegen 0% rente
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Zakelijk betalen in 3 termijnen zonder rente Voor aankopen van 150 tot 30.000 euro
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.
Gespreid betalen tot 5000 euro Afbetalen in 12, 18, 24 of 36 maanden
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?